icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

mia295
31. jan 2016

@denidi jasne ze pamatam 🙂 tak som rada ze cvicis ja tiez chcem mojzisku 🙂 budeme cakat veru i ked muz je ted chory ze co bude, ked nie buduci mesiac 🙂 drzim prsty 😉

adria88
31. jan 2016

@denidi BT meriam, teraz som 9 DPO včera som mala 37,03 a dnes len 37,0 😖 tak neviem, či ten malý stupienok mám brať do úvahy alebo nie....uvidím zajtra, či klesne o niečo zase... ovu testy som ešte neskúšala, možno vyskúšam budúci mesiac, ak príde mrcha a ty?

denidi
31. jan 2016

@mia295 dakujem 🙂 cvicim to len kratko,ale citim ulavu,co sa chrbtice tyka,takze veru mienim v tom pokracovat a snad to prinesie pozitivny vysledok 😀 joj,muzikovy prajem skore vyliecenie 🙂 no popravde,ja som teraz tiez taka nanic,vikend som sa trosku liecila,tak zajtra uz hadam bude fajn 🙂

denidi
31. jan 2016

@adria88 myslim,ze 0,03 je nic vobec sa nemusis znepokojovat,ja mam napriklad teplomer len na jednoo desatinne miesto,takze ja by som to ani nevidela,ale kupim si taky na dve desatinne miesta,lebo teno cyklus sommala teploty 36,6 10dni po sebe,uz ma porazalo,dnes konecne klesla na 36,4,blizi sa ovulka 🙂 ano robim aj ovu testy asi treti cyklus a zatial to funguje 🙂

adria88
31. jan 2016

@denidi hej, aj mne to príde, že nič, ale predsa, môže postupne pomaličky klesať, no uvidím zajtra - pozajtra 😅 tak držím paľčoky, nech už to vyjde 😎

denidi
31. jan 2016

@adria88 som zvedava,ale myslim,ze este ti vystupi,no ty uz asi poznas svoju teplotu,ako sa chova 😉 kazdopadne ti zelam,nech sa pekne drzi hore 🙂 moja teplota je niekedy tak nevyspytatelna,napr.teplota je 37,1 a ms pride v ten den a na druhy den je uz 36,6

tinka881
autor
1. feb 2016

@mia295 Ahoj, co noveho? ešte mrcha nedosla pocas uzivania liekov? mne mrcha ešte nedorazila, cez vikend ma total palili prsia, už som sa tesila, že dojde a nic. Tak mam trosku obavy ci vobec aj dojde. Už nechcem ist na dalsiu vyvolavacku

nikusik0107
1. feb 2016

ahojte tak pripajam sa k vam aj my sa snazime skoro rok a tak snad do maja sa to podari..ale chcem sa opytat..mam cca 6 dni po ovulke...nemerala som to nepocitala iba podla kalendara uz sme sa na to trosku vykaslali..kedze stale pride sklamanie ked pride MS...no ale teraz to je take divne..strasne ma bolia prisial mam 8 dni do MS ale nikdy som nemaal tak skoro predmenstruacne priznaky prsia ma zaciali boliet tak cca 4 dni pred ms...no teraz ma uz bolia od min. tyzdna v podbrusku mam pocit menzesu ale nemam ho...dnes rano som si robila test snehovo biely...myslite ze by sa to mohlo podarit alebo si len ja opat nieco nahovaram...nechcem si robit moc testy lebo stale je negativny a uz ma nebavi to sklamanie...ps. bol mi zisteny zvyseny prolaktin berem na to lieky, neviem po akom case sa to moze upravit a po akom case sa da otehotniet...co si o tom myslite??? velmi by sme chceli babo..ale akosi sa nedari.. ☹

adria88
1. feb 2016

@denidi zatiaĺ sa mi teplota drží, tak uvidíme, ale fakt by nemusela klesnúť 😠 už len počkať do víkendu a spraviť si test a mať // 😀

mia295
1. feb 2016

@denidi tak to je super ked ti je lepšie 🙂 ja od dnes už tiež začínam poriadne, lebo som to zanedbala aj pre chorobu.. a som chcela začať znovu plávať, ale ked nám povedali že 6ečok na hodinu tak som skoro odpadla...
držím prsty nech ťa choroba obchádza :/ a som zachytila čosi že ideš do centra? či?

mia295
1. feb 2016

@tinka881 ahojky, no podľa ovu testov ovu bola, tak uvidíme :D inak nič, mrcha nikde ešte, rátam že za týždeň asi podľa liekov, tak čakáme 🙂 tak už ked prsa bolia tak príde nie? neskúšala si pocvičiť trošku? mne to občas pomáha na rozbehnutie..

denidi
1. feb 2016

@mia295 ano,boli sme vo ferticent,tak asi buduci cyklus vyskusame IUI,mm ma trosku pomalsie spermosky,uz som to musela trosku popohnut,lebo tri roky su dost dlho a zial nemam uz 30 rokov,takze takto,vies aj sa tesim,aj mam zmiesane pocity,ale verim,ze to bude dobre 🙂

mojezlate
1. feb 2016

@nikusik0107 Ahoj ja som na tom rovnako. A tiez presne priznaky ako ty, dokonca dva vecere som mala taku zahu ze sa to neda vydrzat. Ale na test je este velmi skoro aj ja by som si ho najradsej urobila ale je to este velmi skoro.Tieto predmenstruacne priznaky som mavala zhruba necely tyzden pred ms ale tento mesiac ma uz bolia prsia cca 8den a do ms mi tiez ostava 8dni. ale bojim sa ze budem opet sklamana. brucho mavam nafuknute a citim sa tak zvlastne. Ale neviem mozno uz ked sa tak dlho snazime tak uz ta tuzba je tak velka ze vsetkemu pripisujem velky vyznam. 😉

nikusik0107
1. feb 2016

@mojezlate ved to aj ja sa citim zvlastne sem tam mi je aj zle..som unavena..ale ako vravis mozno sa tak dlho snaziem ze si nieco nahaovaram a zas budem sklamana preto si nechcem robit ani testz ani to uz pocitat..lebo stale ostanem smutna...myslela som si ze otehotniet nebude problem..ale ocividne som sa mylila.. "D nie je to take lahke ako to popisuju :D

mojezlate
1. feb 2016

@nikusik0107 je to tak ale mi to dame do maja to stihneme len keby ta nervozita nebola taka 🙂 dame si vediet a ako sa hovori nikdy nevies aj zazrak sa moze stat.

nikusik0107
1. feb 2016

@mojezlate no ja zacinam mat pocit ze mna to stastie nejako obchadza...a uz ked mam nejaky citak zeby to mohlo byt tak pride ms...a opat aj sklamanie...no v mojom pripade je to o to horsie ze okolo mna skoro kazda kamoska tehotna...a rozpravaju mi zo sona a tak..a ja stale nic...

mojezlate
1. feb 2016

@nikusik0107 Pocuj mi mame naozaj vela spolocneho umna to prebieha rovnako dokonca co mam byvale kolegine od nas tak obe su tehotne a v sobotu mi jedna ukazovala aj fotku malinkeho alebo malinkej bola nadherna. Odkial pochadzas?

nikusik0107
1. feb 2016

@mojzlate no mne tiez ukazovala mala na usb sono..ako ja sa snimim velmi tesim ale tak no.. ved vieme ako Kosice ty?

mojezlate
1. feb 2016

@nikusik0107 Ja Malacky

nikusik0107
1. feb 2016

@mojezlate...ale tak vidim ze ty uz jedno babo mas...ale tak netreba zufat sme mlade krasne...raz sa to urcite podari.. :D snad :D xixi

mia295
1. feb 2016

@denidi budem držať palcošky nech sa to vydarí na prvý krát 🙂, 3 roky sú už veru dosť aj na psychiku, teda mne by to už asi išlo na ňu 🙂 a môžem sa spýtať koľko máš rokov?

mojezlate
1. feb 2016

@nikusik0107 Ja mam dve ale z byvalim ale to bolo take no je to nadlho a nic prijemne. Ale chceli by sme teraz z priatelom este jedno aj ked on povedal ze moje deti lubi a ked sa nepodari jemu to vobec nevadi. Ale tak ja by som chcela este take posledne maznatko nase a aj maly chcu surodenca jedneho

tinka881
autor
1. feb 2016

@mia295 ja som rozmyslala, ze si dam cervene vino 🙂 🙂 🙂 myslis, ze ked nie je mrcha moze byt ovulka? vidis, to ma nenapadlo si urobit ovu test...ale u mna pochybujem.

lia1234
1. feb 2016

Ahojte, uz nejaky cas sledujem Vasu diskusiu a dnes som sa rozhodla prispiet 🙂 My sa snažíme uz vyse 1 roka (dieta este nemame). Koncom min. roka som navštívila moju gyn. Spravila mi sono, kde bolo vsetko OK a takisto som absolvovala odber krvi na funkcnost vajecnikom - tiez dobry vysledok. Manzel bol v january na spr, kde mu zistili nizku pohyblivost (Akove spermii mal len 10 percent namiesto 40). Cca v strede februara ideme opakovat spr. S vysledkom spr som navštívila moju gyn. kde mi povedala cca ake budu nasledujuce kroky...v podstate IUI, kdeze u mna nie je příčina (alebo zatial nie je zistena). Este som ju poprosila o hormon. profil...a ten idem 10.02 ...moja MS by mala dorazit 08.02. Ja mam cca tyzden před MS stále citlive prsia jako aj teraz. Takze za januar to opat nevislo. Nadeje si nerobim..cca si poznam telo 🙂

denidi
1. feb 2016

@mia295 uz jeden den som 37 rocna,dakujem ti 🙂 verim,ze sa podari,ja niekedh neverim,ze uz je to viac ako tri roky,mam sice dvoch synov,ale s byvalym,teraz chceme nase spolocne malicke babinko 🙂

nataliuska
1. feb 2016

@lia1234 drzim palce.. Ved na otehotnenie staci 1 spermia.. Tu urcite rozpohybuje ;)

lia1234
1. feb 2016

@nataliuska dakujem za podporu...staci aj 1, len ta sa este nenasla 🙂

nataliuska
1. feb 2016

@lia1234 ved ona zatial setri sily, aby v pravy cas vyrazila do utoku ;)

matilda72
1. feb 2016

takže idem to zhrnúť : 1.1.2016 predsavzatie dať si imunitu doporiadku, začať športovať, zdravo sa stravovať a žiadne lieky. doterajšie stav: zápal močového mechúra - preliečený o týžden na ta angína antibiotiká, infekčná a lieky na podporu imunity a hliva ustričná, dnešná diagonoza bakteria v moči a dališie antibiotika a k tomu lieky na tri mesiace nejaký broncho vaxom. behať som síce začala ale trvalo to dva týždne aj joga padla, pretože som stále doma na liekoch. tento rok mi asi otehotnenie nehrozí už som z toho hotová aj sme uvažovali, že začneme skôr ako v marci ale osud to asi nechce ☹ inak nemá niekto skúsenosti alebo nevie, či môžem brať ten broncho vaxom ak plánujem otehotnieť??? takže tento rok mi to teda ide presne podľa plánu 🙄 🙄

nataliuska
1. feb 2016

@matilda72 Hlavu hore. To prejde. Musi. Radsej si tob odbi teraz ako v tehotenstve... A s tymi liekmi neviem poradit, spytaj sa gyndose. Ja som v napati (6-7 dpo) a svokrusa moja milovana ma nakazila v sobotu tak odvcera kycham a soplim... Takze sa obavam ze nic z toho.. Tak to asi ma byt ;)