icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

aluska2999
4. feb 2016

@mojezlate predstáv si moja že mám aj bruško nafúknuté ale žeby včera skončila ms a dnes už ovulka? Hm...

veronika1603
4. feb 2016

@aluska2999 noo nechty su problém ak su moc dlhe.treba to nastudovat cez net.pri ovu je uuuplne zmäknuty a vysoko na dotyk ako pera a pred a po ovu je tvrdy ako spicka nosa.v strede krcka je priehlbinka a ta je bud zavtreta alebo sa otvara vtedy je mäkky a vyssie polozeny krcok

aluska2999
4. feb 2016

@kakatulik ja som na 1DC robila tutumutu a 5DC koniec ms 6DC bolesti mam nafúknuté bruško nerozumiem tomu

kakatulik
4. feb 2016

@aluska2999 ved sprav ovu testik a uvidis.Ono tym Inofolicom sa mohli vajecniky tak nastratovat ze ich citis,ale ovulka to este byt bemusi.

aluska2999
4. feb 2016

@veronika1603 to už by som musela byť iný odborník nato 🙂 zajtra príde priateľ tak uvidime čo z toho bude 🙂 všetky tieto veci okolo ovulky plodných dní sú dôležité ale zase blokujú psychiku a to môže byť dôvod nedarenia sa preto poďme preberať niečo iné a uvidíme 🙂

aluska2999
4. feb 2016

@kakatulik práve tie nemám doma vieš zbytočne zaťažovať psychiku keď tu čítam tie články príspevky tak radšej to nechám v Božích rukách 🙂

mojezlate
4. feb 2016

@kakatulik my sa sa stále snažil ale akosi nam to nejde už mavame skoro pravidelný styk ale tak tento mesiac som to aj tak skusila už neviem co mam robyt už rok aj 4 mes.

mojezlate
4. feb 2016

@aluska2999 to asi ešte nie aký mas cyklus

kakatulik
4. feb 2016

@mojezlate mozno sa nechat vysetrit.... 🙂

mojezlate
4. feb 2016

@aluska2999 ja som včera mala pocit že už už sa rozbieha a nič neviem hrozne som nervozna. Dnes som prvý krát skusala či najdem ten krcok nasla som niečo co je tvrdé a je to tak vzadu a neviem či to bol on alebo ma byt niekde v predu hneď na začiatku to neviem

aluska2999
4. feb 2016

@mojezlate kvôli nepravidelnemu cyklu som sa liečila tri mesiace duphastonom tento tretí mesiac prišla na 28deň takže super tak teraz neviem minulý cyklus som mala biely výtok potom priesvitný hlien natahovaci a potom zase biely až vymizol a došla opäť ms

aluska2999
4. feb 2016

@mojezlate treba nečítat nerobiť testy mysliet úplne na niečo iné aj keď je to ťažké viem sama to tiež nedokážem ale keď sa naserem tak to dám 🙂

mojezlate
4. feb 2016

@kakatulik už som bola ešte môj ma 19.2.na spermogram. Mne zistili neaky znížený hrmon už ani som si ho nezapametala a netvori sa mi sliznica. V January mi robil ešte jeden odber na to že keď mi nadadi inekciu či sa to podari alebo co mi to môže ublížiť. Ale vraj výsledky mi povie až môj donese spermogram a ta nervozita stupa

mojezlate
4. feb 2016

@aluska2999 to mas pravdu ale nedari sa mi to

aluska2999
4. feb 2016

@mojezlate ja mam ešte štítnu moja a dáko sa snazim nemyslieť na nu. Môj bol na vyšetreni u urológa čakáme na výsledky 9ho ma zavolať som zvedava čo povedia. Snáď bude aj on v poriadku nakoľko ja mam dieťa a 25r a on 37ide mať

mojezlate
4. feb 2016

@aluska2999 drzim palce😉 ja mam 28 a môj 30

aluska2999
4. feb 2016

@mojezlate joj tak to je super vek to bude ta psychika ver mi 🙂 uvoľnite sa obaja a bum príde to verím že sa čoskoro všetky dočkáme 🙂 držím aj ja palce a naozaj takáto podpora je super ze žena vie ze neni sama 🙂

matilda72
5. feb 2016

@veronika1603 nie neplatí sa nič, ale prečo mi to neprišlo??? tak to mi vrta hlavou. ja sa už len pomodlím a na pásik už nečakám 😀 😀

matilda72
5. feb 2016

@aluska2999 juj žienky 😀 😀 asi ozaj netreba na to stále myslieť. ja mám skoro 29r. a môj muž 36r a ešte nemáme bábo 🙂 🙂 a nesieme to vzdať 😀

mojezlate
5. feb 2016

@aluska2999 aj ja si to myslim 🙂

nikusik0107
5. feb 2016

ahojte otazocka...kedy si spravit test? alebo po akom case sa tam moze ukazat //????

evinqua
5. feb 2016

@nikusik0107 mne v minulom tehotenstve ukazalo ducha na 11dpo

adria88
5. feb 2016

@denidi Ahoj, tak dnes som 1DC ☹ , tento cyklus sa nezadarilo, tak dúfame, že ten nasledujúci sa podarí a ty ako si na tom?

denidi
5. feb 2016

@adria88 ahoj,to ma mrzi,ale tento mesiac to vyjde 🙂 ja to mam take cudne teraz,som 17 dc,obycajne uz mam po ovulke a teraz zatial nic,ide ma porazit,takze stale cakam 🙂

adria88
5. feb 2016

@denidi hej, budeme sa viac snažiť 😀 ale už sme sa tešili, že čo ak predsa a nič z toho... a tebe držím palce teda, nech ťa z toho čakania neporazí 😀 a nech všetko vyjde podľa tvojich predstáv 🙂

denidi
5. feb 2016

@adria88 dakujem🙂 no ro,myslala som,ked som si predtym nerobila ovu testy a nemerala bazalku,kolkokrat sme ovu presvihli,lebo vzdy som sa blbo spoliehala na stred cyklu a aha,uz by som bola v tom,ze bola 🙂 jaaaj 😉 achemilku uz popijas?

adria88
5. feb 2016

@denidi ja tiež nemávam ovu v strede cyklu, chvíľku po MS 😅 a chcela som si dnes kúpiť alchemilku, keďže som 1DC 😠 stále nad tým rozmýšľam... ale asi sa do toho dám 🙂

aluska2999
5. feb 2016

Baby je možné že na 10DC by už bola ovulácia?? Teraz som 7DC a mam biely výtok zatiaľ máte to aj vy?

adria88
5. feb 2016

@aluska2999 môže byť, ja mávam okolo toho 10-12DC, u každého je to individuálne 😉

aluska2999
5. feb 2016

@adria88 myslis keď nájdem na nohavičkách priesvitný hlien natahovaci vtedy je ten správny čas??