@drobcek2510 aj tebe drzim palce nikdy nevies
...1dc ...☹
@veronika1603 ty ako?...
@senselinka somz popradu a gyn. mam tu tak neviem ci by ti to pomohlo...🙂 ale ak ano-rada ti dan nanho kontakt 🙂
@blanch12 jaj, to veru nie ☹
@nataliuska vieš čo je mi to asi jedno v tomto momente aj jedno aj druhé 😀 😀 😀 mať doma takého malého ochrancu alebo malú parádnicu 😀 😀 ja mám teraz také stavy,že čím viac tým budem šťastnejšia 😀 😀 😀
baby drzim palceky vsetkym
@matilda72 tak teda tfuj tfuj na parik=dvojicky.. Hlavne zdrave ;)
@blanch12 ajoj ja nic.ms nic.ani necitim ze by mala prist.vzdy tyzden pred mavam ajnkrce v pobdrusku a prsa bolia.tie bolia aj teraz aj vajecnik lavy ale uz troska povolil a krize dost citim.tak sama neviem.kazdopadne je to teraz ine ako vzdy tak tajne dufam.cyklus mam 30dnovy a dva dni pred to spinenie.podla kalendara je 30dc v piatok ale ked to ratam dnes je 29dc ked do piatku nepride testujem.sama neviem mozno som len prechladla a drzim trosku dietu ale nic strasne
@blanch12 a ja som si povedala ze ked bude 1dc tak sa nic nedeje nic nam neutecie tak sa drz cim skor nech skonci a mozte sa znova snazit..😁je to trocha frustrujuce ked dojde ms ale zas budme radi ze nerobi sarapatu a chodi nacas
Moja teplota dnes 37.0 🙂
@eva2809 zajtra alebo v sobotu mam dostať ale asi na 90% nie bo vcera som skúsila test tehu a nič ani dusik a cítim podbrusko že čoskoro spústi mrcha...Nevadí TERAZ bude pauza,kým nastupim v do druhej praci ešte potom chvíľku dáme PAUZU a v lete začneme už to ani sledovať nebudem lebo zbytočne veľmi chceš a nič no :'(
@eva2809 mas pozitivny testik? Jeeej... Sup ho sem ;)
@tinka881 ani slovo o nej nepadlo 🙂 takže uvidíme ak ani po duphastone nepríde tak mu budem volať že čo.. až o jednej budem vedieť čo.. a dnes sa mi z konštantných 36,3° dvihla teplota na 36,5° tak možno ozaj bude ovu až teraz 🙂 ale že úplne rovnako 🙂 aj cyklus by sme mali mať asi skoro v rovnakom dátume ne? 🙂
@michhaela ja som si robila test aj par dni pred ms a vobec nic..cisto biely.vcera tam bolo to,co si videla..takze u teba tiez este moze byt skoro.ja sa modlim,nech to bude silnejsie...tiez ma boli brucho uz aj tyzden,ale prsia ma brutalne bolia na dotyk..vcera ma tak nalavo asi vo vqjecniku pichalo..vecer som uz mala chvilkami pocit,ze pride ms...:(mozno,ked sa nebudete snazit,tak to pride,ani nebudes vediet ako.
@nataliuska takto pozitivny...

@renimac snazime sa asi tak od oktobra ,tak asi nie dlho😀 😀 a po vysadeni antiko mam kazdy mesiac iny cyklus tak idem teraz aj ovu testy skusit tak uvidime ci to vide.
@matilda72 a jasne ze je jedno cio a kedy bude hlavne nech je uz a nech je zdravucke ale kazda mame dake tie predstavi nie 😀 😀