@butterfly333
@kakatulik
@denidi To sa mam vážne sťahovať sem? No dobré dievčatá balim kufre dúfam že sa sem ešte pomestim 😀
@eva2809
tak zeny mozno po pol roku snazenia sa nam zadarilo... menzes mam dostat az 30. ale dnes som sa citila tak divne a urobila som si test a mini slabucka druha ciarka je tam... ale teda nejdem sa tesit vopred... drzte sa aj ostatne nech si kazda najde dve ciarky... 🙂
@horalka007 takze k mini ciarke,mini gratulka 🙂
@kakatulik dakujem, ale teda este s malou dusickou budem cakat... ci to vyda alebo nie...
Ahojte babulky.Co noveho?ja tento tyzden cakam ovulku,vcera bol uz duch na teste,takze ovu sa blizi.
@horalka007 gratulujem ukáž nám testík
baby a neskúšali ste ani jedna ísť na to cez Jonáša?
@eva2809 teplota si znas robí dobré ráno určite z nas chce teplota urobiť sialenu ženu 😀 ale ja sa nedám hahaha ale nie srandujem...Raz budeme mať všetky čo sa dlho snažíme byť už v tehu mať // ale tie čo mali na prvý šup tak tým len silno závidím že nie sú v strese že sa " NEDARÍ " a hlavne milujem nadovšetko tie ich "Múdre radi čo musím a čo nemám robiť" :-\
@mia295 ja som skusala a nič.jeho terminy boli hneď po ms.ale skusali sme a nic
@tinka881 ved písala že ovu test mala pozitívny...
@veronika1603 takže sa nebudem na to asi orientovať tiež, mne to tiež podľa tých výpočtov vychádza po MS, ako teplota na to by aj bola ale ovu testy negatívne, ani bolesť taká ovulačná, takže to asi bude naozaj len horoskopoidného typu :(
@tinka881 skúšala praveze ano ale ovu test ukazal na 9DC večer najpozitivnejsi test aj 10DC potom už slabol len tam ti musí do cca 48h prebehnut ovulka a teplota ukazuje iba kedy ovu prebehla ale 5dní od pozitívnom teste este 5dni bola teplota nízka až teraz je par dni hore ale skáče tak ci tak jak jojo hmm
Ahojte.potrebujem trosku poradit.minuly cyklus som mala ovu ma 12dc ale brala som antb.na 14dc som testovala a test bol takyto.viac testov som nemala.hlien som mala riedky vodovy ale nenatahoval sa ako by to vraj malo byt.po uschnuti ostal biely flak na pradle.teraz som 16dc a hlien sa zmenil na husty kremovy.myslite ze ovulka mohla prebehnut?chcela som ist doktorovi nech mi poradi ale ma dovolenku..
@mia295 na stránke najdise.cz je že výpočet podľa jonasa a tie terminy aj pohlavia sedia na chlp to iste co mi poslal on.akurat chcel viac informácií co na zej stanke netreba.kukala som si to aj na nový rok a tiež mi to bude vychádzať zase po ms...skoda bola natom to že keď som jonasovi poslala žiadosť o výpočet tak sa mi ďalší cyklus posunul o 10 dni.jak naschvál.asi to treba nechať na toho tam hore 😊
@beruska1108 bt nemerias? ta by ti ukazala,ci uz prebehla ovulka
@veronika1603 presne z tejto stránky som si to vytlačila 🙂 a kontrolovala si si tie dátumy aj s teplotou a testami či si sa len spoliehala na tie jeho dátumy? lebo čítala som nejaké články, kde to vedci komentujú že je to pekná blbosť a nie je to vedecky dokázané 🙂 takže asi naozaj to bude len tam hore na ňom 🙂

@butterfly333 co to je vlastne ten clostil??dost casto tu citam o tom...