@eva2809 paraaada.. Nech silnie ;)
Baby, ked ste boli u vasich dr, tak ste sa same pytali nejake vysetrenia, ked sa vam nedarilo? my uz skusame 8 mesiacov a stale nic, mam novu dr, ktora nie je velmi mila, tak len chcem vediet, ake vysetrenia si od nej mozem vypytat alebo co sa robi ako prve.
@leelloo Ja som bola u doktora ktory je velmi dobry, ja mam uz dve deti ale s byvalim manzelom a teraz by sme chceli s priatelom babo. Lekar mi najskor povedal ze to moze byt stresom z byvaleho nato co som si prezila. Ale po roku mu to nedalo a urobil mi podrobny hormonalny profil ten mu neukazal nic a tak ma poslal na endokrinologiu kde ma kompletne vysetrili zobrali krv a tam mi povedali ze mozem otehotniet len ak sa trafime do ovulky a ked nie tak s pomocou inekcie. A ked ani tak nie tak uz asi nic stoho nebude. Tento vysledok som zaniesla mojmu gyn. a ten mi zobral este krv ze ci by mi inekcia pomohla aby mi to nezhorsila. Ale vysledok este neviem lebo priatela poslal na spermogram a on tam este od novembra nebol lebo raz bral antibiotika druhykrat ho preobiednali a teraz je objednany na februar. A moj lekar mi povedal ze moje krvne vysledky mi povie ked donesiem jeho vysledky a povie mi ako budeme pokracovat. tento mesiec sme vystihli ovulku tak hadam sa podari. snazim sa byt pozityvna ale akosi mi to nejde ostavam pri tom ze asi nic stoho nebude. Drzim ti palce ale ten hormonalny profil by som ti doporucila 🙂
@nataliuska
@denidi ..dakujem baby, aj ja si velmi prajem aby silnel
U nas vcerajsom, den ovulacie, dopadol hrozne ☹ tak som sa tesila, ze sa konecne mozeme posnazit a nasa prvorodena nam prekazila plany. Najprv nemohla zaspat, tak som ale hodinu pri nej sedela, ked zaspala o hodinu sa zobudila s takym placom, ze ju boli hrdlo. tak som si sla s nou znovu lahnut. Stale sa prehadzovala, nevedela sa ulozit. Prisiel muz, lahol si pri nas, v tom sa mala posadila a vyvratila hadam aj co jedla v utorok v skolke ☹ Tak sme konecne zaspali o tretej rano a nase snazenie nikde ☹
@mojezlate dakujem pekne za odpoved, skusim to teda tak a uvidime. A ten hormonalny profil ti robil on sam alebo ta niekam poslal? Snad bude pani Dr milsia ako naposledy, bola som u nej zatial len raz, tak ma este sancu napravit si u mna prvy dojem, inak beriem kartu a idem prec 🙂
@mia295 obcas picha alebo mam krce, neviem ci to mozem mat z nej alebo to mam z toho, ze sa nevie spustit mrcha. Mas brat 2x denne lieky? to mas asi na desat dni, vsak? To znamena, ze fakt nam mrcha asi dojde skoro rovnako. Gyn ti nevravel, ze ci sa ti mrcha moze spustit skor ako doberies poslednu tabletku?
@leelloo mne zase doktroka ku ktorej som si vcera dala kartu povedala, ze postup je takyto. Clostilbegit plus sledovanie folikulov pocas troch mesiacov, potom spermiogram manzela a nakoniec laparoskopia. Ziadny hormonalny profil nespomenula ako u mojezlate. Tak neviem, co je spravne a co nie. Snazime sa uz rok a pol 🙂 :/
@tinka881 leď som mala predtým cystu tak ma pichala, teda no cítila som že tam niečo je.. a ked praskla tak krč jak sviňa... naraz naraz 🙂 na 10 dní a po dobratí by sa mala spustiť... aj na letáku som pozerala to tak píšu 🙂 ak sa spustí skôr tak mu zavolám a zistíme ako pokračovať dalej 🙂
tebe by bolo lepšie keby ti vyvolávačka zabrala skôr asi nie? ešte nikdy mi to nepichali tak tu som úplne mimo
@senselinka
@blanch12 @butterfly333 baby uz sa spusta ms.svinucha...telo si zo mna robi dobry den....nevadi ideme dalej vo februari pojdem za doktorom nech spravi aspon folikumertiu
@veronika1603 tiez idem na to v stredu. Od piatku beriem clostil, tak vela stastia ;) nam prajem
Ahojte baby cyklu znale.. Tento mesiac prvy krat pouzivam ovu testy.. Dnes som 2-4 dpo (najpozitivnejsi som mala nedelu). Teplotu som nemerala.. Dnes mam husty biely vytok. Kamoska tvrdi ze poovulacny. Znamena to ze ovulka prebehla alebo to moze byt aj keby nepraskol folikul? Dik za rady ;)

@eva2809 Viem že je skoro možno aj výjde co už uvidime ma potom fakt slahne ked mi už dali to preradenie a šup v tom to tak byva 😀