baby mám takú jedno otázočky. Včera som mala taký hlien ako ovulačný ale prišlo mi to divné lebo som zároveň ešte špinila z ms a včera bol len 6DC ale ovu test som si nerobila. čím to mohlo byť?? mali sme včera z manželom tutu mutu alebo že by to mohlo spôsobiť 😨 😨 😨 nestretla sa s tým niektorá??
@matilda72 veru to by aj mna zaujimalo,lebo dnes som 7DC ako ty a vcera som spozorovala hlien,skoro ako ovulacny a dnes je taky natahovaci a to ja som hlien nejak extra nemavala nikdy,az posledny cyklus som mala,teraz neviem,ale ovulaciu mavam az na 14den,tak dufam,ze nebude skor,lebo pozajtra ideme do ferticent a teraz ani sexik nemoze byt,lebo mm budu robit aj spm
@denidi no ale ja som to mala len včera a dnes nič. ale aj tak, že by spôsoboval sex tak to sa mi nechce veriť, normálne škoda, že som si nerobila ten test, začínam uvažovať či si dnes jeden ešte nespravím 😀 😀 ale aj tak, že by tak skoro??? no mi sa ešte nesnažíme takže mi to môže byť jedno ale nejde mi to do hlavy 😀 😀 voľáke sme rýchle 😀 😎
@matilda72 nechapacka aj u mna,ale trsku som si dnes vsimala,ci nemam nejaky naznaky ovu,ale veru nie,lebo ja citim par dni podbrusko,okolo ovulky,ale trosku som pozerala a hlien moze byt natahovaci aj par dni pred ovulkou,takze verim,ze to bude v poriadku a proste,ako si napisala,sme sikovne 😀
@matilda72 ja somto mala minulý cyklus tiež som mala ten hlien na 20Dc a to som už bola 4dni po ovu.ved sprav teraz ovu testik.
@butterfly333 ale test som si urobila teraz jeden no ako inak krásne snehobiely po ovu ani chýru 😀 😀 hm ktovie možno je to tou alchemilkou alebo čo ja viem... moje telo je záhadné 😀 😀
@butterfly333 ajoj ja zas dumam ci ms pride alebo ne.uz dva dni ma bila krize co pred ms nebyva a dnes zacal lavy vajecnik?dost ho citim.myslis ze to je pms?dnes dom 28dc a ms ma dojst za 2dni.som ako na ihlach.baby poradte moze to byt tehu ci skor nie?
@veronika1603 moja mna bolia kríže aj pred ovu cez ovu aj pred ms,teraz dva dni do zadu ma boleli kríže a včera som dost cítila lavý vaječník a tosom dnes 34DC 14DPo ms má príst zajra no dnes sa cítim super nič mi nieje nič ma nebolí no BT klesla o čisielko tak zajtra ju čakám.
@veronika1603 hm.. Moze a nemusi.. Daj si pohar vinka a vyckaj.. Teraz to uz neovplyvnis, hlavne bud v pohode ;)
@veronika1603 ja som tiez ako na ihlach.u mna ma ms prist zajtta.tiez mam kadejake priznaky...co mozu aj nemusia byt tehu priznaky...ved to sa v podstate neda ani rozoznat..len co mna drzi v nadeji je to,ako ma bolia prsia..uz niekolko dni a tiez tato bolest u mna nie je taka pres ms...aj brucho ma boli...cize aj u teba...priznaky to mozu byt,ale nase telo nam castokrat vie dat najavo ako sa vieme mylit...som uplne nervozna:(drzim ti palce🙂skusis aj test,ci pockas,ak ti bude meskat???
@eva2809 aj ja zajtra čakám ms. U teba to vyzerá dobre držim palce aby neprišla.
@veronika1603 dva dnu uz vydrz a ono sa to vyjasni 🙂 ...ved toto je krajsie cakanie ako ked chces aby prisla ona nepride... 🙂
Ja citim vajecniky viac-menej pocas celého cyklu,cize podla toho sa ja riadit nemozem.
@veronika1603 moja rada nejako si to nevšímaj a ked bude meškať dlhšie urob si test. ja som si tak raz urobila test skoro bola som celá hotová, že je tam slabučká čiarka a už som sa aj objednala u dr. a presne na desiaty den čo mi to meškalo som dostala ms. takže ja sa idem pri dalšom pokúsiť nestresovať, priskoro netestova a hlavne nejako sa na to sústrediť 😀 😀 viem, že je to veľmi ťažké,lebo by sme boli radi v tom ale čím budeš viac na to myslieť tak to bude horšie. a tie príznaky to je to, ja som mala tiež príznaky blížiacej sa ms ale holčina nejako nechodila 😀 😀
@veronika1603
@eva2809
@butterfly333 drziiim silno palce..
@butterfly333
@nataliuska
@eva2809
@kakatulik
@matilda72 babenky dakujem za odpovede viem ze dost stresujem mysim nato a nerobim dobre.googlim vsetko mozne a hrabe mi z toho.ale asi to asi kazdej raz za cas.testnut musim v piatok id!e na chatu a samoska alkohol k tomu patri tak aby som vedela.cervene akurat doma nemam len biele tak pockam este teda.
@butterfly333 a ty nebudes zajtra testovat?aj ked klesla ktovie ako to je
@butterfly333 myslis,ze dobre???si zlata,dakujem.ale sama vies,ako nas nase telo dokaze "sklamat".. Aj ked vsetko nasvedcuje,ze by to mohlo vyjst.a ty mas nieco nove??robis test zajtra ci pockas este?
@veronika1603 nie nebudem testovat poznám svoje telo viem že rano ms pride. 😒
@nataliuska dakujeeeem🙂
@eva2809 to máš pravdu naše telo si s nami robí čo chce 😀 testovat nebudem necítim sa na to.
@veronika1603 neboj ja som tiez taka ista...🙂pichne ma vo vajecniku a uz pisem do googlu,ci to moze byt priznak tehu.no co ti poviem,sibe mi🙂)
@butterfly333 ale tak teoreticky..ak by som zajtra urobila test.moze uz ukazat spravny vysledok vsak??nechcem sa unahlit...ale som strasne zvedava
@eva2809 horsie na tom je ze baby pislai ze na zaciatku tehu to mali vsetky co nato odpisli pisali ze ano mali.a teraz mam v hlave nadej dufam ze v piatok nezhasne😊
@veronika1603 ja som takto silno stresovala a to sme sa s mužom ani nesnažili a bola som hotová, testovala som skôr pred ms, potom prišla ja som revala a stále dookola, až som si jeden mesiac povedala a stačilo, a ked mi mala prísť tak som mala neskutočné tlaky, tak som sa zase vyplakala a povedala som si, že začnem od znova a zrazu prešiel, prvý, druhý, tretí, ..... desiaty deň a muž hovorí, a čo tak skúsiť test a ja že načo ved ma bolí brucho to je asi zo stresu a ked som bola na záchode a zbadala som tam silní dve čiarky tak som tomu nemohla veriť, skoro som na riť odpadla, no a samozrejme potom stresty aby bolo všetko v priadku, pri každom pychnutí som utekala na záchod. a teraz ked sa na to spätne všetko kuknem tak si poviem, že som bola riadne blbá. a teraz ked nám to vyjde tak žiadne stresy, skoré testy a ani k dr. nemám vpláne hned utekať, počkám pár týždnov ved, ak v brušku bude drobček a bude mu dobre tak tam počká nikde neutečie, ak sa tam bude niečo zlé vyvíjať tak dr. to aj tak v takom skorom štádiu neuvidí a nezabráni tomu. 😉 joj či som sa rozkecla, vidno že som doma sama 😀 😀 😀 😀 asi je najvyšší čas ísť spať 😀
@matilda72 taak a teraz po precitani tvojho prispevku,som sama sebe slubila,ze pockam s testom aspon do piatku...co sa ma stat,to sa stane...my to ovplyvnit nevieme...a ak sa zadarilo,tak sa to dozviem...len tie dni su nekonecne...a bolo by mi dat nejaky elektricky plot alebo nieco...aby som sa k testu nedostala skor;))

@salmas na cysty su vynikajuce kvapky Gynex... urcite by som antiku vysadila :( hormony jednu vec upravia, ale dalsich 5 zhorsia...