Dievcata my sme boliv centre dva krat a stale nam odporucaju cakat. Tak cakame a snad do maja sa dockame🙂
@miskakolacikova v ktorom centre si bola?
@zuzuzuzka gyn fiv BA
blanch12 a nemoze ist o uhniezdovanie?je mozne aby si 20dc mala ms???
@blanch12 a tu ms si mala aku?Ja som mala ovu na 20dc a mala som špinenie krvave asi pol dna ale to mávam bola to ovu.
@zlatarybka29 neboooj aj mne došla. ale do mája máme ešte časuuuu 🙂
@kachita
@zlatarybka29
...presne tak vyjsť nám to raz vyjde a keď nie do mája, tak založíme novú skupinu, napr. že ,,Do letných neznesiteľných horúčav budeme tehuľky" 🙂))
Baby, nemate skusenosti, ze co ma caka? 35 dni mi meska mrcha, už som bola na vyvolavacke stale nic. Tak mi v utorok gyn nasadil NORETHISTERON a ked ani potom mrcha nedojde, ake vysetrenia mozem cakat? Teda od mojho gyn vela toho necakam....asi ho vymenim....Sila,najprv mi dal vyvolavacku a po dvoch týždnom mi bral krv, ci nemam mimomaternocove, nastastie testy boli negativne a prolaktin je v norme-ani to mu nepovedal, co to je. On sam od seba nic nepovie...
@blanch12 no ako moja?ms v plnom prude alebo mozne uhniezdovanie?
@veronika1603 na figu..ms v pnom prude...nechapem tych 20dni ☹...no co, aspon budeme moct opat skor zacat 🙂..a ty mas nieco nove?
@butterfly333 ..je to ms...ziadne uhniezdovanie...chcela som tomu verit,ze b ud neskora ovulka alebo sa uz zavrtava a hlada si miestecko u mna malinky drobec 🙂, ale nie...super skora ms je to...
baby držte mi palce na budúci týžden vo štvrtok idem na preventívnu prehliadku ku gyn. či je všetko v poriadku aby sme sa mohli snažiť. juj som taká netrpezlivá aj sa bojím. po tom bacilovi čo som mala či sa mi už vyliečil. juj nech je všetko ok 😒 😒 držím palce 😵
@mia295 drzim ti palceky. Meskaju mi 36 dni. Naposledy som mala mrchu 17.12. V pondelok som mala strasnu bolest na pravom vajecniku, zo srandy som si urobila ovu test a bol pozitivny.V utorok som isla ku gyn a hovoril, ze ovu nebola a ani nie je. Takze ja už ovu testom neverim ☹
Dnes 36DC ,ovu bola asi 25DC,testovala som 8DPO kedže som sa nemohla dočkať výsledku a bol negat.dnes je 11DPO a chcem ešte počkať s testovaním,mám bolesť brucha,driekovej chrbtice,neskutočnú únavu už asi týždeň.Chcem vydržať s testom do pondelka a verím,že sa mrcha už nedostaví.

@zlatarybka29 Poznám ten pocit, ale určite nám to vyjde. Nemali by sme sa ale stresovať mesiacom máj. Veď to môže vyjsť aj v júni predsa 🙂