@denidi jeej.. Dakujem za info.. Ja sa tu citim ako prvacka medzi vysokoskolakmi.. Drzim palce.. A ty si na tom ako? S tolkymi info to musi byt co nevidiet ;)
@senselinka ja som sa len pytala ci to moze byt aj tak skor..viem ze jasnovidec tu nik nieje ale tak opytat sa mozem ci niekto nema take skusenosti 😊
@tinka881 mne sice este nemeska,zajtra pozajtra by mala prist,aj ked ja by som taaak rada videla 2// nic testik dnes biely,takze asi predsa len pride,aj ked verim az do momentu,ked uz naoozaj dostanem 🙂 mne nezvykne meskat,tak skusam vzd testnut skor,pretoze inac by som tehotensky test ani neopacila 😀
@papulka91 jasne, ved ja ti to v dobrom pisem, niekedy je lepsie pocuvat seba a svoje telo nez lekara, bohuzial
@nataliuska uprimne ja som testovala teraz druhy cyklus,ale veru som toho za tie dva mesiace tolko precitala a tu babenky tiez super pomohli,proste,ked ti to niekto po lopate vysvetli,tak pochopis,ale kazda sme uplne ina,takze treba testovat a merat teplotu a zachvilu budes mat prehlad o svojom cykle,ako vysokoskolacka 😀 jej to bolo mile 😀 no som vo faze snazenia a veru uz dost dlho sanedari,ale stale veriiim 🙂
@senselinka ked ja som ztoho somar 😁 tomu sa moc nerozumiem.. viem ze predpolrokom som mala 28 d.cyklus teraz sa mi pretiahol na 33 :/ gynda povedala ze je vsetko ok tak ja dom uz debil zo vsetkeho..uz nech som pri druhej dr. A nech ma poriadne vysetri
@senselinka vies ked gynda namna vtedy tak vybehla vtom zmysle ze ako si dobolujem odporovat gynde a ze co hovorim ze to nieje mozne mat hned po menzese ovu? Ak mi pride menzes tak hned po skonceni zacnem testovat ovu a uvidim 😊
@papulka91 ak sa ti predlzil cyklus, na 90% sa ti posunula ovulka a pokojne ju mozes mat aj teraz a mnohe priznaky, ktore citis ako tehotenske, moze byt ovulacia. Mna napriklad vtedy boli brucho, prsia... Ideal (ak sa tym chces naozaj zaoberat a zistit, ako sa sprava tvoje telo), je robit testy, merat teplotu a aspon odhadom vnimat hlien. Uplne najvyssi level je kontrolovat krcok 😀
Nic ale nie je zarucene, ja robim vsetko a trt je mi to platne 😝 tehotenstvo v nedohladne... Nevadi, raz pride 😵
@denidi raz sa urcite podari..nam prva dcerka trvala 9 mesiacov a prakticky od jej narodenia nedavame pozor.. MS ale nechodila, tak som odstavila. Uz boli 2 a kedze netusim co sa tam deje skusam tie testy. 4 roky dozadu som dokonca rok vobec nemala MS kvoli stresu z prace a poklesu hmotnosti tak som zvedava. A kolko na tom pracujete vy?
ahojky, neviem ci sa to tu uplne hodi, ale chcem pomoct maminam, ktore su povedzme v hmotnej nudzi, nemaju dostatok financii na veci pre male atd... na fb mam stranku s nazvom Podajme ruku, tam mi napiste spravu a urcite vam pomozeme ;) pekny dnik
...alebo ak poznate nejake maminy,rodinky, ktore by potrebovali takuto pomoc, ozvite sa urcite pomozeme
@nataliuska no my sa snazime uz vyse troch roko,staaasne dlho,v auguste som konecne otehu,ale neskoncilo sa to dobre,tak sme mali chvilu pauzu a teraz zasa snazilkujeme 🙂 ja viem,ked sa patne pozriem a pred tromi rokmi by mi ktosi povedal,ze ani za tri roky este nebudem mat babatko,tak by som si myslela,ze mu hrabe,ale je to tak,no aj napriek tomu,nevzdam to,lebo ja citim,ze na mna babo proste caka a kto caka docka sa a ty aj vsetky co sme tu sa zachvilu budeme taaak velmi tesit 😉
@senselinka no ale to ze sa mi presunulo trva uz od min. Roku od maja som to pozerala 😊 mali sme styk a mala som biely husry vytok snubenec ze co to je 😁 ha ha reku ja uz neviem 😁 ci ovulacia tehotenstvo alebo co ze uz som debil ztoho vsetkeho
@tinka881 ked doberiem do troch dni mi pride presne na 28 den,, a ten som mala minuly tyzden v stredu. Takze mi meska 12 dni. Robila som si test asi ked mi meskali den alebo dva nepamatam si a nič ... ale ma dost pobolievalo podbrusko tak som v pondelok isla k lekarke ze mi meska 5dni a mam bolesti. Nič nezistila ze vsetko v poriadku ani mi nezobrala krv či niesom tehotna. Bolesti ustupili a v stredu tento tyzden som si urobila test a pozitivny. sice slabucka ciarka ale dalsie dva dni uz bola pekna silna. Pozri foto som sem pridavala . Dnes som uz nerobila test dufam, ze nevybledla 😀
@maja367 Ja som ich mala dostat vo stvrtok, isla som cez den na wc a ruzovy papier bol na wc, ked som sa utierala a potom už nic a v sobotu som mala rano take krce, ze som nevedela vstat z postele, musela som si dat tabletku od bolesti. A odvtedy nic. Neviem co si mam o tom mysliet
@denidi veeelmi drzim silno palce, nech sa coskoro podari.. Inak ja beriem nejaky Nosifol, to mi dala gyndosa ked som bola na kontrole po odstaveni.. Malo by to byt nieco ako Inofolic, len tam je par latok navyse. Co si o tom prosim myslis?
dostala som srdienkooo,komu mozem podakovat 🙂
@maja367 Tento týžden som mala aj ja dva dni zvysenu teplo, som mala uplne návaly, a prsia ma stale bolia. Zajtra chcem volat ku gyn a v stredu je poobede by som isla k nemu, ale ja si myslim, ze pojdem asi na vyvolavacku. Chcem sa nechat aj vysetrit ci vobec ovulujem, ovu test som mala pozitivny, ale neviem ci prebehla ovulka.
@nataliuska ja som s inofolicom otehotnela hned prvy cyklus uzivania,ale zial prisli sme o mimi,ale podarilo sa,vela zien s nim nema dobre skusenost,ze im rozhadzal cyklus,ale na nosifol som pocula tiez dobre ohlasy,tak verim,ze ti zaberie a babatko pride 😉

@senselinka do mi dr. Povedala ze mam na 15dc. Takze ja sa dotoho moc nerozumiem lebo som to nikdy neriesila... menzes mi chodi tak na 33 dc.