@matilda72 no ja ti s ovu neporadim.. Ja som robila testy prvy krat a necitim ju :( Ale asi moze... A hlien u mna tiez nic moc :D Akurat v den pozit testu pri milovani to slo jak po masle :D no ja len dufam ze ak ms dojde tak na tom budem lepsie, lebo k chorobe este krce, no dakujem pekne ;).. Tak ak bude chut sup na to dnes.. Ak nie tak zajtra ;)
@nataliuska sme dopadli, ked sa človek chce snažiť tak just je chorý 🙄 🙄 to je ako zákon schválnosti, asi prestávam veci plánovať lebo taký ťažký plán na imunitu akým som mala a ešte aj ten zlyhal 😀 ale ked to nevyjde tak ešte máme pár mesiacov do mája 😀 😀
Baby poraďte ako nato nemyslieť ☹ ešte aj sestru mam doma tehotnú všetko mi to pripomína pomoooc kiežby sa aj na mňa konečne nalepilo miminko a prežila som normálne krásne tehotenstvo ☹
@aluska2999 ...ale ved ty mas este doma babatko...sustred sa na malu a ani nebudes vediet ako.... 🙂
@kakatulik snažím sa no vzápätí sa zamyslím že už je to veľká slečna nie tén malinký voňavý uzlicek 🙂 milujem ju mooc a som Bohu vďačná že mi ju dal bola vymodlena aj keď nás tato opustil počas tehotenstva :'( preto s mojim terajším snubencom chceme spoločne miminko túžba ako pri prvom a k tomu mám ešte štítnu zápal a hormóny kolisu :'(
@matilda72 jasneee.. Do maaaja toho stihnemeee ;)
@aluska2999 predstav si ako sa citia baby, co nemaju doma ziadne dieta a snazia sa 2-3 a viac rokov... Tie uz nemaju takmer ziadne bezdetne kamaratky alebo rodinnych prislusnikov. To je poriadny dovod na depku 😉. Mna manzel posiela na damsku jazdu. Bohuzial, nemam s kym 😀 😀, vsetky su totiz tehotne alebo uz maju dieta, vacsinou dve 😉. Naozaj nemas preco vesat hlavu. Je to tak kratka doba...
Ahojte. Chcela by som sa nieco opytat. Snazime sa o babatko a nedari sa. Mam pocit ze uz o inych veciach ani nerozmyslam, mam v hlave len tehotenstvo a mozno preto sa nedari.viem ze nie som jedina na svete. Nemysliet na to. Rob nieco aby si nato nemyslela,chod niekam, to pocuvam z kazdej strany. Vlastne sama si odpovedam na otazku. Mate niekto podobny problem? A druha vec, moj muz, ani neviem ako to napisat 😀 nema biele spermie. Su priesvitne az take do zlta.stretla som sa v minulosti s bielymi, hustymi a bolo toho vela a teraz je to ine. Moze aj to ovplyvnit tehotenstvo? Ja neviem co si uz o tom mysliet. Nesexujeme kazdy den, aby sa dalo povedat, ze preto tej stavy nie je tak vela. Dakujem vam.
@lanci23 mam ten istý problem uz skoro rok sa nedari lebo to strasne chceme a neda sa mi odtoho odputat.bohuzial je to tak.a ejakulat som tiez videla len ako si popisovala ale mozno je to ok.treba sa donutit ist na vysetrenia aj manzel.pre istotu
@lanci23 Ahoj,pod tou bielou farbou myslis asi ejakuat vsak?Lebo spermie v ejakuate vidiet nemozes. Toto by asi bola otazka skor na urológa .Porozpravaj sa s muzom tym smerom,ze teda kedze sa vam nedari,bolo by asi dobre popatrat po pricine. To ale znamena,ze vysetrit sa musi dat aj on.To v jeho pripade znamena v prvom rade spermiogramm a tam sa sa zisti,kde je pes sakopany. Dnes je uz myslim za kadou tretou,ak nie uz za kazdou druhou neplodnostou problem muza ,nie zeny....vela stastia a pozitívneho myslenia....ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa uvari 😉
@renimac máš pravdu a dufam ze sa nam to podarí všetkým
@aluska2999 podari, urcite 😉 jedno babatko mas, cize to ide, druhe pride tiez 😉 aspon sa starsie bude dobre starat o mladsie a ty si mozes nalakovat nechty 😀 myslim to dobre, este budeme rady, ked budeme mat cas sa nalicit 😉.
@renimac aj jaaa chcem.. Jeden vecer mozem ;)
@nataliuska oki, pisem si Ta 😉
@nataliuska @mia295 mate odo mna pozvanku do nasej sukromky, tam dohadujeme termin 😉
Zdasa že ms už dochadza
@renimac no vsak to dúfam že čoskoro všetky pomaly odídeme z tejto skupinky do tehulky
@mojezlate a uz meska ms?mozno sa ozaj podariloo
Babenky poculi ste uz o pasiku sv.Dominika?vraj pomaha otehotniet spolu s kratkou dennodenou modlidbou
@veronika1603 ešte nie buď zajtra by mala prísť alebo v pondelok
@veronika1603 hej počula aj som si ho dala zaslať ale už tri mesiace nechodí 😀 😀 😀 aj mi písali, že mi ho pošlú a stále nič 😀 😀
@veronika1603 pocujem o nom teraz prvykrat,ty ho mas?

@nataliuska uvidíme 😀 😀 hej malo by to byť tak nejako test bol včera ale boli sme tak unavený, že nič 😀 lenivosť je veľmi zlá vlastnosť a ani sme necheli lebo sme nevedli kvôli liekom a k tomu, že beriem anitbiotika zase 😠 no a mám jednu zmenu čo som doteraz nemala, aj dnes ma bolelo podbruško ako pred ms, to môže byť ovu??? či? takže aj tento mesiac prišla ovu tak ako min. ja mám 28 DC a ovu je tak 14dC až 16,17DC plus mínus. no ja som tiež otehotnela ked som bola chorá tak možno aj u teba to vyjde. inak u nás boli tiež všetci chorí, svokra, svokor manžel a dokonca ochorela aj jeho sestra, kt. je v ba, možno nechcela zaostávať tak to chytila na dialku 😀 😀