icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

veronika1603
4. feb 2016

@mojezlate aj ja som si tento mesiac myslela ze sa zadarilo nic.no dufam ze sa ti to podari a troska to tu zacne otehotnievat 🙂 uz je najvyssi cas aby sa to tu rozbehlo

kakatulik
4. feb 2016

@veronika1603 skus sa spytat v takých predajniach ako spolok sv.Vojtecha,alebo vydavatelstvo Don Bosco(tam to kupila moja mamina svagrinej),alebo Luc atd...vsade kde sa predavaju rozne sakrality.

veronika1603
4. feb 2016

Videla som.to na stranke www.dmc.sk. je tam aj o tom.pisane.vraj staci zaziadat o poslanie..len neviem ci zadarmo alebo co.skusim taky obchodik tu mame v Trnave..nic zato nedam.

veronika1603
4. feb 2016

@kakatulik a svagrinej to pomohlo?

kakatulik
4. feb 2016

@veronika1603 tak kde uz ak nie v TT,slovenskom Rime 🙂 ...tam je tych obchodikov neúrekom urcite.

kakatulik
4. feb 2016

@veronika1603 tak vies,nie som si ista ci sa ta na to vôbec pozrela....a zrejme ani nemodlila... ☹ ,ale ona ma vela problemov v kope a hlavne malu ochotu nieco na sebe a aj v sebe zmenit.... 😔

aluska2999
4. feb 2016

Baby som 6DC už ms nemám ale dolu mam bolesti také mierne taký tlak trošku neviem to presne opísať čo to môže byť a hlien zatiaľ žiadny. Minulý cyklus po MS som pár dni mala biely výtok potom priesvitný ako bielok zase potom biely až nakoniec vymizol a došla opäť ms

veronika1603
4. feb 2016

@kakatulik ja sa modlim kazdy den a prosim boha o dieta..snazim sa aj nato nemyslet zial nejde mi to.skusim.tomu verit mozno to pomoze.co uz...skusim tento mesiac na folikumetriu ucidim.co a ako.mozno to chce ozaj klud na dusi a pojde to.ked to chce clovek nasilu asi to lahko nepojde.ale snazim sa to nesilit a neplakat pri kazdej ms a.zatial fajn..len to je pre mna take blbe obdobie ze vsetky kamosky kocikuju a tehulkuju...no nevzdavam to uvidim co povie doky buduci tyzden

aluska2999
4. feb 2016

@veronika1603 ahoj a už sa dlho snažíte? Ja sa tiež modlím každý večer a dufam ze nas pán Boh vyslysi na čoskoro

kakatulik
4. feb 2016

@veronika1603 veronika,skus pri kazdej ms sa potesit ze este chodi,lebo ak chodi,sme este v produktívnom veku 🙂 ...ja som sa nad tym minule tak zamyslela 😎 a uvedomila som si,ze pokial mame cyklus, tak je dobre.Aj ked je jasne,ze dolezita je ovulka a v nej zdrave vajicka a z druhej strany spermie,ale aj tak....a pri tych tehotných,ci a kcikujucich kamoskach to tiez otoc na radost....minule som sa prekvapila,ked jedna moja znama nechela popestovat babatko,lebo sa bala aby sa na nu "nieco nenalepilo"...takto sa mozno nalepi 😉

aluska2999
4. feb 2016

@kakatulik máš pravdu veľkú naozaj 🙂aj keď niekedy je to ťažké

kakatulik
4. feb 2016

@aluska2999 ocuuuuvaj ty s tou tvojou cervenolasou babikou... 😀 ...ja sa na nu normalne chodim sem pozerat....lepsieho odputavaca si predstavit neviem. 🙂

veronika1603
4. feb 2016

@aluska2999
@kakatulik aluska nie dlho "len" 8 mesiacov ale premna je to uz dlho.lepsie povedane keby mi tam ten hore slubil ze v decembri alebo aj bud.rok urcite bude babko tak by som cakala v pohode.len sa bojim ze nieco nieje v poraidku a preto chcem nejake vysetrenia..kakatulik ano tak to je.nezavidim nejedujem.sa.ked vsetci okolo mna tehulkuju kazdej to prajem a tesim sa zatial z kamoskinych babatiek.lebo verim ze raz to pride.musi.pre mna je materstvo na prvom mieste v živote zeny a nic ine nema prednost.hocikto povie ze naco chcete druhe ked mate maleho uz velkeho ze užívajte si,kariera a taaak.no u mna to tak nieje..tak snad nam panbozko vsetkym pozehna.verim tomu

kakatulik
4. feb 2016

@veronika1603 ved si to vsetko uzivaj a nechaj vysetrit seba a aj muza a budes mudrejsia.

aluska2999
4. feb 2016

@veronika1603 presne sa prikláňam k vám 🙂 žienky ja mam po MS 6DC a mam bolesti žiadny výtok čo to znamená ☹

aluska2999
4. feb 2016

@kakatulik si zlatá 🙂 to už je slečna veľká na foto mala cca 2mesiace a teraz ide mať 15mesiacov 🙂 a už sa jej to prelína ide byť blondínka nie ryšavka 😀

mojezlate
4. feb 2016

@veronika1603 ano rozbehlo sa to tu ani nevies aká by som bola šťastná.😉 Uvidime

kakatulik
4. feb 2016

@aluska2999 ake bolesti?...to moze byt este take pomestruacne pochody,al aj pracujuci vajecnik,zastavene vetry....vselico....hlien mat nemusis vôbec.

To nevadi,bude zlatovlaska.🙂

aluska2999
4. feb 2016

@kakatulik bolesti ako pred MS taký tlak ☹ berem inofolic vitamín E a alchemilkovy čaj pijem Uff žeby tak skoro ovulka bude.... Minule som mala na 10DC priesvitný hlien natahovaci tak neviem ci to bola ovulácia

mojezlate
4. feb 2016

@aluska2999 podľa mňa neako dosť skoro. Ale tiež je pravda že kazda to máme iné😊

kakatulik
4. feb 2016

@aluska2999 ved uvidis.Bolo by dobre,keby si si zacala robit ovulacne testiky a zacala merat BT.Ake dlhe cykly mas?Lebo ak kratke,tak na desiaty den moze ovulka byt kludne.Inofolic ju ale zvykne posunut skor dozadu.

veronika1603
4. feb 2016

@aluska2999 aj jaaa tak dnes 7dc a tiez nejako pomaly zacinam citit vajecnik.mi hrabe.ovu potvrdená testami az 15dc tak nechapem..mozno sa uz tešíme na ovu tak citime hocico.sranda.

aluska2999
4. feb 2016

@mojezlate keď ja už sama neviem ako mam vedieť že je ovulka. Testy nechcem myslím že to je záťaž na psychiku väčšia.

veronika1603
4. feb 2016

@aluska2999 ja uz skusam aj ovu podla polohy a stavu krcku vzdy pri vecernej sprche.celkom pekne to citit ked zmäkne a otvara sa.samozrejme ze tak jemne to skusam.a napr.pred ms som.ho mala vysoko skrateny akokeby otvorený ako pred ms ma byt.presne.pomaly nato dochadzam

aluska2999
4. feb 2016

@kakatulik moja ja som sa liečila tri mesiace duphastonom kvôli nepravidelnemu cyklu tento tretí mesiac prišla ms na 28den inak väčšinou 32deň a raz až mesiac vynechalo alebo až 40ty deň uvidíme tento mesiac ale to plánujem že sa dúfam zadari konečne a pán Boh nám pozehna všetkým čo ho o babo prosíme. Velmi vám to prajem žienky bolo by super tehulkovat spolu 😘

aluska2999
4. feb 2016

@veronika1603 no asi áno 😄ja som prvú dcérku pocala na 15DC len či rovnako prebieha ovulka to pochybujem

aluska2999
4. feb 2016

@veronika1603 a ako to mam urobiť keď mám nechty? 😀 toto by už bolo asi moc lebo neviem ako to mam cítiť

veronika1603
4. feb 2016

@aluska2999 ved skusajte obden alebo.kazdy treti a nic nepremeskas.a ked aj tak nic tak musime cakat na ten.spravny cas pre nas

mojezlate
4. feb 2016

@aluska2999 ja som aj testy skusala ale ako ty hovoris bolo to na psychyku. Mňa vždy hrozne asi na 15den po ms hrozne boli podbrusko a vajecniky. A vycitala som na internete že to môže byt ovulka ak sa to opakuje každý mesiac. Tak som si to odpozorovala a vychádza mi to tak. Dokonca môžu byt priznaky aj nafuknute brucho pocit na vracanie. Ak si to odsledujes a vychádza ti to každý mesiac v obvyklom termine tak je to ovulka najdes to na stránke bolestivá ovu calibrum

kakatulik
4. feb 2016

@mojezlate to je sice pravda,ale ono je dobre snazit sa uz pred ovulkou,lebo spermie dokazu dost dlho prezit.