@aluska2999 takyto hlien byva väcsinou este pred ovulkou.
@kakatulik a moja nevieš môže byť aj týždeň pred ovulkou taký hlien,
@aluska2999 nic v zlom, ale hovoris, ze nechces robit ovu testy, lebo by ta to stresovalo... A to, ako sa sledujes, riesis hlien od 6 DC, strachujes sa, ci ste nepresvihli ovulku, to ta nestresuje????
Poviem ti uprimne za seba, nesnazime sa dlho, nieco vyse polroka, ale doteraz som testovala. Tento cyklus som nemala testy, nechcelo sa mi to riesit, tak si hovorim, ze skusim zvolnit a budem len uzivat lieky a vitaminy a merat teplotu... Nervna som ako pes!!!! Uz by som mala byt po ovu, ale hlien minimalny ba az ziadny, teplota skace, ja stresujem, ci sme to stihli, kedze sme cez tyzden nestihali/nemali chut/revalo cely vecer dieta/bol tu moj otec... Proste furt nieco.
Ak sa nedokazem odosobnit, uz tento pokus robit nikdy nebudem...
A ty, spominala si, ze s partnerom spolu nezijete... O to skor by som testovala, aby ste sa vedeli zariadit. Nie je to stres, stres je, ked netusis, na com si a strasne to chces presne vediet!!!
@aluska2999 neviem ci uz tyzde pred ovulkou,ale ovulka moze byt skor ako o tyzden,Ja mavam pravidelne tak na 12-13 DC.
@senselinka v niečom máš pravdu ale tak myslela som ze po prvom pôrode ani ms už nebude taká bolestivá no opak je ešte horšia a čo sa čudujem v zivote som po MS nemala bolesti neriešila hlien len minulý mesiac a teraz po MS mam bolesti no tento mesiac dosť silné už od piatku tak teraz neviem ci ide o plodné dni rovno po MS alebo je to dáky problém. Myslim že 15ho idem na kontrolu k doktorovi tak sa ho popytam či prebehla ovulka on to vidí ja len zatiaľ som chcela počuť vás názor lebo ma to akosi trápi nakoľko aj moja sestra aj svagrina sú tehotné takže to mam stále pred očami a nedá sa nemyslieť na to
@aluska2999 ja ti dobre rozumiem... Len si myslim, ze tie ovulacne testy a meranie teploty by ti fakt vela pomohli vysvetlit a vyriesit. Ak mas ovu pred sebou, zajtra skoc kupit (tak rychlo ti asi baby odtialto neposlu) a zajtra zacni testovat, mozno budes prekvapena
@senselinka keď ja sa do tých ovu testov nerozumiem ☹
@aluska2999 ty si tusim spominala,ze uzivas inofolic.Ono sa tym mozu tak nabudut vajecniky,ze citis ovulku viac ako inokedy.
No aje pravda,ze pôrodom sa vela veci a pochodov v zenskom tele moze zmenit,cize aj tieto veci...ja velmi nechapem ten tvoj stres.Si mlada a mas uz jedno dieta.Uzivaj si zivot so vsetkym co k tomu patri a co ma to pride,najde si cas.....
@aluska2999 ale ved na to tu sme, aby sme si poradili 😉
@aluska2999 ...alebo vyckaj ci si neotehotnela,ak nie tak si nechaj poslat testiky tu od bab a buduci cyklus v pokoji zacni 😀 ...potom vsetko vysvetlime 😉
@kakatulik máš pravdu ale môj partner už není mladý ide mať 37..,už predomnou mal dlhšie vzťahy a ani s jednou nemá dieťa v utorok budú výsledky možno z urologie nakoľko môj gynekológ kázal ho poslať pachol mu ejakulat tak som mu nasadila vitamín E a badať rozdiel tak neviem cítim sa čudne spolu nežijeme a volat ho pod teraz môžme to ma nebaví už som mu vravela chcem normálne spontánny sex nie ako povinnosť no on chce jedine bývať doma pri jeho mame aby ušetril peniaze na stavanie domu za dva roky takže úplne celé zle nakoľko tam súkromie žiadne ☹
@kakatulik
@senselinka žienky ste úplne že super ešte že vás tu mam naozaj mi to dobre padne. Neviem pretože včera som zvracala raz tak či črevná či čo to malo byť i keď som mala styk 1dc
@aluska2999 a kde/ ako potom byvate spolu? Lebo vies,ak chcete splodit dieta, ten sex treba za tychto okolnosti aj planovany... A ak chces spontannost, potom musis ratat s tym, ze to moze trvat aj velmi dlho, kedze ste spolu malo. A zbytocne nestresovat, lebo takto to proste je.
A ze mas tehotne okolo seba? Haha, a ktora z nas nema... Clovek vzdy vidi okolo seba viac to, co sa ho bytostne tyka alebo po com tuzi... Lebo si to vsima. Keby si dieta nechcela, zrazu by vsetky tehotne "zmizli" z tvojho zornaho pola...
@aluska2999 no vidis...precitaj si co si napisala...niekolko dovdov,preco to nesilit a nechat na nahodu....inak v tom dome chce byvat s tebou?
...a co ak bude zly spermiogram...pojdes na umele?Si skutocne presvedcena,ze s nim chces baby?...prezit zvysok zivota,Pred tyym,ako sa rozhodnes naozaj otehotniet,odpovedz si na taketo a im podobne otazky....Nesmies chciet byt tehotna iba preto,lebo je sestra aj svagrina....
Nehnevaj sa,ze som takato otvorena,ale si mi sympaticka a nemam pocit,ze je vsetko tak,ako by malo byt....
@kakatulik chcem babo to viem na sto percent aj to ze s mojim priateľom ale nie na úkor sestry či svagrinej my sme plánovali od zaciatku že keď sa zasnubime tak sa budeme snažiť o babo no obe ma predbehli no svagrina sa ruha že nechcela babo že chcela do práce a takéto reči zbožňujem..
No ďakujem že sympatická. Aspoň sa mám komu vyrozprávať a hlavne ešte keď sestra sprta že ťažko otehotniem keď štítnu mam atď ani prvé mi nepriala a nakoniec som si ju vymodlila i keď cez tehotenstvo opustená bolo to hrozne a ten pocit ze do pôrodnice neprišiel za nami skutočný otec psychicky som sa zrútila preto chcem zažiť tehotenstvo plne lásky a to ze sa tešiť budeme traja
@senselinka no víkend u neho a cez týždeň ako kedy u nás nakoľko je nás plno doma pochádzam zo 7mich deti.zlozite to je naozaj som nestastna niekedy a vzápätí sa pozrem na malú a dodáva mi energiu je jediná ktorá bola so mnou a prežila tie trápenia
@aluska2999 nooo takze hmmmm.Podla môjho nazoru by si si mala pockat,kym budete mat viac sukromia.Do vtedy sa vyriesi spermiogram aj byvanie a aj ine klucove veci......ver mi takto si neuzijes ziadne tehotenstvo.
Ja na tvojom mieste,by som neriesila ziadne hlieny,testy,teploty,tlaky v podbrusku a co ja viem co este,naordinovala by som ploditelovi poterbne vitaminy,zakazala fajcenie,sama by som zila zdravo(aby ked nahodou bolo vsetko OK).......a vychutnavala spolocne chvile so svojou laskou 🙂
A ked bude byvanie,pevnejsi vztah a tak....a este stale nic,kupila by som testy a zacal to riesit takto 🙂
Inak ta stitna zlaza ma aky problem?...si leicena?
@kakatulik ďakujem moja no mam zápal plus raz bola zvýšená raz znížená teraz v januári bola v norme zatiaľ bez liekov no o polroka znova kontrola prípade tehotenstva okamžite mam kontaktovat a objednať sa... No práveže keďže drahý ma 37 nehodno babo odkladať práve preto hlavne ale aj to ze potom túžime obaja 🙂 ešte porozprávam s gynekológom a uvidíme čo bude
@aluska2999 ale prosim taaaa...toto nie je ziaden vek....chlapi su plodni do konca zivota.Nezabudaj na to!
pekny vecer a dobru nocku 😉
Inak vies co,ak mas zapaly stitnej tak tam bude imunita trochu posramotena...daj sa dokopy a bude aj stitna OK
@kakatulik len ako sa dať dokopy keď endokrinologicka povedala ze už sa štítnej nezbavím?
@aluska2999 vymen endokrynologicku...ja uz fakt idem dobruuuu 🙂
@tinka881 akurát som včera na teba myslela že tí dnes napíšem že ako 🙂 ja tiež nič, v sobotu som mala posledný duphaston, tak v tieto dni by mala prísť, ale teplota je stale 36.5 tak uvidíme že čo 😀 sombti vravela že budeme spolu 🙂 ale ty by si mala ísť tak či tak aspoň skontrolovať tu cystu...
tak nedá mi to a musím sa pochváliť. dnešný deň začal celkom fajn až kým sa náš domáci maznáčik zajačik vilko nevycikal na sedačku, ja som v meste nestupila do veľkého psieho hovna 😀 😀 a k tomu som skoro zabudla že mám ísť na sono takže som zjedla jedlo, ktoré som nemala ale tak hádam to tam predýchajú a k tomu ma potešil náš zajačik tým, že zožrala obrovský kus jedovatej izbovej rastliny a k tomu sa ešte na mňa nechápavo pozrel, že za čo ho hreším a ešte sa poriadne zalizol akoby zjedol koláč 😀 😀 takže musíme čakať čo sa stane 😒 😒 no som zvedavá čo ma dnes ešte čaká 😀 😀 krásny začiatok týždňa vám všetkým želám 😀 😀 😀 a hlavne nech je plodný, ja netrpezlivo čakám na ms ako na štedrý deň a potom ideme na to naplno bez akýchkoľvek barier 😀 😀 😀
@veronika1603 Ahoj, citam, ze si spominala pasik Sv. Dominika. Dozvedela si sa nieco viac? Ja som sa rozhodla, ze si ho zaobstaram 🙂 Snad sa mi ho podari zohnat.
Ahojte žienky, potrebujem poradiť, či som sa zbláznila, alebo vidím na teste ducha? Som 8 DPO a keďže už mám 2 detičky viem, že sa cítim tak trochu "inak" a preto som si dnes urobila test a zdá sa mi, že tam niečo vidím...potrebujem to s niekým zdieľať a poradiť sa a vidím, že tu sa diskutuje...tak čo vy na to? Ďakujem
@trojmamina19 gratulujem je to tam...
@mima177 este som si ho nezaobstarala ale chcem ho aj ja vyskúšať.na tej stranke co som pislala sa da napisat mail a poprosit on.kamoska uz vcera pisala.som zvedava co.jej odpisu a poslu ho.ja sa chystam v stredu dokymu a skusim zbehnut do mesta ci ho tam nemaju mame tam taky obchodik tak uvidim

Ahojte žienky som 9DC a na toaletnom som mala priesvitný hlien natahovaci myslíte že to mohla byť ovulácia? Bojím sa že sme ju premeskali a stale mam bolesti pichanie v podbrušku :'(