icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

maja367
21. jan 2016

@mia295 si uz mala ?? ja ked som mala cystu tak som krvacala a mi dala aby som pila jeden caj to bol mix asi 6 byliniek čo som si doma sama namiesala a pomohol.. Tentokrat to bude ine 😉

mia295
21. jan 2016

@maja367 mala som, vtedy mi na ňu pomohol alchemilkový čaj, po ňom praskla.. ale alchemilku nemôžem piť lebo som až moc krvácala.. aj viac ao 2 týždne... a potom som mala ešte raz a tiež sa mi sama praskla.. ale tak už sa bojíš potom.. pozerám že nás je poriadna kopa s takýmito problémami.. :/

mia295
21. jan 2016

@mia295 ale ty si krásny príklad ako sa to dá a nečakane 🙂 takže beriem si ťa za príklad hej :D

tinka881
autor
21. jan 2016

@maja367 vcera biely a dnes som netestovala.zvnutra ma pozrel a povedal,ze je vsetko ok.to bolo vsetko.To je taky ukecanyyyyy chlap

veronika1603
21. jan 2016

Baby mňa dnes 4dpo začali bolet prsa ako každý mesiac týždeň pred ms.asi je to zasa v keli...ach jaaaj

kakatulik
21. jan 2016

@veronika1603 asi sa musis sustredit na nieco ine...tak napr,alo sa ti dari s dietickou?

mia295
21. jan 2016

@maja367 haha omylom som dala seba, to malo byť ešte tebe, s tým príkladom 🙂

matilda72
21. jan 2016

tak ked sa darí tak sa darí 🙂 . u gyn. žiadne správy z pitvy ani náhodou. dnes som bola aj na pohovore a tiež bez komentu. načo niekoho volajú ked vo dverách sa ho opýtajú či má prax min. 5 rokov a ked mu poviete, že nie tak dovi. do ritky načo majú životopis, to ho nevedia čítať. a posledná bodka všetkého dnes som vyhrala odber pup. krvi len škoda, že som dva mesiace po potrate 😒 😒 som zvedavá čo ma dnes ešte čaká 😀 😀

evinqua
21. jan 2016

@matilda72 no priprav sa na dlhe cakanie ja som spravu z pitvy mojej malickej ziskala az po styroch mesiacoch

matilda72
21. jan 2016

@evinqua ved už to ani nechcem riešiť, len som bola dnes na hematologii tak som sa zastavila či už niečo vie ale nič. ale tak chceme sa o dieťatko pokúšať už za mesiac a stále nevieme, čo bolo príčina, nerada by som aby sa to zopakovalo. teraz neviem či čakať alebo nečakať ach jáj 🙄

matilda72
21. jan 2016

@evinqua a aj ti niečo na tej pitve zistili či???

evinqua
21. jan 2016

@matilda72 nie.boli tam asi tri vety,nezistili nic ,nemali ani co zistit,nebola proste vyzivovana,tak pomalicky odisla. prekonala som velmi tazku preeklampsiu

matilda72
21. jan 2016

@evinqua to mi je ľúto ☹ no mna to zaujíma hlavne preto lebo ja som podstúpila potrat dieťatko neodišlo samo, a bála som sa či sa to nemôže zopakovať. ale tak verím, že sa nám podarí a to zlé sa už opakovať nebude 😵 l

veronika1603
21. jan 2016

@kakatulik 😊 asi ked to sa nedá na nic nemyslet😔 a s dietkou som začala v pondelok dari sa dari len som večer hladna jak vlk.vysadila som pecivo sladké aj vody sladké a po šiestej nejem a ani oddelenu stravu.aj ty dietkujes?

matilda72
21. jan 2016

aj tak mi to príde maximálne nezodpovedné. ja viem, že toho majú zdravotníci priveľa niekedy aj nad rámec ich možností. nikdy som netvrdila, že sa tam nudia a nič nerobia. ale aj tak ako je možné, že to všetko trvá tak dlho. ved ak niektorá žena príde takto o dieťatko, tak asi má v pláne rodinu a rada by vedela, čo bola príčina aby sa jej mohla vyvarovať a nie čakať pol roka na výsledky a potom čo zistia niečo závažné a tá žena bude už tehu a bude trpnuť od samého začiatku až po koniec. proste ja mám aj tak pocit, že výsledky už dávno sú len to viazne na úrade dohľad nad zdrav. starostlivosťou, pretože úradníci majú na všetko čas.
@evinqua

kakatulik
21. jan 2016

@veronika1603 joooj ano kazde rano zacina avecer to pokaslem 😵 ...ale musim zacat cvicit..to je tiez velmi dolezite.... 🙂

veronika1603
21. jan 2016

@kakatulik ja by som mala dat 8 kg dole.pri výške 160cm mam 63kg co už je veľa..ja zas nedokazem cvičiť.ma to nebavi dosť sa nabeham v robote a keď prídem unavena a mala by som cvičiť tak to ee😳

kakatulik
21. jan 2016

@veronika1603 to sranda,aj som vysoka 160cm,vazim 56,ale fakt sa citim najlepsie pri takych 51...a aj vsetky handry uz tlacia...cize u mna by sa hodilo dat dole 5kg.Viem,ze to nie je vela,ale prave preto je tazke chudnut tak aby sme neprisli o svaly,preto je potrebne cvicit.Ak sa nabehas v robote,potom nejake posilnovacky,aby si sa vyformovala a nestratila svalstvo.Ja som si povedala,ze zacnem stou Jill,hlavne to dodrzat.A ja rada plavam,cize sa vytrepat do tej kosy a ist na plavaren...vsetko pianko...do konca maja.To je myslim zvladnutelne.

senselinka
21. jan 2016

@veronika1603
@kakatulik Boze, baby, ze 56 kil, 63 kil, hahaaa, to som mala naposledy na ZS 😀 😀 😀
Ja mam 178 cm, ale nadvahu tak 15 kil... Aj som v lete pekne schudla, ale potom som bola s malou dva tyzdne v nemocnici, muz mi obaloval nervy veternikmi a horalkami, potom boli Vianoce a bum, 5 kil slo hore 😠
Ale nevadi, aj tak som krasna, najkrajsia pre svoje dieta. Aj to buduce 💜

veronika1603
21. jan 2016

@kakatulik no vidia mne staci ist na 55kg ked som mala 52kg to bolo uz moc.prsa padli na c.1 aj teraz sa mi podaktore v robote smenu ze co chcem chudnut.nechapu a ja zas ich.posilnovat asi az keď schudnem by trebalo.aby som nespevnila tu moju velku prdel😁

kakatulik
21. jan 2016

@veronika1603,
ale nooooo ved pekne spevneny zadocek je viac ako velke prsia....to mas pravdu veru,prsia idu dole ako prve.Viem ze sa tomu nevyhnem,ale ked to pojdem dole pomaly,tak to snad velmi neovisne.Ja ich mam male tak ci tak,takze v urcitom momente prestanu rast a aj naopak sa prestanu zjmensovat 😉
@senselinka
,ale ty si vysokaaa,jooooj to by si bola vychrtnuta pri 55kg...na vysokej sa aj tie kyla inak rozlozia.Na nas mini zienkach je vidno kazde deko..... 🙂

evinqua
21. jan 2016

@matilda72 No bohuzial na Slovensku je to tak..ja som nastastie nemusela ani cakat na vysledky ale tak nejak sa to oddialilo a snazit sme sa zacali az teraz kde uz vysledky mame.

matilda72
21. jan 2016

@evinqua no ved toto. no ale uvidíme, ešte ideme na jedno vyšetrenie aj bez výsledkov a necháme tomu voľný priebeh ale verím, že to dalšie bábo bude ok. už aj dr. na hematologii povedal, že sa jej to všetko vidí na vírus alebo infekciu, že to často býva keď v jednom týždni je všetko ok a potom už nie. tak sa idem držať toho, nabudiť si imunitu a v dalšom tehu neochorieť 😀 😀 😀 😀 😀

maja367
21. jan 2016

@mia295 dakujem pekne 🙂 len teraz riesime dalsie veci .. a ja som taka uplakana ze nechapem 😒

maja367
21. jan 2016

@tinka881 skus este neskor mozno ze tam budu uz 2 //

mia295
21. jan 2016

@maja367 🙂 ej už nálada ti kolíše? neboj možno si len potrebuješ prečistiť kanáliky očné 🙂

maja367
21. jan 2016

@mia295 no to by asi kazdemu ...:( tak s priatelom sme sa dohodli, ze ked pride domov tak sa vezmeme chceme len my a svedkovania to je fajn.. Ratali sme ze budeme byvat u mojich rodicov nakolko mame aj byt aj dom, ze nam jedno na chvilku uvolnia a budeme riadne platit najom pokial neopravime dom do roku... Ale moja mama asi uznala za vhodne aby sme byvali vsetci spolu vjednej domacnosti čo ma strasne vytočilo a to sa nedalo zabranit tomu aby som neplakala .. takze som povedala, ze nic nechcem a na rok zhaname podnajom. Nakolko chcem byt samostatna a nie v jednej domacnosti kopec ludi... joooj smutna sklamana a sokovana ...

tinka881
autor
21. jan 2016

@maja367 nedalo mi to a skusila som pred chvilou a nic. Trosku sa bojim, lebo ešte mi nikdy nemeskala mrcha a bojim sa, aby som nemusela ist na vyvolacku a tak. Som po kyrete, ale už 7 mesiacov, snad mi ten zakrok neublizil

mia295
21. jan 2016

@maja367 tak to ti rozumiem, moja mamča je síce fajn v tomto, my sme sa s mužom odsťahovali po mesiaci, vďaka jeho bratovi, ktorrý nám dal zatiaľ do nájmu jeho dom, kým si my postavíme svoj... ale myslím si že mladá rodina má bývať sama.. je to tak najlepššie... neboj sa akk vaši neustúpia prenajmete nachvíľlku byt.. to je pri tom všetkom najmeenej ; hlavu hore maji 🙂
a si si istá že ti nebude ľúto že ste mali takú "tajnú" svadbu? aj kamarátka vždy chcela takto a po našej svadbe sa toho vzdala a pripustila že predsa by jej tam nejakí ľudiia chýbali..

maja367
21. jan 2016

@tinka881 a minule mesiace si mala vporiadku cyklus? sice hormony si niekedy robia co chcu ..