icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

leelloo
25. jan 2016

@matilda72 velmi pekne si to napisala a známa to naozaj vytihla. Drzim palce 🙂

matilda72
25. jan 2016

tak to dúfam 😀 😀 tak sa ideme držať pôvodného plánu ked budeme fit tak sa začneme snažiť 😀 aj tak ma už tretí týžden chorá najprv angína a teraz mám pocit, že sa zase vracia, ach jáj sa to asi nezbavím

nataliuska
25. jan 2016

Takze som po ovu. Uz len pockat do najblizsej MS. Tak som zvedava. Prvy krat s testami. Potom dam vediet, ale ja som prave presvedcila samu seba ze sa to podari :D

salmas
25. jan 2016

Ja som tiež tento mesiac skúsila podľa Jonáša, dátum tam bol asi 4 dni pred ovulkou( ak teda bola, lebo podľa ovu testov som nevysthla vrchol a ja nepociťujem ziadne príznaky pri ovu). Ale keď som si to pozerala spätne, tak pri malom mi to vôbec nesedí. Podľa toho mal byť dievča a ani dátumy mi tam nesedia. Ale tak skúsila som, veď uvidím 😉

veronika1603
25. jan 2016

Babenky k teme jonasa:ja som tomu neskutocne verila.mala som minuly rok vypocet vyuzili s!e vsetky datumy a nic.mozno mame nejaky problem preto tp nevyslo.asi uz pojdem bud.mesiac gyndovi nech !i spravi nejake vysetrenia alebo co..uz sama neviem.v piatok mam dostat prsia uz bolia par dni ako vzdy dnes !a boleli krize trocha a zdaju sa mi bradavky-dvorce nejake velke ale to ai zasa asi namyslam a dufam...baby a pozor stranka chlapecdievca nieje pravy jonas.

mia295
26. jan 2016

@tinka881 držím prsty dnes 🙂

petkazh
26. jan 2016

@senselinka ja mam tiez myom v maternici je malinky len 12 mm ale tvori prekazku pri oplodneni takze musim ist na operaciu ...tiez mi dr. hovoril ze nebude problem s otehu a v centre to hned potvrdili ako prekazku a navrhli operaciu ktora ma caka vo february ...

mia295
26. jan 2016

ako teraz som si klikla na stránky gynekologa že či sa niečo nezmenilo ked tieto dva dni nerobí... a on nerobí preto lebo učitelia štrajkujú! ako pardon, solidarita s nimi sa dá vyjadriť aj inak nie? :/

senselinka
26. jan 2016

@petkazh tak moj myom mal uz pri predchadzajucom tehu niekolko cm... Ono zalezi aj na tom, kde je umiestneny, ja som s nim otehotnela a aj donosila babatko, lenze mozno zas narastol a ktovie, aku sarapatu teraz robi 😖

tinka881
autor
26. jan 2016

@mia295 takze gyn ma kuk, a ze mam cystu-tu neriesil. Dal mi vyvolavacku, pýtala som sa ho, ze ci mam dojst ked doberem clostil a budem mat ovulku a povedal, ze jasneeeee.A pritom ked mi min.týžden daval recept na clostil, tak nehovoril, ze mam dojst. Chapes to? Kebyže tu nejste vy baby, co mi radite, tak by som sa ho na to dnes ani neopýtala a vobec by som nedosla pocas ovulku.

mia295
26. jan 2016

@tinka881 ja tiež rátam s takým verdiktom... a neuvažuješ tiež nad tým že pôjdeš do centra? lebo s týmito doktrormi je to čudné.. a krv ti bral? či ee?
ja som dnes zistila prečo mi kázali prísť až v stredu... podporujú štrajk učiteľov! chápeš to?! to že sa on politicky angažuje by nemalo vplývať na prácu ne? :(

sandriika
26. jan 2016

Baby ja som vyskúšala Jonáša, tak uvidíme čo to dá 🙂 možno sa podarí 🙂

tinka881
autor
26. jan 2016

@mia295 to myslis vazne? to je sila, potom mi napis, ako si dopadla. Nebral mi krv. Nerozmyslala som nad cetrom, lebo v maji sa nam zadarilo, tak snad sa zadari aj teraz. Mohli sme sa zacat snazit od novembra, cize zatial ubehli len 3 mesiace a uvidime po clostile, ci bude zmena.

kakatulik
26. jan 2016

@tinka881 ahoj,no vieees.Mna trosku zarazilo,ze neriesil tu cystu...normalne zvyknu cysty zmiznut same a ani nevieme ze ich mame,ale pri Clostyle to mhlo byt sposobene aj tym....A ako ti kazal brat ten Clostyl,?

tinka881
autor
26. jan 2016

@kakatulik ahoj, ja som ho ešte nezacala brat, až teraz po mrche zacnem prvy krat. Mam ho brat na 5dc dve tabletky denne, na 12-13dc mam k nemu dojst a na 15dc zas duphaston .

kakatulik
26. jan 2016

@tinka881 ahaaa,ok,ja ze si ho minuly cyklus uz brala...tak potom ok...on ti zmera folikuly a vypocita podla velkosti ovulku aby ste sa mohli snazit 🙂

tinka881
autor
26. jan 2016

@kakatulik myslis, ze pri snazeni nebude vadit, ze mam cystu? moj gyn mi nic nepovie pokial sa ho neopýtam, sila.

kakatulik
26. jan 2016

@tinka881 male cysty väcsinou praskaju same,ale niektore mozu ovplyvnit dost veci...ved su zasobarnou hormonov...napr.ovulacou,ale teoreticky aj to mekanie ms.....no ale ked ten tvoj gyndos nic nepovedal,tak vyckaj....a ked pojdes na folikulometriu sa ho spytaj ci este vidi tu cystu.Ja mavam obcas taku malicku do 3mm a ta vzdy zmizne sama.

tinka881
autor
26. jan 2016

@kakatulik tak sa ho opýtam, snad nezabudnem dovtedy. A dufam, ze po vyvolavacke dojde už mrcha, vsak už mi meska 2 týždne a teraz dalsia dva mam cakat...a dalsi mesiac ubehol ☹

kakatulik
26. jan 2016

@tinka881 hlavne sa nad tym netrap....a uz si niekedy dostala vyvolavacku?Alebo je to prvy krat?

tinka881
autor
26. jan 2016

@kakatulik len raz, ale to po kyrete ked sa nechcela rozbehnut mrcha. Už sa nebudem trapit, aj tak teraz nic nevyriesim

kakatulik
26. jan 2016

@tinka881 ved to 🙂

zuzuzuzka
26. jan 2016

Na tych lekarov neviem co povedat. Pytala som sa od gyn. na vysetrenie hormonov, ci mi spravne pracuju a viete co mi na to povedala? Aby som sla do centra, tam mi to vsetko urobia naraz, ze ona uz spravila vsetko co mohla. A to mi dala raz clostilbegit a potom duphaston, ale upozornujem, ze ma vobec pocas brania tychto liekov nesledovala. O babo sa snazime uz vyse roka a prislo mi to take ...ako to povedat, ako keby sa ma chcela zbavit, ze mam ist rovno do toho centra. Som z Michaloviec a najblizsie centrum je v Ke. Myslite, ze ozaj uz urobila vsetko, co mohla? Mam pocit, ze mi mohla aspon posledovat tu ovulaciu, ci vobec prebieha a tak. Lebo ja vobec neviem, ci som v tomto smere v poriadku. :/ zacinam byt uz fakt zufala. Mrchu cakam o dva dni, tak najlepsie by bolo keby nedosla a cele by sa to tym vyriesilo :/

kakatulik
26. jan 2016

@zuzuzuzka no tak ja by som v takomto pripade brala kartu a isla ku inému gynekologovi a basta.... 😠
...a nechala by som drahemu vysetrit spermiogram,lebo v centre by tym urcite tiez zacali 🙂

nataliuska
26. jan 2016

@zuzuzuzka Skus v tvojom meste pohladat ineho gynekologa. Co by ti urobil hormonalny profil a viac sa ti venoval. Rok je dost. ;)

zuzuzuzka
26. jan 2016

@kakatulik
@nataliuska dakujem baby, manzel spermiogram uz ma, to sme uz absolvovali. Takze asi ozaj odidem. Je to strasne a to som si k nej preniesla kartu s tym, ze mi pomoze. :( som z toho smutna, tak zabity cas. Hadam druha gyn.bude mat lepsi pristup.

blanch12
26. jan 2016

@veronika @senselinka @butterfly333 tak ako dievcata?..ja dnes 28dc, vcera test biely a vratila som sa prave z preventivky od gyn...vsetko je ok, vsetko funguje a mam vysoke endometrium 😕 ...to co?..naznak prichádzajúcej mrchy alebo tehotenstvo?????....booooze keby to bolo to druhe...ale príznaky ziadne ☹.....ked tak citam skusenosti s lekarmi, tak to ja mam nastasite vyborneho dr...dnes mi hned navrhol (a to po 9mesiacoch neuspesneho snazenia po potrate), ze ako prve treba vysetrit manzela a hned n to moj folikul...ze mam priniest vzorku aj zajtra ak chcem a vysetri to a mna objedna na 12dc a zmeria folikul...a ze uvidíme co dalej...ziadne zdrzovanie...ziadne vyhovaranie na kliniky a centra a pod...je super...tento pristup by mal mat kazdy jeden...a skusila som tento mesaic aj podla jonasa lebo uz neviem co skusat vetko.a presne sme sa trafili podla neho len zatial bez vysledku...

senselinka
26. jan 2016

@blanch12 ja uz mam druhy den MS, vyssie som pisala 😉

kikulka25
26. jan 2016

@zuzuzuzka tak keby si nebyvala na opacnom konci SR, tak poviem, ze chodis k mojmu gyne :( a u nas v okoli co pocuvam kamosky, tak asi ani poriadneho gyne nenajdem. Jediny schopny mi odisiel do BB 😒 😒

veronika1603
26. jan 2016

@blanch12 ajoj a ako je to s tym spermiogramom?to pozrie tvoj gynekolog to nemusi ist k urologovi?ja cakam v piatok ms dufam ze nedojde prsa bolia ako pred ms auz tyzden a vcera zacali aj krize tie zvyknu az ked sa spusti ms .tak cakam co bude.bodaj by uz nedosla.a ta folikumetria sa plati ci ako?to tam kludne mozem dojst v sttede cyklu a dat si to pozriet?