icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

michhaela
28. jan 2016

@eva2809 Viem že je skoro možno aj výjde co už uvidime ma potom fakt slahne ked mi už dali to preradenie a šup v tom to tak byva 😀

nataliuska
28. jan 2016

@eva2809 paraaada.. Nech silnie ;)

leelloo
28. jan 2016

Baby, ked ste boli u vasich dr, tak ste sa same pytali nejake vysetrenia, ked sa vam nedarilo? my uz skusame 8 mesiacov a stale nic, mam novu dr, ktora nie je velmi mila, tak len chcem vediet, ake vysetrenia si od nej mozem vypytat alebo co sa robi ako prve.

denidi
28. jan 2016

@eva2809 velmi ti prajem,aby silnel 🙂

mojezlate
28. jan 2016

@leelloo Ja som bola u doktora ktory je velmi dobry, ja mam uz dve deti ale s byvalim manzelom a teraz by sme chceli s priatelom babo. Lekar mi najskor povedal ze to moze byt stresom z byvaleho nato co som si prezila. Ale po roku mu to nedalo a urobil mi podrobny hormonalny profil ten mu neukazal nic a tak ma poslal na endokrinologiu kde ma kompletne vysetrili zobrali krv a tam mi povedali ze mozem otehotniet len ak sa trafime do ovulky a ked nie tak s pomocou inekcie. A ked ani tak nie tak uz asi nic stoho nebude. Tento vysledok som zaniesla mojmu gyn. a ten mi zobral este krv ze ci by mi inekcia pomohla aby mi to nezhorsila. Ale vysledok este neviem lebo priatela poslal na spermogram a on tam este od novembra nebol lebo raz bral antibiotika druhykrat ho preobiednali a teraz je objednany na februar. A moj lekar mi povedal ze moje krvne vysledky mi povie ked donesiem jeho vysledky a povie mi ako budeme pokracovat. tento mesiec sme vystihli ovulku tak hadam sa podari. snazim sa byt pozityvna ale akosi mi to nejde ostavam pri tom ze asi nic stoho nebude. Drzim ti palce ale ten hormonalny profil by som ti doporucila 🙂

eva2809
28. jan 2016

@zankaj no tento test je robeny v den ocakavanej/neocakavanej ms.malo by to byt 12dpo

eva2809
28. jan 2016

@michhaela a preco vlastne ste stopli to snazenie,koli tomu preradeniu??

eva2809
28. jan 2016

@nataliuska
@denidi ..dakujem baby, aj ja si velmi prajem aby silnel

zankaj
28. jan 2016

@eva2809 aha tak ja cakam za 10 dni to bude este skoro nie? Naposledy sme boli v utorok spolu to bude asi skoro este

jajka68
28. jan 2016

U nas vcerajsom, den ovulacie, dopadol hrozne ☹ tak som sa tesila, ze sa konecne mozeme posnazit a nasa prvorodena nam prekazila plany. Najprv nemohla zaspat, tak som ale hodinu pri nej sedela, ked zaspala o hodinu sa zobudila s takym placom, ze ju boli hrdlo. tak som si sla s nou znovu lahnut. Stale sa prehadzovala, nevedela sa ulozit. Prisiel muz, lahol si pri nas, v tom sa mala posadila a vyvratila hadam aj co jedla v utorok v skolke ☹ Tak sme konecne zaspali o tretej rano a nase snazenie nikde ☹

mojezlate
28. jan 2016

@jajka68 skuste to este dnes nikdy nevies 😉

eva2809
28. jan 2016

@zankaj za 10dni cakas ms???no to je este velmi skoro.musis si este pockat...najlepsie aspon do dna ocakavanej ms...alebo aj neskor..ak vydrzis..ja som nevydrzala..ale niekomu uz aj par dni pred ms ukaze //,je to individualne-podla toho kedy doslo k oplodneniu

leelloo
28. jan 2016

@mojezlate dakujem pekne za odpoved, skusim to teda tak a uvidime. A ten hormonalny profil ti robil on sam alebo ta niekam poslal? Snad bude pani Dr milsia ako naposledy, bola som u nej zatial len raz, tak ma este sancu napravit si u mna prvy dojem, inak beriem kartu a idem prec 🙂

mojezlate
28. jan 2016

@leelloo To mi normalne zobral moj gyn, inak take doktorky poznam jednu z trnavy ja som pocas tehotenstva krvacala a ona ma poslala k obvodnemu doktorovi a vdaka nej som potratila drzim ti palce 🙂

leelloo
28. jan 2016

@mojezlate tak to ma mrzi, ale bohuzial aj taki doktori su. A ten profil ti robil v nejakej konkretnej faze cyklu alebo je to mozne zobrat hocikedy?

mojezlate
28. jan 2016

@leelloo do 5 dni od ms

tinka881
autor
28. jan 2016

@mia295 no ja teraz uvidim, kedy bude ovulka, lebo neviem ani kedy dojde mrcha. V utorok vyvolavacka a do 14 dni ma dojst, tak ju cakam a cakam a zrazu, ked ju cakam tak nechodi svinucha jedna. Za chvilu volas, vsak? drzim palceky

mia295
28. jan 2016

@tinka881 hh, príde ked nebudeš čakať 🙂 aby sa nám ozaj naraz nespustila 🙂 volala som už, negatívne tak ako hovoril... takže začínam dnes duphastonom a uvidíme čo sa teda ide diať.. ale stále mám tlaky v podbrušku... a teba tá cysta nepichá?

zuzuzuzka
28. jan 2016

@mojezlate ahoj a ten hormonalny profil, co tam vlastne zisti lekar?

tinka881
autor
28. jan 2016

@mia295 obcas picha alebo mam krce, neviem ci to mozem mat z nej alebo to mam z toho, ze sa nevie spustit mrcha. Mas brat 2x denne lieky? to mas asi na desat dni, vsak? To znamena, ze fakt nam mrcha asi dojde skoro rovnako. Gyn ti nevravel, ze ci sa ti mrcha moze spustit skor ako doberies poslednu tabletku?

zuzuzuzka
28. jan 2016

@leelloo mne zase doktroka ku ktorej som si vcera dala kartu povedala, ze postup je takyto. Clostilbegit plus sledovanie folikulov pocas troch mesiacov, potom spermiogram manzela a nakoniec laparoskopia. Ziadny hormonalny profil nespomenula ako u mojezlate. Tak neviem, co je spravne a co nie. Snazime sa uz rok a pol 🙂 :/

mojezlate
28. jan 2016

@zuzuzuzka ahoj že či nemas malo prostogenu alebo co nemas iné zavazne problémy a či mozes otehotnieť proste vsetko

mojezlate
28. jan 2016

@zuzuzuzka no lapatoskopia sa robí keď už neukazuje hormonany profil ani sono ani spermogram nič. Tak potom robia laparoskopiu to je taká predposledná moznost

mia295
28. jan 2016

@tinka881 leď som mala predtým cystu tak ma pichala, teda no cítila som že tam niečo je.. a ked praskla tak krč jak sviňa... naraz naraz 🙂 na 10 dní a po dobratí by sa mala spustiť... aj na letáku som pozerala to tak píšu 🙂 ak sa spustí skôr tak mu zavolám a zistíme ako pokračovať dalej 🙂
tebe by bolo lepšie keby ti vyvolávačka zabrala skôr asi nie? ešte nikdy mi to nepichali tak tu som úplne mimo

leelloo
28. jan 2016

@zuzuzuzka tak asi kazdy Dr inak, uvidime, co mne povie, ale ja tam zrejme budem moct ist najskor o 3 tyzdne, kedze to vyzera, ze sa mi nejako oneskorene rozbieha ovu. Urcite dam vediet potom, co mi povedala

zuzuzuzka
28. jan 2016

@leelloo no tak to daj, lebo ja uz ozaj neviem

zuzuzuzka
28. jan 2016

@mojezlate no tak to je asi tiez dost zasadne vysetrenie....omg, to si musim vsetko pytat od lekarky? Joj vsetko je take na nic....

veronika1603
28. jan 2016

@senselinka
@blanch12 @butterfly333 baby uz sa spusta ms.svinucha...telo si zo mna robi dobry den....nevadi ideme dalej vo februari pojdem za doktorom nech spravi aspon folikumertiu

zuzuzuzka
28. jan 2016

@veronika1603 tiez idem na to v stredu. Od piatku beriem clostil, tak vela stastia ;) nam prajem

nataliuska
28. jan 2016

Ahojte baby cyklu znale.. Tento mesiac prvy krat pouzivam ovu testy.. Dnes som 2-4 dpo (najpozitivnejsi som mala nedelu). Teplotu som nemerala.. Dnes mam husty biely vytok. Kamoska tvrdi ze poovulacny. Znamena to ze ovulka prebehla alebo to moze byt aj keby nepraskol folikul? Dik za rady ;)