icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

aluska2999
30. jan 2016

@renimac áno pretože prvé sa zadarilo po polroku a druhé som myslela ze príde skôr nakoľko mám aj problémy so štítnou zlazou zatiaľ je v norme netreba lieky ale štítna sa mení čo chvíľa preto zúfalá takže nie som úplne zdravá a dosť vek rozdiel ja mam 25a môj snúbenec 37 už bol na vyšetreni čakáme na výsledky.

aluska2999
30. jan 2016

@lenkastar ahoj áno doktor mi dal na tri mesiace duphaston pre nepravidelný menzes na úpravu už som po liečbe dnes konečne na 28den došla mrcha ☹ plus inofolic to je kyselina listová plus inozitol sa mi vidí na dozrievanie vajíčok no zatiaľ nič. Viem ze veľa robí psychika ale ťažko nato nemyslieť ☹ ale verím že sa čoskoro zadari a aj všetkým ktoré sa snažíte 🙂

kakatulik
30. jan 2016

@aluska2999 prepac,teraz to bude totalne mimo,ale ta tvoja Lillianka ma neuveritelnu hrivu.Ja som si vzdy zelala taketo vlasy 😀

renimac
30. jan 2016

@aluska2999 preto sa cudujem. Prve po pol roku, ja nan cakam 2,5 roka a nezufam. Navyse som od teba o 5 rokov starsia a moj muz ma 35. Nemas dovod zufat 😉 😉 😉. Drzim palce 😉.

aluska2999
30. jan 2016

@renimac a ste obaja v poriadku či už to aj nejak riešite?

aluska2999
30. jan 2016

@kakatulik veru aj v pôrodnici boli z nej hotový taká moja ryšavka po maminke keď som bola ja malá 🙂

renimac
30. jan 2016

@aluska2999 uplne v poriadku, doktori nechapu, z fyziologickeho hladiska sme dokonale nastaveni. Hold, niektore veci neovplyvnime 😉.

mia295
30. jan 2016

@denidi je to ono? 🙂
inak ako sa máš? už si začala cvičiť? 🙂

denidi
30. jan 2016

@mia295 jj je to ono 😉

denidi
30. jan 2016

@mia295 jeeej,ty si pamatas,ze som chcela cvicit? zacala som drepovat,trosku mojzisovej cviky,tie sa snazim aj dodrziavat,ale tak ako som chcela,veru nie flakam to 😀 teraz cakam ovulku,som 11DC,tak na 13 den zvyknem mat poz.testik,tak ak to tak bude,budeme spolu cakat aj na dve// na tych tehotenskych 🙂

adria88
30. jan 2016

Ahojte, no my sa tiež tak trošku snažíme už nejaký ten mesiac a chceme druhé po 8 rokoch 😅 , no tak hádam sa nám zadarí a snáď už si tiež nájdeme // 😝

lenkastar
30. jan 2016

@denidi a naco to je dobreee? 😞 idem googlit 😉

mojezlate
30. jan 2016

@zuzuzuzka potom daj vediet

aluska2999
31. jan 2016

@mia295 to sú ovu testy?

aluska2999
31. jan 2016

@renimac tak už len psychika 🙂 skus vitamín E plus kyselina listová 🙂

denidi
31. jan 2016

@adria88 urcite sa zadari 😉 aj beries nejake vitaminy,alebo cajiky? ako dlho sa snazite

aluska2999
31. jan 2016

Žienky viete ešte niečo poradiť čo by som vyskúšala?

renimac
31. jan 2016

@aluska2999 psychika bola prvy rok uplne v pohode, a baby sa aj tak nekonalo, tam to nebude 😉. A listovku + E uzivam 😉. Za taku dobu ma clovek nastudovane snad vsetko. Malo co je pra mna nova info 😀. Ale dakujem za snahu pomoct.

nataliuska
31. jan 2016

Zeny.. Som tak 5-6 DPO a od rana kycham a leje sa mi z nosa... Asi nejaku pliagu vcera doniesla svokra.. No som zvedava ako to dopadne.. :(

adria88
31. jan 2016

@denidi Ďakujem 😉 iba kys. listovú mesiac a asi od októbra sme začali, takže nie moc dlho a rozmýšľam aj nad tou alchemilkou, že ju vyskúšam, inak by malo byť všetko v pohode... 😎 tak snáď

denidi
31. jan 2016

@adria88 vyskusaj,aj ja ju pijem,ale len do ovulky a uzivam prvy cyklus femibion,predtym som skusala inofolic 🙂

adria88
31. jan 2016

@danidi no som teraz len 9DPO, tak počkám kým a či príde MS a ak hej, tak hneď ju kupujem ... a vy sa ako dlho už snažíte?

denidi
31. jan 2016

@adria88 nooo my uz veru dlho,da sa povedat vyse tri roky,minuly rok v auguste mala mimomaternicove tehu,no ale skusame dalej,ved raz to pride,verim stale 🙂

adria88
31. jan 2016

@denidi prepáč, v minulom príspevku som ťa omylom premenovala 😅 tak držím palce, nech vám to čím skôr vyjde 🙂 a veriť treba a hlavne pozitívne myslieť a nestresovať sa a všetko dobre dopadne 😎

denidi
31. jan 2016

@adria88 🙂 v poho 🙂 ano mam pozitivnu mysel,vieru,ze to pride a aj telu davam vitaminiky,nadej je vzdy🙂 a vam sa mozno terazvuz aj podarilo 🙂

adria88
31. jan 2016

@denidi tak to je super, uvidíš, čoskoro sa podarí a budete najšťastnejší na svete 😉 no budúci víkend by som mala dostať mrchu, mám všeliaké príznaky už týždeň, ale neviem, či je to PMS alebo nie, pri prvom tehu som mala príznaky ako pred mrchou a nakoniec som bola tehotná 😀

denidi
31. jan 2016

@adria88 presne toto ja neviem nikdy rozoznat,ci ide o pms,alebo tehu priznaky,mamich totizto uplne rovnake,este to mam jasne v pamati z augusta,juuj veru budeme stastni my aj vy aj vsetky,no tak drzim prstiky,nech su to tentokrat dve // 😉

adria88
31. jan 2016

@denidi presne, aj ja si to pamatám z pred 9 rokov 😅 aaa držím palce všetkým, každopádne, ak nie teraz, tak budúci mesiac a ak nie, tak do mája 😠 😀 😀 😀

mia295
31. jan 2016

@aluska2999 ano ovu testy 🙂

denidi
31. jan 2016

@adria88 jj presne tak 😀 merias si bt,alebo robis ovu testy?