@michhaela ako sa ta stranka vola kde sa to da vypočitat
@butterfly333 Dajdi do google plodne dni kalkulacka-jonášova metóda..😀
@butterfly333
@michhaela kocky ja som zacala vyplnat tu prihlasku na jeho stranke a mi vyhodilo cenu 30e za maly vypocet a 50 za specialny...
@michhaela @sanselinka ja som sa pokusala podla jonasovych výpočtov od juna 2015 a stale nic, robi výpočet na rok a ja som to mala len do decembra, tak uz som si novy nedávala robit. Ale moja kamoska podla neho otehotnela a ani nechcela, len trafila ten datum a dalsia po roku skúšania az podla neho. Takze ja som asi jedna z mala, ktorú poznam, ktorej to podla neho nevyšlo 🙂
@petkovamiruska ja som na rýchlo našla a nič nepytalo :-\ a moc tomu neverím ale skúsime pred tie dni dať keď už to vychadza niektorým kockam...
@leelloo možno iný termín by ti vyšlo ja to skúsim podľa toho aj podľa toho čo ja nemám akurát na 13,14DC vôbec chuť a vtedy skôr ovu asi mám a stále nič a tieto dní vždy omeskame 😀 ja už neviem he čakám na mrchu asi v piatok alebo v sobotu už dorazí hoci ma už bolí podbrusko čiže čoskoro je tu :'(
http://www.patentnimedicina.cz/pm/kalendar.php skuste si to vypocitat tu, mne to presne sedi s jeho vypoctami, co som mala na rok 2015
@leelloo som to pozerala no neviem či to je pravda mne ukazuje že 5.2 dcera to je za 12dni neviem mne ešte ms neprišla tak neviem.No bolo by to super.
@senselinka tak akože aj mne sedelo pohlavie ale už sa mi nechce vyhadzovať peniažky aby som zistila, či sme min. rok počali vtedy ked sme mali alebo nie. ale dátum neviem či sedí lebo sme to mali ten mesiac perné a viem, že sme sa ľúbili tak cca ked bola ovulka a no vyzeralo to podľa veľkosti bába, že to bolo týžden po ovulke a jeho dátom bol týžden pred ovo, takže podľa veľkosti to veľmi nesedelo. ale pohlavie áno. no len u mna je tan zádrhel že tie dátumy mi vychádzajú na moju ms, síce dovtedy sa to môže posunúť a môjho mužíčka asi nedonútim sa tutu mutovať na červenú 😀 😀 to by som ho musela asi zneužiť alebo uspať 😀 😀 😀 ale rozhodne je to na zamyslenie. lebo mne tie dátumy čo mi tam vyšli vychádzajú na moju ovu len tie dva pred ms.
@michhaela no ja to skusim podla tohto...premeskala som uz podla nich januar, ale pocas ovu budeme aj tak makat 🙂 ale toho 22 2. nezabudnem xixi
@butterfly333 princip je v tom, ze ti to nemusi sediet s tvojimi dnami ovulacie, v podstate mozes otehotniet aj den pred ms. ja som to brala akoze mam za ten mesiac dvojitu sancu, teda cez ovu a potom podla tohoto vypoctu, bohuzial u mna to zrejme nefunguje :( ale nestracam nadej, pocitam si to teraz podla tej stranky vyssie a dufam, ze raz to pride 🙂 ale poznam okolo seba vela zien, ktorym prave tento vypocet pomohol, takze urcite to stoji za vyskusanie
@leelloo počitala som aj na tej druhej strane podla jonáša a tam na 8.2 mi vychádza to by aj sedelo ved uvidím snad sa podarí. 😀
@leelloo ale toto nie je Jonasov vypocet, ale vypocet podla tradicnej cinskej mediciny
Jonasov vam vyhodi aj napatove aspekty a ja som si dala obidva vypocty, datumy sa priblizne zhoduju, ale pohlavie skoro vobec
Toto je dobry link na vypocet podla Jonasa
http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov...
@matilda72 http://www.patentnimedicina.cz/pm/kalendar.php
Ked som si porovnavala Jonasov vypocet za 2015 podla tejto stranky, tak mi to presne sedelo.
@senselinka tam som bola aj ja a tam mi to ukazuje na striedačku každý mesiac ine raz dievča chlapec atd ana tom druhom same dievča až v auguste chlapec, 😀 ozaj ako si dnes na tom??
@sanselinka pohlavie moc nesedelo, to je pravda 🙂 ale datumy mi sedia. V podstate Jonas tiez vychadza z vypoctov podla astrologie a polohy slnka 🙂
@leelloo akože pohlavie sedí, ako to vyzerá ani jedno moje tehu neskončilo dobre a ani dátumy na dobré počatie sme netrafili a možno niečo na na tom je a teraz mi vychádza 4.2 no ale na to asi mužíčka nenahovrím, pretože on chce počkať ešte na jeden cyklus ktorý mám mať tak 15:2 a potom chce ísť na to 😀
@butterfly333 krvacam uz vcelku normalne... Slabo, ale jednoznacne. Ale psychicky uplne v pohode, priam veselo 😀
Vo stvrtok idem do gynfivu, tak mozno uz budem krvacat malo a spravi mi aj uzv. Ja mam myom na maternici, mozno je v tom problem, ktovie
@senselinka ja zatial 33Dc 13DPO tak utorok streda by mala ms príst posunula sa mi o 4dni lebo som brala clostil a posunulo mi ovu.
@matilda72 tak to sa da pochopiť, ze chce pockat, ale tiez neviem, ci by som vydržala cakat 3 mesiace 🙂 aj ked pre zdravie by sa clovek mohol obetovať...len keby to nebolo take tazke.. My ženy, ked si zoberieme do hlavy, ze nieco chceme, tak sme ako male deti, ked to nemôžeme mat hned 😀 😀
@leelloo no vieš bez mužíčka nebude ani drobček takže ked on nechce riskovať musím sa prispôsobiť, a už teraz sa neviem dočkať marca a ked si prestavím, že by som mala počkať do augusta či oktobra no neviem neviem 😀 😀 😀 síce teraz som aj tak voľáka chorá tak by to aj tak nebolo dobré no uvidíme, normálne ako mi prišiel ten výpočet tak som ostala nervozna, že čo ak otehotniem skôr a zase sa to všetko do... a zase budem čakať a tiež to nemusí vyjsť
@petkovamiruska Mne vychadza 20.2. 🙂 😀 to budem dávno po ovu no uvidíme či sa vydarí ale mohlo by 😀 a este k tomu chlapček 😀
takže dievčence na margo témy výpočet Jonáša. pred chvíľkou som sa rozprávala zo svojou známou, ktorej dá sa povedať veľmi dôverujem ohľadom týchto vecí. tak je to žena psychologička, robí rôzne semináre na poznanie ženskej sily, venuje sa aj vyšším veciam a vo veľa veciach mi bola veľkou oporou, no ale aby som prešla k veci. pýtala som sa na tento výpočet čo si o tom myslí. povedala mi, že pán Jonáš bol neskutočne dobrý človek, a v týchto veciach veľmi sčítaný a naozaj vedel, ženám pomôcť ale bolo vždy lepšie osobné stretnutie, že bol veľmi empatický duchovne založený, lenže teraz tieto výpočty robia jeho učni, či nasledovníci a jednoducho už sa do toho nevedia tak vcítiť ako on. a proste už je to všetko len o peniazoch a nie o pomoci ako to bolo u pána jonáša. a že jednoducho môžem ale nemusím sa spoliehať na tento výpočet. a že skôr ide o to aby sme my z mužíčkom boli naladený na prijatie nového života, že musíme na tú udalosť čo sa nám stala zabudnúť a akoby začať úplne o znova. jednoducho byť pozitívny a veriť, že to príde a na bábo sa u ž teraz tešiť. jasne povedala, že je veľa vecí, ktoré nemôžem ovplyvniť ale môžeme urobiť pre to maximum. tak sa idem držať jej rady a uvidíme kto bude mať pravdu 😀 😀

@senselinka Dík len to divne vychadza vždy az po ovu 😀 či to,vôbec vychadza no vyskúšam 😀