icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

lululka22
27. jan 2016

@renimac snazime sa asi tak od oktobra ,tak asi nie dlho😀 😀 a po vysadeni antiko mam kazdy mesiac iny cyklus tak idem teraz aj ovu testy skusit tak uvidime ci to vide.
@matilda72 a jasne ze je jedno cio a kedy bude hlavne nech je uz a nech je zdravucke ale kazda mame dake tie predstavi nie 😀 😀

renimac
27. jan 2016

@lululka22 nech Ti ten optimizmus vydrzi az do konca, velmi to pomaha 😉. Viem podla seba. Aj ked nebudem klamat, boli velmi depresivne obdobia. Ale rozdychala som a ideme dalej 🙂. Drz sa.

mia295
27. jan 2016

@maja367 nie, lebo vraj folikul tam je a tým pádom ešte nemohla prebehnúť ovu.. testy ovu sa mi točia okolo toho že mohla by prísť ale či príde bohzná... takže sa pripravujem sskôr na liečbu :/ i ked ak bude ovu taak by to mohlo vyyjsť 🙂

mojezlate
27. jan 2016

@drobcek2510 aj tebe drzim palce nikdy nevies

mojezlate
27. jan 2016

@lululka22 ahoj mne je 28 a snazime sa už vyše roka a zatiaľ stále nic

lululka22
27. jan 2016

@mojezlate vsetko bude.a urcite sa dockame 😉

blanch12
27. jan 2016

...1dc ...☹

blanch12
27. jan 2016

@veronika1603 ty ako?...

blanch12
27. jan 2016

@senselinka somz popradu a gyn. mam tu tak neviem ci by ti to pomohlo...🙂 ale ak ano-rada ti dan nanho kontakt 🙂

mojezlate
27. jan 2016

@lululka22 aj ja sa snažil tomu veriť😊

senselinka
27. jan 2016

@blanch12 jaj, to veru nie ☹

matilda72
27. jan 2016

@nataliuska vieš čo je mi to asi jedno v tomto momente aj jedno aj druhé 😀 😀 😀 mať doma takého malého ochrancu alebo malú parádnicu 😀 😀 ja mám teraz také stavy,že čím viac tým budem šťastnejšia 😀 😀 😀

matilda72
27. jan 2016

@lululka22 presne tak, určite to vyjde verím tomu a hlavne nech je to už čoskoro 😵 😵

drobcek2510
27. jan 2016

baby drzim palceky vsetkym

nataliuska
27. jan 2016

@matilda72 tak teda tfuj tfuj na parik=dvojicky.. Hlavne zdrave ;)

veronika1603
27. jan 2016

@blanch12 ajoj ja nic.ms nic.ani necitim ze by mala prist.vzdy tyzden pred mavam ajnkrce v pobdrusku a prsa bolia.tie bolia aj teraz aj vajecnik lavy ale uz troska povolil a krize dost citim.tak sama neviem.kazdopadne je to teraz ine ako vzdy tak tajne dufam.cyklus mam 30dnovy a dva dni pred to spinenie.podla kalendara je 30dc v piatok ale ked to ratam dnes je 29dc ked do piatku nepride testujem.sama neviem mozno som len prechladla a drzim trosku dietu ale nic strasne

veronika1603
27. jan 2016

@blanch12 a ja som si povedala ze ked bude 1dc tak sa nic nedeje nic nam neutecie tak sa drz cim skor nech skonci a mozte sa znova snazit..😁je to trocha frustrujuce ked dojde ms ale zas budme radi ze nerobi sarapatu a chodi nacas

tinka881
autor
28. jan 2016

@mia295 mne ani po duhastone mrcha nedosla, musel mi dat vyvolavacku. Daj vediet ako dopadla krv, drzim palceky, ešte stale tam je sanca. AJ mne dal plus clostil, vidim, ze sme na tom uplne rovanko. A yvolavacku ti nechcel dat?

eva2809
28. jan 2016

Moja teplota dnes 37.0 🙂

michhaela
28. jan 2016

@eva2809 moja skúsila si opäť test či az zajtra?videla som testik v inom forume a velkaaaa gratulacia 😉 :-* joj teším sa jak blcha 🙂

eva2809
28. jan 2016

@michhaela moja dakujem,ja som este trosku opatrna...ale zaroven silno verim,ze sa budem tesit.dnes mi zlepsila naladu aj ta teplota🙂test idem dnes kupit a dufam,vydrzim do rana😉u teba je moznost,ze sa zadarilo tento mesiac??kedy mas dostat??

michhaela
28. jan 2016

@eva2809 zajtra alebo v sobotu mam dostať ale asi na 90% nie bo vcera som skúsila test tehu a nič ani dusik a cítim podbrusko že čoskoro spústi mrcha...Nevadí TERAZ bude pauza,kým nastupim v do druhej praci ešte potom chvíľku dáme PAUZU a v lete začneme už to ani sledovať nebudem lebo zbytočne veľmi chceš a nič no :'(

michhaela
28. jan 2016

@eva2809 budem silno držať palce aby už zajtra bolo vidno viacej tu čiarku prvu 😉

nataliuska
28. jan 2016

@eva2809 mas pozitivny testik? Jeeej... Sup ho sem ;)

mia295
28. jan 2016

@tinka881 ani slovo o nej nepadlo 🙂 takže uvidíme ak ani po duphastone nepríde tak mu budem volať že čo.. až o jednej budem vedieť čo.. a dnes sa mi z konštantných 36,3° dvihla teplota na 36,5° tak možno ozaj bude ovu až teraz 🙂 ale že úplne rovnako 🙂 aj cyklus by sme mali mať asi skoro v rovnakom dátume ne? 🙂

eva2809
28. jan 2016

@michhaela ja som si robila test aj par dni pred ms a vobec nic..cisto biely.vcera tam bolo to,co si videla..takze u teba tiez este moze byt skoro.ja sa modlim,nech to bude silnejsie...tiez ma boli brucho uz aj tyzden,ale prsia ma brutalne bolia na dotyk..vcera ma tak nalavo asi vo vqjecniku pichalo..vecer som uz mala chvilkami pocit,ze pride ms...:(mozno,ked sa nebudete snazit,tak to pride,ani nebudes vediet ako.

eva2809
28. jan 2016

@nataliuska takto pozitivny...

zankaj
28. jan 2016

@eva2809 gratulujeeeeeeem po akom case si si robila test??

petkazh
28. jan 2016

@renimac aj mne sa casto sniva ze mame chlapceka dokonca aj dvoch ...na zaciatku sme snivali o dievcatku ale ked sa takto dlho nedari tak uz je nam to jedno len aby sme mali uz konecne dietatko ...

renimac
28. jan 2016

@petkazh presne, mne je to uz jedno. Chlapec/dievca, dvojicky, trojicky... Len nech su uz tu 😀