@lenkastar ahoj áno doktor mi dal na tri mesiace duphaston pre nepravidelný menzes na úpravu už som po liečbe dnes konečne na 28den došla mrcha ☹ plus inofolic to je kyselina listová plus inozitol sa mi vidí na dozrievanie vajíčok no zatiaľ nič. Viem ze veľa robí psychika ale ťažko nato nemyslieť ☹ ale verím že sa čoskoro zadari a aj všetkým ktoré sa snažíte 🙂
@aluska2999 prepac,teraz to bude totalne mimo,ale ta tvoja Lillianka ma neuveritelnu hrivu.Ja som si vzdy zelala taketo vlasy 😀
@aluska2999 preto sa cudujem. Prve po pol roku, ja nan cakam 2,5 roka a nezufam. Navyse som od teba o 5 rokov starsia a moj muz ma 35. Nemas dovod zufat 😉 😉 😉. Drzim palce 😉.
@renimac a ste obaja v poriadku či už to aj nejak riešite?
@kakatulik veru aj v pôrodnici boli z nej hotový taká moja ryšavka po maminke keď som bola ja malá 🙂
@aluska2999 uplne v poriadku, doktori nechapu, z fyziologickeho hladiska sme dokonale nastaveni. Hold, niektore veci neovplyvnime 😉.
@mia295 jeeej,ty si pamatas,ze som chcela cvicit? zacala som drepovat,trosku mojzisovej cviky,tie sa snazim aj dodrziavat,ale tak ako som chcela,veru nie flakam to 😀 teraz cakam ovulku,som 11DC,tak na 13 den zvyknem mat poz.testik,tak ak to tak bude,budeme spolu cakat aj na dve// na tych tehotenskych 🙂
Ahojte, no my sa tiež tak trošku snažíme už nejaký ten mesiac a chceme druhé po 8 rokoch 😅 , no tak hádam sa nám zadarí a snáď už si tiež nájdeme // 😝
@mia295 to sú ovu testy?
@renimac tak už len psychika 🙂 skus vitamín E plus kyselina listová 🙂
Žienky viete ešte niečo poradiť čo by som vyskúšala?
@aluska2999 psychika bola prvy rok uplne v pohode, a baby sa aj tak nekonalo, tam to nebude 😉. A listovku + E uzivam 😉. Za taku dobu ma clovek nastudovane snad vsetko. Malo co je pra mna nova info 😀. Ale dakujem za snahu pomoct.
Zeny.. Som tak 5-6 DPO a od rana kycham a leje sa mi z nosa... Asi nejaku pliagu vcera doniesla svokra.. No som zvedava ako to dopadne.. :(
@aluska2999 ano ovu testy 🙂

@renimac áno pretože prvé sa zadarilo po polroku a druhé som myslela ze príde skôr nakoľko mám aj problémy so štítnou zlazou zatiaľ je v norme netreba lieky ale štítna sa mení čo chvíľa preto zúfalá takže nie som úplne zdravá a dosť vek rozdiel ja mam 25a môj snúbenec 37 už bol na vyšetreni čakáme na výsledky.