@veronika1603 povedal ze mam priniest 'material' v suchej flasticke nsjneskor do hodiny po odobrati a vysetri to..a folikul meria (in na to ma 4Dultrazvuk) medzi 10-12dc...takze pri 1dc sa mam objednat...tak to aj urobime len este sa musim k 'materialu' dostat 🙂
@senselinka zijem tam teraz,ale dr. Mam tu na Slovensku 🙂...
@veronika1603 som este zabudla -za jedno 10€ a aj druhe budem platit 10€...
@blanch12 a ku komu chodis, ak sa mozem spytat? Ja zvazujem zmenu tej mojej, bola to vyborna lekarka, ale ma tak vela pacientiek, ze je uz uplne povrchna, sklamana som strasne... Som 14ty rok v Ba a je to moj 4 gynekolog a vidim, ze zas nie nadlho ☹
@senselinka no v BA to bude s dobrymi gynekolgmi asi dost uzky profil 🙂
@senselinka inac, ja som u MUDr. Smolika v GPN Ruzinov, sice len od oktobra, ale zatial som spokojna. Fakt ma snahu pomoct mi a je velmi prijemny.
@renimac o nom som vela citala, vraj je super... Veruze som ho uz zvazovala 😝
A platby boli ake? Je to v pohode?
@senselinka zaplatis jednorazovo 120 EUR na rok a potom uz neplatis nic... Ak otehotnies, doplatis myslim 180 EUR. Ale v tom je fakt vsetko.
@kikulka25 ja ich nechapem...keby som mala 25 rokov, tak chapem, ze ma neriesi ale ja budem mat 31rokov cochvila. Nemam cas na nic. Chcem este dve deti, ale nie v 40-tke. Zajtra si od nej idem vziat kartu, akoze je mi to luto, ale nemam co stratit. Najhorsie, ze z toho zacinam byt taka zufala, ze revem pre vsetko. Keby ma aspon tak neodbila. Ale tym, ze som pre nu bola taka nezaujimava, neviem ako sa mam z toho citit.
@tinka881 Mne sa tvoria cysty takmer stále. Kvôli nim som dlho brala antiku. Mne ich však doktor pravidelne kontroloval každého pol roka. Pri otehotnení by nemali prekážať. Ale veľmi záleží o akú cystu ide, či je to len vodová, ktorá sa dokáže vstrebať alebo je to krvavá-endometrialna cysta. Mne sa naposledy urobila krvavá cysta a bola som na laparke, kde mi ju odstránili a tam už problém pri otehotnení je. Ja som mala na vaječníku už aj zrasty. Takže sa toho tvojho doktora radšej popýtaj o akú cystu ide.
@renimac hm, dost je to veru... A tych 120€ platis kazdy rok, ze? Lebo ked si zoberiem, ze budem mat uz deti, ziadne problemy a budem platit 120€ kazdy rok vlastne za preventivnu prehliadku 😖
Ach jaj... Je to hrozne, co robia ti, ktori maju fakt minimalnu mzdu a potrebuju kvalitu? Umru? 😨 😔
Ahojte baby taksa nam to nakoniec podarilo po vyse roku 🙂 zajtra idem este do iscare na potvrdenie tehotnosti a coli je vsetko ok nakolko som si pichala velmi silne hormony 🙂 ale snad je vsetko v poriadku. Strasne sa tesim a posielam vam tehu bacilky a netreba stracat nadej treba si ist za svojim snom 🙂
@blanch12 10e za folikumetriu ci spermio.?ci aj aj?
@senselinka no ja som obvolala polku Bratislavy, vsade ma odbili, ze su uz plni a neberu nove pacientky, len tehotne. On bol posledna moznost kvoli poplatkom. Ale nelutujem. Snazime sa o babo uz takmer dva a pol roka, chcela by som aspon dve, ideal tri. Tymto tempom mam co robit a teda najblizsie roky to nebude u mna len o preventivke 😉. Ale chapem... Tiez mi to bolo vela. Ale ja potrebujem pomoct, dietatko nemam ziadne, 30-ka je tu a ostatni lekari na mna kaslali.
@abusa waaaw, uzasne, gratulujem moc 😘💜
A do Iscare si chodila dlhsie, ci ides len na kontrolu?
Ja idem vo stvrtok do gynfivu, uz nech som tam...
@abusa gratulujem mojko aj mas nejake priznaky ine ako pred ms?
@renimac @senselinka ahoj ja k smolikovy chodim uz vyse troch rokou a je upne super vdaka nemu mam moju malu princeznu. Nakolko ostatny tvrdili ze deti mat nemozem a on hned povedal na prvej kontrole ze mam pco a ze skusime to hned liecit a do mesiaca sa nam aj podarilo. Ja na gpn a doktorou tam nedam dopustit sice platis ale ten pristup je na nezaplatenie. Aj pocas tehotenstva. Nemenila by som ani za milion :D
@senselinka 8.1. 2016 sme boli ma prvej kontole a do 15.1 som si pichala injekcie nakolko mam pcoa nic mi nezaberalo. a 15.1. Sme mali planovany styk(ze skusime najskor prirozene a kukni je 26.1. A mam dve// 🙂
@renimac ja viem, moja, uplne ta chapem... Kym sme nemali Eli, bola som ochotna zaplatit kdekolvek kolkokolvek... Ja som vzdy chcela tri deti, ale kvoli veku uz zrejme zmakneme max jedno... Ved uvidim, o co mudrejsia pojdem vo stvrtok z gynfivu... Ak pojdem na IUI, je v podstate jedno, ku komu budem chodit, lebo do 10tt budem aj tak patrit k nim a potom sa rozhodnem... Mozno pojdem k lekarovi, u ktoreho chcem rodit. Je sice drahy, ale vynikajuci, maximalne mu doverujem, len u neho za kazde "otvorenie dveri" platis 50€... Boze, ja som taka krava, ze som ten gynfiv odkladala tak dlho 😠
@veronika1603 vobec len ma po ovulke dva dni neskutocne bolel vajecnik az tek ze sme museli odist z kupaliska z predvcerom som poobede zaspala pri telke co sa ki stalo naposledy pri prvom tehu 🙂 tak som vcera vecer robila test a bol tam duch a dnes uz celkom pekna ciarka 🙂
@abusa 😀 😀 😀 ja som mu povedala, ze do konca zimy pockame a ked nic, tak pojdem na laparoskopiu, odporucal mi ju, ze ked sa doteraz nic nezistilo... Bol prekvapeny ake mame dobre vysledky zo vsetkeho a ze sa nedari tak dlho. Vo stvrtok idem k nemu prekonzultovat dalsi postup. Ozaj, a gratulujem k tehu! 😉
@senselinka ja chodim tiez do GPN ale na Palisady. Ano, su super, je to 120 na rok, ale tiez tam zatial planujem byt len kym budem mat "pozadovane mnozstvo deti" a potom pohladam lacnejsiu moznost. Ale tiez som velmi spokojna...
@senselinka aho,nebola si dnes nahodou u tej pańi Anky bylinkarky?
@kakatulik nebola veru, ta baba nemohla ist ☹
Vo stvrtok ale idem do gynfivu, tak dufam, ze aspon tam sa nieco dozviem
@senselinka ahaaa...jasne ze dozvies...drzim prstiky 🙂

@blanch12 ozaj, ty mas asi Dr.v Rakusku,ze?