@eva2809 nooo moja vyzerá to u teba super držím moooc palčeky snad sa to podarilo,janič žiaden príznak no aksi pamatám ani smo pred tehu žiadne nemala až ked som zistila že som tehu.Asi budem musiet sa prestat sledovat a mysliet na to aj ked to bude tažke no nič ine mi neostáva.
@senselinka takže to je tak ako si vravela,Si dnes 12DPO?ms má kedy príst??
@mima177 ja tam niečo vidím no držím palce aby to bolo tehu,je tozatiallen slabulinko vidiet.
Caute zeny :D ja tehotna este nie som ale uz som si zajednala kolisku od jednej maminy 😀 nie som sibnuta, len dobra cena a co ked motyka vystreli 😀 VZDY pripravena 😀
Ide to tu celkom pekneee.....vsetkym II ciarkam blahozelam 🙂
@reni1512 my máme doma kolísku krasnu ručne vyrezavanu ktoru robil moj dedko ked sa sestra narodila v r 1978 aboli sme v nej všetky deti.Je krasna.Takže kolísku mámaj ja doma.
@butterfly333 a tebe sa ms nejako posunula??no tak aj u teba to fajn vypada...ked si ani pres tym nemala priznaky...nemusia byt ani teraz a aj ta teplota u teba vyzera fajn;)ja som tento mesiac prvy krat testovala..tak viem,ze sme dali do toho vsetko aj viac🙂o to vacsie by bolo sklamanie...ale verim,ze to vyslo.ja to tak velmi citim...ze tentokrat uz sa nemozem mylit.alebo nechcem...
@butterfly333 a inac je pravda..treba sa na nieco ine sustredit..ako ty pises,ze zacnes cvicit...ja som sa dala na zdravsiu stravu..tak to ma celkom zamestnava...schudla som uz 3kila..a tesim sa aspon z toho🙂
@eva2809 ano z toho clostilu sami posunula ovu o 4dni aaj ms tak.čiže v stredu msasi príde tak uvidíme,ja somv lete cvičilaaj som schudla no som po dvoch operaciach mám pooperačne komplikácie ako je chodza atd no nedá sa mi moc cvičit ale nejak začat musím.,lebo to neustále čakanie či ms pride ma už nebaví.
@butterfly333 hlavne je najst nieco,co nam zamestna hlavu...no to cakanie nebavi ani mna...to je uz asi udel nas snaziliek🙂
@butterfly333 Ono podľa mna cvičením ale pomaličky ta to bude hnať v pred a budes sa cítiť každý dňom lepšie a nozicka sa da dokopy...Moj babke vyberali klb za iný stále plakala že ma bolesti ale vravela som jej že musí s tym začať aj hýbať ona nechcela stale ležala aj pol,roka v kuse ale to telo si potom nema ako nájsť cestu aby si zvyklo a rozbehlo že ma tam iný predmet a,treba to prisposobit...Kupili sme s mamoi taky pedalovy bike že len sedis na posteli a namieste slapes ako na biku,a toto jediné pomohlo plakala že boli ale musela zistila že čím viacej a pomaly zašla cvičením že bolesť ustupovala...A mala som pravdu o dva mesiace už naozaj sadla na ozajstný bike a bola šťastná 😉...A takto ti to prospeje a ešte si zamestnas hlavičku že máš dáke bobby pre telo a zdravie...Sa nenazdas a to malé príde že tomu nebudes veriť😉 ja tiež už začnem niečo robiť s telom pribrala som 8kg a som si povedala stop a idem do toho strava upravena cvičenie a viacej sa o seba starat ked už to mimi není dopriate a hadam ráz príde určite 🙂
@michhaela ano moja to máš veku pravdu jamám v prstoch 4 šroby a to mi robí problem,no aj tak začne cvičit včera som trocha začala znova boxovat no len trocha lebo nedá sami dlho stat na nohe ale nevzdám to a budem cvičit.A ty akosi na tom?
@butterfly333 Hlavne pomaličky chod na to cvičenie a boxovanie uvidíš ze za mesiac to bude úplne iné a budeš sa cítiť oveľa lepšie...Si silná a zvladnes to 😉...Ja som 21DC a už cítiť kríže takže už viem že kamarátka /mrcha hnusna/ príde ☹ ale nevzdam to raz to určite dojde vytuzene krásne // aj iným aj tebe snazilkam...Musíme bojovať a myslieť pozitívne...Ja už to beriem tak "Pride to v vtedy ked ma a hlavne ked to budeme najmenej čakať 🙂" To malé vie kedy chce prísť a vtedy aj príde...Niečo na tom je že telo není asi pripravené keď nema bunka dobre podmienky tak nebude sa vyvíjať ak má bude sa vyvíjať...A podľa mna to súvisí aj s vajickom,spermie,psychika oboch partnerov,prostredie a ďalších iných x spôsobov 😉
@butterfly333 veru veru... Dnes 12, mala prist v utorok, ale vidim, ze zajtra je tu 😠
Mne sa uplne poskracoval cyklus, z 28 na 26, obcas aj 25 (vid teraz). Ale zas aspon sa mozme castejsie snazit 😅
Baby chcem sa opýtať čo hovoríte na metodu E: Jonáša. Len tak zo srandy som si to dala vypočítať, na ich stránke no a niečo ma to stálo. a dnes som si skúsila urob. výpočet zadarmo a čuduj sa svetu dátumy súhlasia 😀 no dobre to by som rozdýchala ale čo ma zarazilo, že mi vyšli dva dátumu dobrej životnosti a tie vychádzajú na august a november ale dobre čert to zober, že by sme skúšali akurát vtedy no lenže to vychádzajú na dátum ked budem mať den pred MS alebo rovno na ten deň. čo mi príde čudné, lebo napr. môj muž by sa somnou vtedy neľúbil lebo by sa bál, že mi tam nič zanesie, lebo ja bývam dosť často náchylná na infekcie tam dole. nechodím sa ani veľmi kúpať ani tampony u mna nehrozia a ak si ich aj dám tak som potom pekne .... 😀 😀 neviem aj mi to akosi nesedí ako môže žena otehotnieť ked nemá ovuláciu alebo akurát cez ms, ved vtedy krváca a čo ja viem, nezda sa mi že by to bolo nejak priaznivé prostredie pre spermoše. na tak mám dnes nad čím uvažovať 😀 😀 😀 je to asi nad moju logiku
@senselinka lepse ked sa skrati ako predlzi...🙂mas o par dni neistoty menej🙂a mozes skor znovu zacat
Babenky, pre vseky, ktore neveria, zazraky sa deju, vsetko je tak, ako ma byt 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=wgze8nBu_Dgma tam byt pre vsetky, ktore veria 🙂
Babyyy... Potrebujem povzbudit.. Zverila som sa kamoske - susede ze 1x testujem ovu... A ona ze to sa mi urcite nepodari.. Im sa podarilo po 2 rokoch.. Dnes som mala pozitivny ovu test.. Pozitivna energia prec... Prosiiim, vratte mi trochu..
@nataliuska ,,,to je ale suoer kamoska....ci co....ten testik mozes brat ako pozitivny a dnes zacat plodit...jedno co kto povie.
@kakatulik dakujem

@veronika1603 moja ja som na tom takisto,už sa na to vykašlem a budem sa niečomu inemu venovat začnem zasa cvičita hotovo. 😀