@maja367 jeeeej, tak napinava story a aky super zaver, gratulkoooo 😵
Kedy ides zase k dr? Tentokrat uz snad bude pristupovat inac...
Ja som tiez divno natom... Menzes dosiel presne na cas, ale BTT vobec neklesa, tak som vcera urobila test a vysiel zase duch..
Nechapem... Menzes mam taky stredne silny, ale citim sa divne, ziadne bolesti, krce..
Pockam este dalsie dni, ci bazalka neklesne a znova testnem, ale nerobim si uz ziadne nadeje ☹
@denidi ;)
Ahojte , rano som si robila tehu test a nič 😞 počkám na zajtra na krv ,ale nedávam tomu veľké nádeje :(
Nevadí , aj ked ,pojdem ďalej . Raz sa to podarí
@sanny19931 ahoj, kolko ti meskaju?
@tinka881 ahoj . Mne nemeškaju 🙂 mne este ani nedošli 🙂 majú mi dojst zajtra . Len ja som bola na IUI
@maja367 to je uzasna sprava, gratulujem!!!
A co ti povedala gyn., kedze minule predpovedala mrchu a tehotenstvo akosi nepripustala?
@senselinka dakujem 🙂 no ze minule este nebolo vidiet... ze je este malicke iba sono robila ani krv nebrala az vo february moc a krv nič ine ..
baby mam na predaj ovu testy One step, co mi zostali, ak by mal niekto zaujem:o)
Inak som po ovu, hned o dva dni ma zacali boliet bradavky :/ zase budem cakat/necakat mrchu. Tie dva tyzdne budu zase na nevydrzanie a dufam, ze rychlo zbehnu....s pozitivnym vysledkom 🙂
@zuzuzuzka drzim silno palce ;)
Ahoj dievcata pridavam sa k vam. Uz teda cakam na vysledok snazenia, ale nejak mam pocit, ze ovu strajkuje, tak som zvedava.
Dievčatá viem že to sem nepatrí nehnevajte sa ale mám navyše femibion 1 a už nevyužívam ak by ste mala záujem niektorá z vás mám inzerát aj v bazáriku,ďakujem 🙂
Pridavam sa . Jesen 2015 zatial nepriniesla vysledky. Tento mesiac som prvykrat robila ovu testy tak uvidime 🙂
tak dne prišla mrcha presne na chlp 😀 začínam mať pociť, že podľa mojich krámov si môžem nastaviť hodinky :D :D juj ale som rada, zatiaľ všetko vychádza podľa plánu 😀 a ak aj druhá príde na chlp presne tak možno sa zadarí aj vo februári :D

@kakatulik ja mam tiez chlorelu,chcela by som trosku zdetoxikovat organizmus,tak preto a femibion koli tomu,ze obsahuje metafolin,kt pomaha metabolizovat k.listovu 🙂 no uvidime