icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

renimac
1. feb 2016

@nikusik0107 @mojezlate baby, nechcem Vas sklamat, ale minimalne polovica z nas to ma rovnake ako vy 😀 okolo same tehotne, tehotenstva na prvy sup, alebo necakane, moje kamosky maju takmer vsetky dve deti a to zacali neskor ako my. Takze sme na tom vsetky rovnako 😉. Teda vacsina. Cest vynimkam, ktore nemali cas uvedomit si, co to snazenie vlastne je 😀.

mojezlate
1. feb 2016

@renimac No tak to mas pravdu 😉 🙂

matilda72
1. feb 2016

@nataliuska neboj v začiatku takto skoro ešte nádcha nevadí, horšie by bola chrípka to mi vravela aj moja obvodná. no len teraz človek neviem či to začať brať či nie. a tento rok už dvoje antibiotika a to je ešte len február 😀 😀

nataliuska
1. feb 2016

@matilda72 rada by som poradila, ale skus si zistit rizika keby si ich nebrala.. Ja som napr pri dcerke po sestonedeli dostala kiahne a som rada ze nie v tehotenstve.. Urcite sa rozhodnes dobre ;)

mia295
1. feb 2016

@denidi ale stále dobrý vek, moja švagriná rodila druhé v 42 🙂 ved chápem predsa len spoločné 🙂

mia295
1. feb 2016

@tinka881 mne teraz červené vôbec nepomohlo :D a to ho aj celkom bolo :D ja som si len tak zo srandy skúsila robiť a vidíš to 🙂 aj ked neviem zase teplota tam skákala, či to bola ovu alebo nie... 🙂 ved to už počkáš na mňa nie? :D alebo ja na teba 🙂

nataliuska
1. feb 2016

@mia295 jeeeminy, ja pozeram ze co tu pises ked si tu davala pozitivny tehotensky.. A to ovu. Drzim papce, aspon som konecne pochopila :D

mia295
1. feb 2016

@nataliuska haha :D bodaj by :D napodobne drzim prst 🙂 ci uz je poadarene? 🙂

tinka881
autor
1. feb 2016

@mia295 mozes ma predbehnut a aspon ma nakazis tehu bacilkami 🙂aspon budem mat dovod, preco otvorit vinecko 😀 😀

nataliuska
1. feb 2016

@mia295 no ja dufam, ze ano :D.. Akurat som 6-7 DPO (neviem ako to ratat, minulu nedelu poobede som mala najsilnejsi ovu test).. Tak teraz cakam.. Ale od vcera s brutal nadchou kedze ma prisla v sobotu moja milovana svokra nakazit.. :P

matilda72
1. feb 2016

@nataliuska tak dúfam, no lebo ja som bola veľmi šikovná a neopýtala som sa doktorky 😀 😀 😀 takže zajtra skúsim volať lebo ona je tu u nás v meste len v pondelok a utorok. ale ako sa to všekto v jeden mesiac vyvrbilo a tak som sa tešila že začneme v marci ☹ ☹ asi osud nechce aby sme začali skôr 😒 lebo ked sme sa na tom aj celkom dohodli tak som ochorela jáj jáj 😀

nataliuska
1. feb 2016

@matilda72 to rychlo prejde.. A potom sup sup.. ;)

mia295
1. feb 2016

@tinka881 nakazíme sa spolu ver tomu že hej :D a ja si pôjdem znovu asi kúpiť ešte také fajné čapované ríbezľové ;)

mia295
1. feb 2016

@nataliuska tak držím prsty šecky 🙂 nakaziť nádchou alebo sebou? :D ale ne srandujem :D kým len nádcha tak to nevadí 🙂

nataliuska
1. feb 2016

@mia295 Tak dufam ze to bude len nadcha.. Uz druhy den kycham jak das :D. Ha som velky diplomat, ale toto mi dvihlo adrenalin.. Ale zatial len tu.. Dakujem krasne aj ja tebe. Kedy si mala pozitivny ovu test? 🙂

veronika1603
2. feb 2016

@senselinka @butterfly333 baby ms skoncila zacina sa novy level..cez ovu pojdem k dokymu nech mi pozre folikuly ci dozrievaju alebo co a poviem mu ze uz sa snazime rok nemienim uz cakat neviem dokedy a potrebujem si byt ista ze som v poriadku aj mm.nieje mozne aby sme sexovali obden cez plodne dni a nic uz 8 mesiacov..pri ovu vzdy citim len lavy vajecnik mozno je problem.tam ze ten pravy je mozno nepriechodny.každopádne som zvedava.priechodnost vajecnikov sa robi len v nemocnici?v ambulancii nie?

mia295
2. feb 2016

@nataliuska v piatok asi 🙂 ale teplota bola v sobotu :D tak neviem :D neboj nič, len nádcha dlho trvá 🙂

matilda72
2. feb 2016

@nataliuska takže dobrá správa. dr mi povedala, že pri tých liekoch nie je problém ak by som otehotnela takže držíme sa pôvodného plánu ak samozrejme nám nič nepríde do cesty, no lebo tie lieky sú vlasntne mrtve baktérie, ktoré spôsobia to že organizmus si voči nim začnem vytvárať imunitu ale nemala by to spôsobiť nič také čo by poškodili bábo tak sa teším jupí jupí 😀 😀 😀 i ked uvažujem že nezačneme začiatkom marca ale tak v apríli no ale uvidíme 😀 😀 😀 😀

renimac
2. feb 2016

@veronika1603 no asi ta sklamem, ale my sa snazime obden uz 28 mesiacov a nic. A som uplne v poriadku, manzel tiez. Nemusis mat problem. Ale samozrejme, radsej sa daj poriadne vysetrit 😉.

butterfly333
2. feb 2016

@veronika1603 moja len pekne chod ku gyn nech ta pozru vyšetria aj mm to je základ aby ste boli obaja v poriadku.A možno je to len o psychike.

petkazh
2. feb 2016

@matilda72 s tymi zapalmi mocaku mavam aj ja problemy dost casto a mne nezaberu tie prirodne veci ako urinal a brusinky ja musim uz antibiotika...brala som viac x biseptol pekne zabral hned plus som si este nasadila take lacto...vaginalne tabletky tiez su fajn aj preventivne...

veronika1603
2. feb 2016

@renimac
@butterfly333 jako tak 28 mesiacov fuuu to by som asi bola total na nervy.klobuk dolu ze to zvladas ale sak co ine sa da robit.psychika ma podla mna nato najvasci vplyv.ale to sa neda odputat sa od tej túžby...baby drzime si palce

renimac
2. feb 2016

@veronika1603 odputat sa od toho neda, kazda co povie, ze da, klame alebo nevie o com hovori. Da sa ale zmenit pohlad na vec. Ja som jeden z najnetrpezlivejsich ludi, akych poznam, takze toto je pre mna obrovska skola zivota. Najskor som plakala, preklinala, zavidela inym tehulkam... Ale potom som si povedala, ze aspon sa naucim byt trpezliva a potom mi to pojde s detmi lepsie 😉. Nebudem taky nervak 😉. A hlavne, zacinam chapat, ze naprogramovat viem len svoj zivot, ale nie zivot niekoho ineho... Alias dietatka. No ucim sa kazdy den 😀. Ale clovek vydrzi viac, ako si dokaze predstavit. Ked som citala o zenach, co sa snazili 2-3-4+ rokov, hovorila som si "to by som nedala". A dala 😉.

veronika1603
2. feb 2016

@renimac sak toto.ja som si naschval nasadila dietu aby som prestala nato myslet a prd z toho.jednoducho sa to neda.este som sa v takej faze neocitla ze zavidim a nenavidim ale daleko som od togo neni.snazim sa byt tiez trpezliva a kludna.aj som.len po ovu mi zacne sibat ked zacnu pms a ja verim ze sa podarilo a nic.este to neni taka dlha doba ale keby mi niekto povedal ze neboj do konca tohoto roka budes tehu tak ja nemam problem cakat ani sa ponahlat ale bojim sa ci je vsetko ok.zdravotne.tak uvidim pojdem cez plodne dokymu nech ma kuk troska🙂 🙂

matilda72
2. feb 2016

@petkazh no zápal močáku som mala aj min rok ked som otehotnela. no a teraz zase, neviem prečo a vracia sa mi to tak min trikárt do roka a imunoličkami mi včera povedala, že bohužial sa mi to bude opakovať ☹ no ja mám od gyn. také tablety na podporu prostredia a beriem ich tak jednu max dve týždene volá sa to že gynoflor, no mne tiež zaberajú tie prírodné veci teraz naposledy som mala niečo z medvedicou lekárskou a bolo to fajn zbarali hned po dvoch dnoch ale prečo sa to stále vracia tak to netuším. ale antibiotika som brala zatial len raz. inak niekde som počula, že tie časté zápaly spôsobujú aj ženské problémy. lebo ak nemám močák tak zase mám BV a už mi to lezie na nervy aj v tehu som brala dvakrtá lokálne antbiotika.

nataliuska
2. feb 2016

@mia295 jasan, urcite kratsie ako svokrine posobenie v mojom zivote.. :D Drzim palec.. Juj ja som uz zvedava ;)

nataliuska
2. feb 2016

@matilda72 supeeer.. Tak do marca sa nesnazte, len tak milujte a mozno sa ani nebudete musiet zacat snazit ;)

matilda72
2. feb 2016

@nataliuska no tak to by bolo super i keď už tento mesiac by som to aj tak prešvihla, včera som mala pozit. ovu test čiarka silná ako nikdy aj chute boli rôzne 😀 😀 😀 takže si počkám mršku no a potom ktohovie 😵 😵 a vy čo ako ste na tom???

renimac
2. feb 2016

@matilda72 ak si mala pozitivny test vcera, ovu bude dnes alebo zajtra 😉

nataliuska
2. feb 2016

@matilda72 ved skuste dnes ;) ovu vraj je do 24-48 hod od pozit testu, ci? no ja som 27 dc. 18 dc som mala o 15:00 najsilnejsi ovu test. Takze cakam. Neviem ci ovu bola 19 alebo 20 dc, lebo ja ju necitim. Posledny cyklus bol 31 dni, tak dufam.. A soplim uz 3 den. Malinka vykasliava a muz tiez.. Test skusim asi piatok ak nepride aj ked neviem ci to nie je skoro ;)