icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

denidi
17. jan 2016

@veronika1603 este nemeska,som 26dc a 12dpo,takze do 2dni je to tu ☹ vcera test biely,dnes neviem,ci vobec urobim,nechcem mat zasa naprd cele doobedie 😒

denidi
17. jan 2016

@veronika1603 ja mam sesternice,za ten cas co sa my snazime,oni uz cakaju obe druhe dietatko,strasne im to prajem,ale srdce ma tak vzdy zaboli,ked vidim tie krasne bruska,ze to je neuveritelne

denidi
17. jan 2016

@abusa pichali ti pregnyl? aj si uzivala clostil?neboj a ver,ze to vyslo,toto ta viera je taka hnacia sila a za dva ttyzdne budu 2//,mozno ta to bolelo prave preto,ze sa tam cosi dialo 🙂

petkazh
17. jan 2016

@denidi dakujem za podporu budem vas hned informovat ako sme na tom ...

petkazh
17. jan 2016

@matilda72 dakujem za povzbudenie budem vas tu hned informovat ako sme na tom ...

michhaela
17. jan 2016

Dobré ranko dievčatá mna ide školiť zrejme choroba a toto som nechcelaaaa ach jaj človek sa môže akokoľvek obliecť a ochories tak či tak .....Vrrrr sakra :'( Som 14DC ovulaciu vraj mam podľa kalkulačky z netu dnes najplodnejsi ešte včera ma poobolieval vajecnik ľavý tak netuším hehehe 😀 A viete čo ja už chcem byt v TEHUUU a aj tak nebudem :'(

denidi
17. jan 2016

@michhaela nieze by som ti priala chorobu,ale vela dievceniec,co tu pisali tehotneli prave,ked boli chore,akoby oslabena imunita nejak tym spermoskam pomohla,aby boli uspesne,takze hlavu hore,sup na chlapa a za par dni budu // 😉

maja367
17. jan 2016

@denidi asi tak ja som medzi Vianocami a silvestrom bola chorá a teraz // uvidíme čo zajtra lekárka. Držím palce 🙂

kakatulik
17. jan 2016

@michhaela inak skuste dnes. Vela bab tu otehu akurat ked boli chore,cize nikdy nevies. Ja dnes 12 DC ,podla kal.ovulka pozajtra a podla mna dnes,lebo mi ide lavy bok rozhodit...no ved uvidime podla teploty,ze kto mal prjavdu.

michhaela
17. jan 2016

@denidi
@kakatulik Babulky dakujem za radu ono dame určite dnes lebo vždy 14/15deň sme predtým nikdy nič nemali a možno to je príčina že sme vždy omeskali ja neviem mne to príde že zrovna tieto dni nemám chut na sexik 😀 a určite nebudem robiť ze som chora nechcem blbosť presne ako ste napísali vtedy väčšina žien otehotnie najlepšie 😀 Nechame sa prekvapiť...

denidi
17. jan 2016

@maja367 dakujem 🙂 drzim palceky,aby bolo zajtra vsetko v poriadku 😉

veronika1603
17. jan 2016

@denidi presne aj ja to tak mam.všetky kamosky sú buď tehu alebo malé babko.ja keby chcem ist s niekým na vinko ani nemam s kým.jedine s kolegynami.a furt nic.od pondelka baby idem na dietu.drzte palce musim dat nejake kila dole snáď sa potom zadari😊

kakatulik
17. jan 2016

@veronika1603 k tej diete sa pripajam aj ja....
@michhaela no vidis,som zvedava.

zunajda
17. jan 2016

@maja367 bola by som rada,keby MS neprišla, dcéra sa ma stále pýta, kedy bude mať sestričku a ja by som tiež chcela mať doma malé voňavé bábätko

abusa
17. jan 2016

@denidi mibsme na clostyl nezabrali tak som si pichala merional a potom nejak unjekviu podobnu pregrylu nepamatam si nazov uz nieco na o ale viem ze stala 35 eur 🙂 snad sa to uz konecne zadarilo 🙂 aj tebe

petkovamiruska
17. jan 2016

Baby nejaka co sa naozaj ze vyzna v merani bazalnej????
Citam fora a meram si prvy cyklus...moja otazka znie 🙂
Asi podla tychto hodnot neurcim ovulku vcas ci? Az po jej uplynuti...alebo?
Teda daju sa vcas urcit plodne dni na zaklade BT?

butterfly333
17. jan 2016

@petkovamiruska po prvom cyklu meraní nezistíš aka je tvoja BT pred a po ovulačna treba merat aj niekolko mesiacov.

kakatulik
17. jan 2016

@petkovamiruska BT ti ovulku iba potvrdi,ale ako pise butterfly333,tak ked meries dlhsie tak zisitis,ze zu sa blizi a potom ze zu Bola a ak mas viac menej pravidelny cyklus,tak su to priblizne tie iste dni od-do....nie je zle si robit aj ovutedtiky...

petkovamiruska
17. jan 2016

@butterfly333
@kakatulik no ja mam v plane sa sledovat, len ma to troska mylilo..vy si niektora sledujete plodne dni podla konzistencie vytoku?

butterfly333
17. jan 2016

@petkovamiruska no ja mávam pred ovu aj 4dni uplne mokro taký vodový výtok.

denidi
17. jan 2016

@petkovamiruska to uz sledujem jedno z druhym,cize ovu testy,bt a aj sledovanie hlienu,no nie kazda ho ma rovnako,niektora viac,ina menej,ty sa nim riadis,ci este len chces zacat

michhaela
17. jan 2016

@kakatulik Mame nove slovo "OVUTEDTIKY" 😀 😀 😀 som sa zasmiala aspoň 😀

petkovamiruska
17. jan 2016

@butterfly333
@denidi ja sa este neriadim ale chcela by som trosku viac spoznat svoje telo 🙂 uvidim po par mesiacoch co mi z tych pozorovani vyjde 🙂 este len teraz mi konci MS tak budem sledovat aj hlien

kakatulik
17. jan 2016

@michhaela jojj to tak vyzera ked pisem cez mobil... 🙄

michhaela
17. jan 2016

@kakatulik Mobili sú take ešte ked mam ja ten slovník je katastrofa opravuje mi slova jak ma náladu mobil a k tomu ešte odveci...Ja bežné sa pomylim a potom to všetci využívajú pomylene slová tak sa nad tym trošku pokochtame 🙂 Moj pouziva slovo "kalkulačky" namiesto ovladac od tv 😀 a už ma tym aj nakazil 😀

mia295
17. jan 2016

@michhaela tak som si spravila test 🙂 samozrejme ze je taky jak sneh za oknom ☹ tak idem cakat kym to pride
A na chorobku vystav citronik, osup pomarancik a vecer sup 🙂

maja367
17. jan 2016

@zunajda a neskusala si robit test ??

zunajda
17. jan 2016

@maja367 robila som si v pondelok...bol len s jednou / 😟

maja367
17. jan 2016

@zunajda tak ja som si robila keď mi meškali tuším 1deň. A som si povedala ze to je zbytočné, kašlem nato a po týždni som predsa zopakovala na podnet kamošky a výsledky si videla. Len dúfam že tie// nezmizli :D vyskúšaj určite
Možno ti vtedy ešte neukazalo ;)

zunajda
17. jan 2016

@maja367 písala si,že v decembri si mala len špinenie 2dni...ja nič, preto mi je divné, že test neukazuje nič