icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

mojezlate
9. feb 2016

@leticia22 ahojte aj ja som natom rovnako boli ma brucho picha v podbrusku dva dni meska test negatívny dnes tak cakam že zajtra alebo do vikendu dobehne. Ale drzim nam palce😊

mojezlate
9. feb 2016

@nikusik0107 veru poznam to aj teraz to prezivam a aj tak viem že ms dojde

mia295
10. feb 2016

@tinka881 no tak včera výtok a dnes sa asi dúfam spustí.. aspoň verím že to môžem brať za mrchu :D ale vaječníky bolia fajne po dvoch mesiacoch :/ a ty ako moja? čo dnes u toho doktora si zistila?

beruska1108
10. feb 2016

@leticia22 to sa neda nato nemysliet ked to velmi chces.neda sa to vypustit z hlavy aj keby som co robila..no ostava nam len cakat a odpocitavat dni😊 kolko dpo si?ja som ms este nedostala zajtra testnem a dam vediet.

nikusik0107
10. feb 2016

mne uz dosla a uz aj konci pomaly...velmi ma to zobralo lebo tento mesiac som fakt uz dufala..ale tak nic no zijeme dalej ideme dalej...snad pride aj rad na nas...chlapa posielam na dalsi tyzden na spermiogram..nechce tam moct ist ale tak smutne oci zabrali a ideme ...uvidime kde je problem...snad tam vsetko dobre dopadne...a bude to len o tom ze sa na nas este neusmialo stasticko 🙂

tinka881
autor
10. feb 2016

@mia295 super, ze sa už spustaju, aspon budes mat rýchlo po nich, si ma predbehla 🙂 volala som ku gyn a dnes ma plno, tak zajtra na 13:45 som objednana, som zvedava...podla mna mi da dalsiu injekciu a zas dva týždne budem cakat. Ale sa ho opýtam, ci mi nemoze urobit nejake vystrenie,vsak to už nie je mozne a tiež sa ho opýtam na tu cystu...

leticia22
10. feb 2016

@beruska1108 ja som 16 dpo. podľa mojho cyklu mi mali prísť dnes. tak uvidím, ale vravím, necítim, žeby boli na ceste, nemám také príznaky ako som vždy mala. 😝

beruska1108
10. feb 2016

@leticia22 a neskusala si rano testnut?nejake ine priznaky nemas?mna este stale prsia neboliaa😄

mia295
10. feb 2016

@tinka881 nezabudni ja som tiež zvedavá, lebo to neni možné aby ti po vyvolávačke toľko neprišlo... a test si si nerobila?

tinka881
autor
10. feb 2016

@mia295 robila som v pondelok a biely. Neboooj, zajtra sa ti poobede/vecer ozvem 😉 ale ani nemam pocit, ze by mala dojst mrcha. Mozno je problem v cyste, trosku mam strach, lebo by som nechcela ist na ziadny zakrok.

mia295
10. feb 2016

@tinka881 riadne som zvedavá.. ked som mala cystu tak mrcha mi chodila normálne... budem na teba myslieť aby to bolo všetko dobré 🙂

leticia22
10. feb 2016

@beruska1108 nie nemala som test. mala som jedine ovu test, tak som skúsila ten, lebo niekto tu písal, že aj ten ukáže tehu, ale bol čistý. tak neviem. Len už ma trošku začali bolieť prsia aj podbruško tak som není nadšená ☹

aluska2999
10. feb 2016

Baby je mi zle bolí ma podbrušku a od 6DC bolesti a dnes 12DC veľa natahovacieho priesvitneho hlienu vytieklo zo mňa. Je to ovulácia? Som 12DC

renimac
10. feb 2016

Ak su nebolestive prsia priznakom tehu, tak tento mesiac urcite som! 😀 to len ten hlupy test este nepochopil, ze ma ukazat dve ciarky 😀 ... Inokedy ma bolia uz tyzden, dva pred MS. Joj baby, na tych testoch musia strasne zarabat. Ja som uz tolko negativnych kupila 😀.

luckalucinka
10. feb 2016

@renimac ani mna tento mesiac nebolia prsia a uz roky ma stale bolia10-15 dni pred mrchou hned po ovu, alebo este ku koncu ovu... tak nechapem... a nadchu mam statocnu, tak neviem ci moze byt dovod aj toto. 4 dni po sebe ma hlava bolela a este aj dnes pobolieva. 😒

renimac
10. feb 2016

@luckalucinka ja presne to iste, ale test negativny, takze ja sa zrejme presuvam do dalsieho cyklu. Ale Tebe drzim palce 😉

luckalucinka
10. feb 2016

@renimac dakujem moja, aj ja drzim palce tebe. 🙂 Ja som test este nerobila, lebo ms nema prist az 18,2,. No, uvidime co z toho bude. Mozno len hormony sa zblaznili. 😒

renimac
10. feb 2016

@luckalucinka moje sa zblaznili viac nez ocividne 😀

kikaaa1982
10. feb 2016

@renimac pridavam sa, aj na mne uz zarobili statocne lekarne 🙂

trojmamina19
10. feb 2016

Ahojte, tak som dnes zopakovala test a bol snehobiely 😅 takže nebudem ešte "trojmamina" 😝

renimac
10. feb 2016

@kikaaa1982 medaila cti za podporu slovenskej ekonomiky 😀

veronika1603
10. feb 2016

@trojmamina19 to nemyslis teraz vazne...ved si mala pozitív predtym...@serselinka ja som bola dnes u dokyho ze sa nedari a tak.som 13dc a folikul na pravej strane len 12mm.ovu mavam potvrdenu 15_16dcpozitiv ovu test tak do dvoch dni ked je ovu to moze byt ne?ved vraj kazdy den folikul rastie 2mm nie?a navrhol 3 mesiace merat bt a na 4mesiac prist a budeme merat folikuly.ja neviem ci tento postup je spravny.babbenky poradtte

veronika1603
10. feb 2016

@senselinka prepac zle som ta oznacila vyssie

renimac
10. feb 2016

@veronika1603 ovu nastava, ked ma folikul cez 23 mm, to vychadza na 17-18 DC cyklu

kakatulik
10. feb 2016

@veronika1603 ahoj veronika,ale ak mas 15-16 pozitivny ovu test,tak ovulka az tak 17-18 dn,cize to by este mohol dorast dovtedy.

korytnacka1981
10. feb 2016

@veronika1603 mal ta hned objednat na flkmetriu, mala si na tom trvat

zuzuzuzka
10. feb 2016

@veronika1603 tak dlho si mas merat BT? Dost divne. Ja chodim teraz kazde dva dni na folikulometriu. Ma pekne sleduje 🙂 vymenila som lekarku a zatial som velmi spokojna ;)

veronika1603
10. feb 2016

@korytnacka1981
@kakatulik
@renimac no ved prave.povedal ze ked uz cakame rok (este nie troska som zaklamamla)tak tie 3mesiace nam uz neuskodia a vraj tou bt zistime naisto ci ovu prebieha.ja neviem co uz...snad folik dorastie ale sak stale sexujeme obden a ajtak nic...moj doktor sa vzdy drzi nejakeho postupu vraj najprv to skusime takto..

zuzuzuzka
10. feb 2016

@veronika1603 a pritom by bolo jednoduchsie, aby Ti tie folikuly sledoval on :/ neviem preco niektori lekari to robia takto. Mne to pride ako keby od seba davali prec robotu naviac. Neviem, ci nemaju preplateny ultrazvuk, ci co....ale plne Ta chapem. Zo svojej starej lekarky som bola tiez tak sklamana.

veronika1603
10. feb 2016

@zuzuzuzka 3mesiace a na 4 mam dojst a zacneme merat.dost dlho 3mesiace :'(