@veronika1603 skus sa spytat v takých predajniach ako spolok sv.Vojtecha,alebo vydavatelstvo Don Bosco(tam to kupila moja mamina svagrinej),alebo Luc atd...vsade kde sa predavaju rozne sakrality.
Videla som.to na stranke www.dmc.sk. je tam aj o tom.pisane.vraj staci zaziadat o poslanie..len neviem ci zadarmo alebo co.skusim taky obchodik tu mame v Trnave..nic zato nedam.
@kakatulik a svagrinej to pomohlo?
@veronika1603 tak kde uz ak nie v TT,slovenskom Rime 🙂 ...tam je tych obchodikov neúrekom urcite.
@veronika1603 tak vies,nie som si ista ci sa ta na to vôbec pozrela....a zrejme ani nemodlila... ☹ ,ale ona ma vela problemov v kope a hlavne malu ochotu nieco na sebe a aj v sebe zmenit.... 😔
Baby som 6DC už ms nemám ale dolu mam bolesti také mierne taký tlak trošku neviem to presne opísať čo to môže byť a hlien zatiaľ žiadny. Minulý cyklus po MS som pár dni mala biely výtok potom priesvitný ako bielok zase potom biely až nakoniec vymizol a došla opäť ms
@kakatulik ja sa modlim kazdy den a prosim boha o dieta..snazim sa aj nato nemyslet zial nejde mi to.skusim.tomu verit mozno to pomoze.co uz...skusim tento mesiac na folikumetriu ucidim.co a ako.mozno to chce ozaj klud na dusi a pojde to.ked to chce clovek nasilu asi to lahko nepojde.ale snazim sa to nesilit a neplakat pri kazdej ms a.zatial fajn..len to je pre mna take blbe obdobie ze vsetky kamosky kocikuju a tehulkuju...no nevzdavam to uvidim co povie doky buduci tyzden
@veronika1603 ahoj a už sa dlho snažíte? Ja sa tiež modlím každý večer a dufam ze nas pán Boh vyslysi na čoskoro
@veronika1603 veronika,skus pri kazdej ms sa potesit ze este chodi,lebo ak chodi,sme este v produktívnom veku 🙂 ...ja som sa nad tym minule tak zamyslela 😎 a uvedomila som si,ze pokial mame cyklus, tak je dobre.Aj ked je jasne,ze dolezita je ovulka a v nej zdrave vajicka a z druhej strany spermie,ale aj tak....a pri tych tehotných,ci a kcikujucich kamoskach to tiez otoc na radost....minule som sa prekvapila,ked jedna moja znama nechela popestovat babatko,lebo sa bala aby sa na nu "nieco nenalepilo"...takto sa mozno nalepi 😉
@kakatulik máš pravdu veľkú naozaj 🙂aj keď niekedy je to ťažké
@aluska2999 ocuuuuvaj ty s tou tvojou cervenolasou babikou... 😀 ...ja sa na nu normalne chodim sem pozerat....lepsieho odputavaca si predstavit neviem. 🙂
@aluska2999
@kakatulik aluska nie dlho "len" 8 mesiacov ale premna je to uz dlho.lepsie povedane keby mi tam ten hore slubil ze v decembri alebo aj bud.rok urcite bude babko tak by som cakala v pohode.len sa bojim ze nieco nieje v poraidku a preto chcem nejake vysetrenia..kakatulik ano tak to je.nezavidim nejedujem.sa.ked vsetci okolo mna tehulkuju kazdej to prajem a tesim sa zatial z kamoskinych babatiek.lebo verim ze raz to pride.musi.pre mna je materstvo na prvom mieste v živote zeny a nic ine nema prednost.hocikto povie ze naco chcete druhe ked mate maleho uz velkeho ze užívajte si,kariera a taaak.no u mna to tak nieje..tak snad nam panbozko vsetkym pozehna.verim tomu
@veronika1603 ved si to vsetko uzivaj a nechaj vysetrit seba a aj muza a budes mudrejsia.
@veronika1603 presne sa prikláňam k vám 🙂 žienky ja mam po MS 6DC a mam bolesti žiadny výtok čo to znamená ☹
@kakatulik si zlatá 🙂 to už je slečna veľká na foto mala cca 2mesiace a teraz ide mať 15mesiacov 🙂 a už sa jej to prelína ide byť blondínka nie ryšavka 😀
@veronika1603 ano rozbehlo sa to tu ani nevies aká by som bola šťastná.😉 Uvidime
@aluska2999 ake bolesti?...to moze byt este take pomestruacne pochody,al aj pracujuci vajecnik,zastavene vetry....vselico....hlien mat nemusis vôbec.
To nevadi,bude zlatovlaska.🙂
@kakatulik bolesti ako pred MS taký tlak ☹ berem inofolic vitamín E a alchemilkovy čaj pijem Uff žeby tak skoro ovulka bude.... Minule som mala na 10DC priesvitný hlien natahovaci tak neviem ci to bola ovulácia
@aluska2999 podľa mňa neako dosť skoro. Ale tiež je pravda že kazda to máme iné😊
@aluska2999 ved uvidis.Bolo by dobre,keby si si zacala robit ovulacne testiky a zacala merat BT.Ake dlhe cykly mas?Lebo ak kratke,tak na desiaty den moze ovulka byt kludne.Inofolic ju ale zvykne posunut skor dozadu.
@aluska2999 aj jaaa tak dnes 7dc a tiez nejako pomaly zacinam citit vajecnik.mi hrabe.ovu potvrdená testami az 15dc tak nechapem..mozno sa uz tešíme na ovu tak citime hocico.sranda.
@mojezlate keď ja už sama neviem ako mam vedieť že je ovulka. Testy nechcem myslím že to je záťaž na psychiku väčšia.
@aluska2999 ja uz skusam aj ovu podla polohy a stavu krcku vzdy pri vecernej sprche.celkom pekne to citit ked zmäkne a otvara sa.samozrejme ze tak jemne to skusam.a napr.pred ms som.ho mala vysoko skrateny akokeby otvorený ako pred ms ma byt.presne.pomaly nato dochadzam
@kakatulik moja ja som sa liečila tri mesiace duphastonom kvôli nepravidelnemu cyklu tento tretí mesiac prišla ms na 28den inak väčšinou 32deň a raz až mesiac vynechalo alebo až 40ty deň uvidíme tento mesiac ale to plánujem že sa dúfam zadari konečne a pán Boh nám pozehna všetkým čo ho o babo prosíme. Velmi vám to prajem žienky bolo by super tehulkovat spolu 😘
@veronika1603 no asi áno 😄ja som prvú dcérku pocala na 15DC len či rovnako prebieha ovulka to pochybujem
@veronika1603 a ako to mam urobiť keď mám nechty? 😀 toto by už bolo asi moc lebo neviem ako to mam cítiť
@aluska2999 ved skusajte obden alebo.kazdy treti a nic nepremeskas.a ked aj tak nic tak musime cakat na ten.spravny cas pre nas
@aluska2999 ja som aj testy skusala ale ako ty hovoris bolo to na psychyku. Mňa vždy hrozne asi na 15den po ms hrozne boli podbrusko a vajecniky. A vycitala som na internete že to môže byt ovulka ak sa to opakuje každý mesiac. Tak som si to odpozorovala a vychádza mi to tak. Dokonca môžu byt priznaky aj nafuknute brucho pocit na vracanie. Ak si to odsledujes a vychádza ti to každý mesiac v obvyklom termine tak je to ovulka najdes to na stránke bolestivá ovu calibrum

@mojezlate aj ja som si tento mesiac myslela ze sa zadarilo nic.no dufam ze sa ti to podari a troska to tu zacne otehotnievat 🙂 uz je najvyssi cas aby sa to tu rozbehlo