@veronika1603 ja mam sesternice,za ten cas co sa my snazime,oni uz cakaju obe druhe dietatko,strasne im to prajem,ale srdce ma tak vzdy zaboli,ked vidim tie krasne bruska,ze to je neuveritelne
Dobré ranko dievčatá mna ide školiť zrejme choroba a toto som nechcelaaaa ach jaj človek sa môže akokoľvek obliecť a ochories tak či tak .....Vrrrr sakra :'( Som 14DC ovulaciu vraj mam podľa kalkulačky z netu dnes najplodnejsi ešte včera ma poobolieval vajecnik ľavý tak netuším hehehe 😀 A viete čo ja už chcem byt v TEHUUU a aj tak nebudem :'(
@denidi
@kakatulik Babulky dakujem za radu ono dame určite dnes lebo vždy 14/15deň sme predtým nikdy nič nemali a možno to je príčina že sme vždy omeskali ja neviem mne to príde že zrovna tieto dni nemám chut na sexik 😀 a určite nebudem robiť ze som chora nechcem blbosť presne ako ste napísali vtedy väčšina žien otehotnie najlepšie 😀 Nechame sa prekvapiť...
@denidi presne aj ja to tak mam.všetky kamosky sú buď tehu alebo malé babko.ja keby chcem ist s niekým na vinko ani nemam s kým.jedine s kolegynami.a furt nic.od pondelka baby idem na dietu.drzte palce musim dat nejake kila dole snáď sa potom zadari😊
@veronika1603 k tej diete sa pripajam aj ja....
@michhaela no vidis,som zvedava.
Baby nejaka co sa naozaj ze vyzna v merani bazalnej????
Citam fora a meram si prvy cyklus...moja otazka znie 🙂
Asi podla tychto hodnot neurcim ovulku vcas ci? Az po jej uplynuti...alebo?
Teda daju sa vcas urcit plodne dni na zaklade BT?
@petkovamiruska po prvom cyklu meraní nezistíš aka je tvoja BT pred a po ovulačna treba merat aj niekolko mesiacov.
@petkovamiruska BT ti ovulku iba potvrdi,ale ako pise butterfly333,tak ked meries dlhsie tak zisitis,ze zu sa blizi a potom ze zu Bola a ak mas viac menej pravidelny cyklus,tak su to priblizne tie iste dni od-do....nie je zle si robit aj ovutedtiky...
@butterfly333
@kakatulik no ja mam v plane sa sledovat, len ma to troska mylilo..vy si niektora sledujete plodne dni podla konzistencie vytoku?
@petkovamiruska no ja mávam pred ovu aj 4dni uplne mokro taký vodový výtok.
@petkovamiruska to uz sledujem jedno z druhym,cize ovu testy,bt a aj sledovanie hlienu,no nie kazda ho ma rovnako,niektora viac,ina menej,ty sa nim riadis,ci este len chces zacat
@butterfly333
@denidi ja sa este neriadim ale chcela by som trosku viac spoznat svoje telo 🙂 uvidim po par mesiacoch co mi z tych pozorovani vyjde 🙂 este len teraz mi konci MS tak budem sledovat aj hlien
@kakatulik Mobili sú take ešte ked mam ja ten slovník je katastrofa opravuje mi slova jak ma náladu mobil a k tomu ešte odveci...Ja bežné sa pomylim a potom to všetci využívajú pomylene slová tak sa nad tym trošku pokochtame 🙂 Moj pouziva slovo "kalkulačky" namiesto ovladac od tv 😀 a už ma tym aj nakazil 😀

@veronika1603 este nemeska,som 26dc a 12dpo,takze do 2dni je to tu ☹ vcera test biely,dnes neviem,ci vobec urobim,nechcem mat zasa naprd cele doobedie 😒