icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

kakatulik
20. jan 2016

ospravedlnujem sa za preklepy 😎

petkovamiruska
20. jan 2016

@kakatulik nechapem asi som si v zhone precitala len cast spravy, teda je mozne ze budem mat ovu hned takto skoro po MS?
Testovat sa teda budem kazdy den 🙂

kakatulik
20. jan 2016

@petkovamiruska ano treba testovat kazdy den az do tmavej a potom uz ked ciarka zbledne a teplota stupne,lebo uz vies,ze bola ovulka.Dalej by som merala uz len teplotu Podla toho vies,ze ked klesne,tak pride MS.Ked neklesne a drzi sa hore tka,....jjjj..babyyyy 😀
Dokonca by som povedala,ze ked uz je ciarka takmer ako kontrolna resp.rovnaka,mozes testnut aj dva krat .aby si to neprepasla. 🙂

kakatulik
20. jan 2016

@nataliuska ahaaaa,tak potom OK,ja ze si hned rano robila.V pripade,ze vstavas o 6.tej je o 10.tej uplne v pohode.

petkovamiruska
20. jan 2016

@kakatulik dakujem 🙂 uvidim teda 🙂 budem merat a skusat dalej 🙂 poznate tu na fore vobec niekoho komu sa to na zaklade nasich merani aj v kratkom case podarilo?

kakatulik
20. jan 2016

neviem preco mi to nedalo cely príspevok.
malo byt,ze ked vstavas o 6.tej taj je 10:00 v pohode 🙄

kakatulik
20. jan 2016

@petkovamiruska no jasneeee vela dievcatam....vies,ono ked sa podari,tak to ani inak nemoze byt,lebo otehotniet sa da iba ked je ovulacia a ked vies kedy je tak to vies aj vyuzit na plodenie 😉
Ale netreba sa blaznit a nervacit,lebo psychika je velka carodejka 🙂 ...z testovania si treba urobit zabovku a nie napln zivota.... 🙂

kakatulik
20. jan 2016

@kakatulik teraz to tam uz vidiim ach jaj 😝

matilda72
20. jan 2016

@nataliuska no po pôrode sa mení veľa vecí 😀 ja som mala síce len mini pôrod, ale ms mi ide presne na chlp presne, nemám žiadne bolesti ako som mávala pred tým, nebolia ma dokonca ani prsia, čo pred tým bol horor 😀 a aj ovulka mi chodí tak 14DC-16DC čo som predtým mávala tak 20DC, sranda ako sa všetko mení, hormony sú jedna veľká záhada

nataliuska
20. jan 2016

@matilda72 ved toto ;) no kazdopadne ohlasim // na ovu teste :D

karolina196
20. jan 2016

@petkovamiruska Mne sa podarilo otehotniet na zaklade ovu testov a aj bazalnej teploty.Prvykrat ked som testovala a uvidela pozitivny ovu testik,tak hned v ten den sme dali sexik a aj dalsie 2dni po sebe a zadarilo sa,ale nedotiahli sme to dokonca.Ale ideme dalej. 😉

mia295
20. jan 2016

@petkovamiruska ved hlavne že si zdravá, aj ked vždy zamrzí trošku :( ono asi takéto snaženie má čosi do seba lebo fakt pozisťuješ také veci 🙂 a želám šťastie pri ovu tfuj tfuj 🙂

ninna86
20. jan 2016

..pridavam sa a prestupujem zo starej skupiny 😉

matilda72
20. jan 2016

inak dievčence, neviete poradiť niečo na zmiernenie ms,také silné som ich nemala ani nepamätám. už som skúša aj ascorutin, citron, vit. c, alchemilku a nič ☹

kakatulik
20. jan 2016

@matilda72 to je zaujimave,lebo mne prave alchemilka velmi pekne upravila ms krvacanie...dlzku aj intenzitu. ☹

matilda72
20. jan 2016

@kakatulik ved ani ja som nikdy nemala taký problém, to len teraz či je to tým, že je to prvý cyklus po potrate, i ked som mala takú silnú aj min. mesiac ale to som si myslela, že to tak má byť, že sa čistím. a teraz zase,vyzerá to u mna ako miesto činu 😀 😀 😀 dúfam, že to nebude 8 dní ako minule. hormony mi veľa veci pomenili ale tak dúfam, že sa mi vrátia moje 5 dnové krámy mala som ich rada 😀 😀

kakatulik
20. jan 2016

@matilda72 ja si tiez myslim,ze to je este následok toho potratu a postupne sa to upravi 🙂

maja367
20. jan 2016

@matilda72 ja som tiez raz tak mala krvacanie silne kazdu pol hodinu som musela ist na wc ..ani ascorutin nezaberal .. a trvalo vyse dvoch tyzdnov nakoniec mi lekar daval injekcie ... bolo to hrozne .. ak nebude prestavat chod k lekarovi . drz sa 🙂

matilda72
20. jan 2016

@kakatulik
@maja367 dakujem za radu 😀 😀 snád to prejde, len som bola zvyknutá na mojich krásnych dní a z toho jeden den silnejšie a zvyšok len tak aby sa nepovedalo 😀 a teraz no horor, horor 😀 😀

matilda72
20. jan 2016

@kakatulik inak dúfam, že o dva mesiace sa to upraví tak že mrška už nepríde na veľmi ale veľmi dlho 😵

kakatulik
20. jan 2016

@matilda72 tak ano,to by bolo najlepsie riesenie menstruacnych tazkosti 🙂
Presne tako ako ty kedysi to teraz mavam

maja367
20. jan 2016

@matilda72 no viem ze to je rada.. chod k lekarovi .. ale nieje to sranda .. sice neviem ake mas silne .. ale moja kamoska tak skoro vykrvacala .. fakt prisla k lekarovi k poslednemu

mima177
20. jan 2016

@tinka881 Tak ako si dnes dopadla? Bola nutna vyvolavacka?

tinka881
autor
20. jan 2016

@mima177 dopadla som nijako. Doktor bol bez nalady ako stale. Pozrel na mna, ze je vsetko ok, ale ze ked 5 dni meska, neznamena, ze nemozem byt tehu, tak ešte týžden mam cakat a ked nedojde mrcha, tak mam v utorok dojst a zobere mi krv a urobi vysetrenie. Ze to nechce silit hned vyvolavackou. A ked mrcha dojde, tak mam brat dalej duphaston a ešte pridal clostil-ten som ešte nebrala. Som sa ho pýtala, ze ked mam ovulku na 17 den a duphaston beriem na 15 ci to nevadi, povedal, ze nie. Ale to sa mi nejako nezda podla toho co som citala

mima177
20. jan 2016

@tinka881 Tak ja len tisko dufam, ze nakoniec z toho bude krasne tehotenstvo. Aj skusas testovat? Nad novym lekarom neuvazujes? Ja som tak pre neochotny pristup zmenila lekara...snad bude ochotnejsi...

matilda72
20. jan 2016

@maja367 no to hádam nie som na tom až tak zle uvidíme zajtra, také mávala aj moja sestra ale už nie. no hádam sa madam trošku ukludní, včera a dnes sa vyšantila tak hádam ustane, dám ešte askorutin a uvidíme

zunajda
20. jan 2016

@maja367 ...o prvé som prišla na začiatku tehu a dcéru sme splodili o pol roka po aborte...inak teraz vôbec nemám MS ako inokedy,skôr mám špinenie...prsia stále bolia a brucho mám tiež nafúknuté ... na 21deň od MS mám ísť na folikulometriu,tak snáď budem múdrejšia

kakatulik
20. jan 2016

@zunajda az na 21?...nie je to trochu neskoro?...alebo mas tak neskoro ovulku 🙂

mima177
20. jan 2016

@maja367 Mozno je to len tym, ze nie si zvyknuta na silnu MS. Mne myom sposoboval tak silnu, ze mi nezaberali lieky, nestacili mi najhrubsie tampony v kombinacii s vlozkami...pi kazdej MS som mala slaby krvny obraz...a teraz, ked mam silne uz len dva dni, tak to ratam ako slabu MS 🙂)) Lieky beriem nadalej, ale uz aspon Aulin zabera :D Mne sa uz nieco nezda, ked mam slabe...

kakatulik
20. jan 2016

@mima177 toho myomu si sa zbavila?