@mia295 a ešte je že to nemusí sedieť a ovulkou.podla neho je žena plodna v mesiaci 2 x.raz pri ovulke a raz podľa zrodu zeny(z astrologického pohľadu).v liste píše ze aj cez ms sa dá.comu mi neverim.ja krava som na termín dievcatka čakala 3 mesiace..a zbytovcne
@mia295 nie len na datumy som sa sutredila.raz sme sli aj cez ms.uz koncila tak sa dalo.a ani presne mi to sedi uuuplne na chlp.ja neviem možno nejaký problém mam alebo manžel.to začnem riešiť az v marci ked sa nezadari dovtedy.jedno uz máme 9 roceho.snad by nemal byt problém.teraz ale ovu testy pouzivam aj keď ovulku presne viem kedy mam len nechcem prepast vrchol
@veronika1603 ako jedna moja známa vážne otehotnela cez ms tak možno na tom niečo bude.. ja by som chcela chlapca, ale čakať určite nebudem, veď to záleží aj na chlapovi aký dá materiál 🙂 tak skúsime i ovu testy ešte, teraz by mala byť niekedy v týchto dňoch ovu, a ked nie tak potom v januári na ten jeho dátum 🙂 a o druhé sa už ako dlho snažíte?
@denidy veru nemerala som si asi som mala :(
@mia295 do mája som čakala na ten termín ked nevyslo od júna naplno stále😡 a vy?nemas ani jedno dieťa?
ja som mala nepravidelnú ms a tak som brala duphaston na upravenie, lebo dr. mal pocit že tam možno niečo nie je OK, ale ked som bola teraz na preventívke tak povedal že všetko je super, v marci mám prísť tiež a bude sledovať celý cyklus či teda všetko prebieha naporiadku, lebo táto ovulácia to je nejaká beťarka 🙂 od júna to už je celkom dosť ale tak do mája máme času a času 🙂 ale už máš aspoň jedno, to je radosť 🙂 verím v to že sa podarí ... nie nie, čakali sme ako na tom budeme so stavbou a tak teraz sa snažime od oktobra, ale len tak lajtíkovo, ak sa nám nechce tak nie, na začiatku ked som to tu čítala tak mi úplne prepínalo, to sa nedá a potom len sklamanie, takže neberiem to zatiaľ tragicky.. uvidíme čo bude do marca a potom ak náhodou ešte nič, tak príde doktor 🙂
najhoršie je že sme na dedine a už je viac ako rok po svadbe a otázky a kde máte dieťa, už na ceste? treba vám pomôcť? otras grc
Babenky potrebujem poradit.Pred 10 dnami sme si povedali ze ideme sa snazit aj my.Akurat vtedy my zacalo plodne obdobie podla menstruacneho kalendara.25.12som mala ovulku sex bol aj pocas ovulky poriadny ako sa patri aj celych tych 10 dni pred ovulkou.Podla mikroskopu my vychadzalo stale papradie takze plodny den.Prejdem k podstate veci vcera vecer my bolo neskutocne zle na vracanie,pobolieva ma v podbruzku a nemam chut na jedla ktore by som volakedy zjedla aj tonu,vadia my aj urcite pachy ako je napriklad avivaz a pod.menstruacia my vychadza od 2.12-7dni by som ju mala dostat.pred pol rokom som vysadila antikoncepciu zatial my chodi menstruaci poriadne ako ma.Sme nedockavy a neviem ci si mozem uz spravit test alebo pockat na menstruaciu.Poradte prosiiiim.Dakujem
@stanuska0909 ak si mala ovulku 25.12 tak je este skoro na testovanie,skus trsku pockat,viem,trperlivost nas tu vsetky zmaha,ale asi by si testovala zbytocne 🙂 no trosku som nepochopila,kedy mas mat dalsiu ms? alebo kolky dc si teraz?
@veronika1603 tam ten dlhý príspevok je pre teba, len som ťa zabudla otagovať 🙂
@stanuska0909 netrpezlivost nas zmaha som myslela 😀
@stanuska0909 môžeš skúsiť test jedine dva dni pred menstruaciou alebo vážne vyčkať na deň mrchy... Držím palce aby to vyšlo...
@denidi menstruaciu mam dostat 9.1ratam to stale podla antikoncepcie ze do siedmych dni by mala prist
@stanuska0909tak este netestuj,zbytocne by si bola sklamana,podla mna,ak to vyslo,tak este ani uhniezdene vajko nebude,ale nech sa pekne teda zavrta a potom si najdes 2// 😉
@denidi Dobre teda tak pockam.Na mrchu len sa bojim lebo 4 nastupujem do prace a mam dost namahavu pracu tak aj toho sa trosku bojim.
@stanuska0909 to je zbytočne robit test to je moooc skoro ved ovo si mala 25.12 a dnes je len 28.12 .Testovat stačí den pred ms alebo až ked bude meškat.
@stanuska0909 vlastná skúsenosť, nemusí to byť tvoj prípad. prvé tehu neodpadlo dobre, za krátko som otehotnela znovu. Bála som sa aby to tak nedopadlo. zašla som za svojou obvodnou, ktorá je skvelé a vypísala ma na PN ( pracujem v sklade s drogeriou, 9 hod na nohách a 300kg palety vláčiš za sebou na vozíku ) chcela som aby bolo všetko tip top. bola som doma, oddychovala., chodila na prechádzky, jedla vitamíny a dobre papala. a teraz čakáme kedy nám prídu výsledku s patologie čo sa dieťatku stalo, indikovaný potrat v 21 tt. a moja kamoška, ktorá ide rodiť v apríli ja som mala termín v marci. tak celé dni je vonku, majú dom. zvieratká o ktoré sa stále stará, stavajú plot, zbierajú kamene z role a kopu iných vecí, donedávno chodila na aerobik. čo tým chcem povedať. hlavne sa nestresuj, teš sa na dieťatko od samého začiatku a nerozmýšlaj na zlými vecami, užívaj si tehu. ked´je maminka v pohode v pohode je aj dieťatko.
@butterfly333 pokusala som sa odfotit, ale to je tak slabulinka dusik ciarka, ze ked som odfotila tak iba mala slaba ciarocka... menzes cakam az 30.12. tak zatial este den pockam a skusim znova testovat... mozno to bude falosny poplach, ale bola som uz 3x tehotna a teda dusik vzdy bolo tehotenstvo...
@mia295 mi to ľudia na dedine sú takí.treba jedným uchom dnuba druhým von😊 ja som tiež bola len na preventívke.povedal ze všetko je ok a ďalej neviem nic.dohodli sme sa do marca tiež ked sa nepodari potom skusime nejake vysetrenia.jak ked mam ovu pozitiv ideme nato.kazdy druhy deň a nic.sere ma to
@veronika1603 no tak to som zvedavá ale už jedno máte tak by ste nemali mať problém.. ale myslím si, že vyšetrenia nebudeme potrebovať a do marca k nemu prídeme obe už len po knižku ;) a berieš aj nejaké doplnky na podporu? čaj alebo kyselinu?
@mia295 listovku som brala.potom som skusala inofolic len som ho hocikedy zabudla brat.ovu citim viem že ju mam tak neviem co sa deje.ms takmer pravidelnú.sama neviem.maly bol na prvý šup.asi to moc silim a myslím nato.chcem si dat v januári nejakú dietku trocha dosť som pribrala v poslednej dobe a fajcim.aj to by som chcela prekonať.ty beres niečo?
@veronika1603 ze sa vam baby do toho miesam. Dobre na to ides. Psychyka dokaze vela. Skus sa sustredit na nieco ine a uvidis ze sa zadari,ani nebudes vediet ako.
Fakt neviem ci som nepresvihla ovu.Vcera bol 11dc a na teste bol duch a dnes beloba.Ale nemam ziadne bolesti ani hlien.Akurat tak mam 5 den crevnu chripku...ach jaj

@denidi http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov...
ja som si to tu vypočítala 🙂 aj veronika mi píše že tie dátumy jej presne sedeli s tými čo jej poskytol on za peniažky, takže by mali byť správne 🙂