icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

matka90
15. feb 2016

@leren1 v podstate 3 den iba, len ma boli v podbrusku dost. Tak mozno ze aj pridu. Co mi predpisal doktor clostyl a skusam inofolik. Chudatko uz 2 laparky? Tak to nie je co zavidiet ☹

matilda72
16. feb 2016

@senselinka ved ja sa tomu smejem čo sa nedá vymyslieť 😀 😀

senselinka
16. feb 2016

@matilda72 ved ja viem 😘
Ale zas co neurobi dlhodoba snazilka pre babo... Asi skusi aj sex v splne na hlave 😕

matilda72
16. feb 2016

@senselinka tak to asi hej :D :D

leren1
16. feb 2016

@leticia22 drzim palceky 🙂

maryennn1
16. feb 2016

Ženy tak ja čakám ms a dnes úúúplne bolesti ako na ovu, je toto normálne? urobila som si ovu test a palička silnejšia ako kontrolná, to akože mám tú svoju ms čakať až cca za 14 dní? som sa tešila, že príde tak ako chodievala vždy a jupí na to, ale takto sa nám to zase oddiali ☹

matilda72
16. feb 2016

@maryennn1 a nebudeš náhodou tehu??

maryennn1
16. feb 2016

@matilda72 nie, lebo od potratu nebolo nič, čakám zatiaľ prvú mrchu... ono je dosť možné, že sa všetko poposúvalo a až teraz sa spustil cyklus a prišla ovulácia... len ma to trochu rozosmutnilo... čakala som už mrchaňu a teraz asi príde zase o riadny kus neskôr

matilda72
16. feb 2016

@maryennn1 no mne po prvom potrate meškala asi desať dní a teraz mi chodí presne na čas tak ako má a teraz mi prišla cca týžden pred ukončením šestonedelia čiže tiež tak ako mala cca 4 týždne po potrate. ale tak uvidíš, záleží koľko máš ešte v sebe tehu hormonov, v koľkom týždni si potratila a tak. tak ti prajem pevné nervy a nech čoskoro dorazí 😀

maryennn1
16. feb 2016

@matilda72 no veru, tie pevné nervy mi najviac treba 🙂

maryennn1
16. feb 2016

@matilda72 ono u mňa bol tentoraz potrat spontánny v 9tt bez kyretu, takže si ani neviem zmapovať, že odkedy môžem rátať... takže mi neostáva nič len čakať, a toto čakanie ma asi zabije ☹

matilda72
16. feb 2016

@maryennn1 tak to asi hej nič iné ti neostáva, neviem ako dlho to potrvá ja som bola si tá výnimka čo potvrdzuje pravidlo, že nebolo treba, žiadne dočistenie ani vyvolávačky. tak asi sa musíš niečím zamestnať aby ti to rýchlo ubehlo 😉

zuzuzuzka
16. feb 2016

@rrianna a aky mas uz velky ten folikul, ktory Ti este nepraskol? Alebo uz? 🙂 a dakujem pekne, dufam, ze nam to uz vyjde tento mesiac 🙂 od ovu ma zacali neskutocne boliet bradavky, tak dufam, ze je to prave priznak tehu 🙂

mia295
17. feb 2016

Ahojte baby, prosim vas som 8 deň cyklu, mavala som teplotu 36,5 cca, včera mi klesla na 36,31, dnes 36,39 a takéto mam testy za dva dni...este berem clostyl treti deň..

zlatarybka29
17. feb 2016

Tak zas nic mrcha prisla znovu... mam pocit ze do maja tehu nebudem ....

kakatulik
17. feb 2016

@mia295 ten spodny vyzera byt pozitivny.😀

malalienka85
17. feb 2016

@zlatarybka29 hlavu hore! jasné že budeme všetky do mája tehu! 😉

mia295
17. feb 2016

@kakatulik tak dnes skúsime dačo 🙂 lebo som zaskočená, takto skoro som sa ešte netestovala a fakt mi len v pondelok skončila mrcha.. tak som čakala že až po dobratí clostylu bude ovu :D ale prosím ťa ked je pozitívny to znamená že ovu bude do dvoch dní? či? 🙂

nataliuska
17. feb 2016

@mia295 skus testnut aj poobede... Ciarka moze byt aj tmavsia ako kontrolna ;)

rrianna
17. feb 2016

@zuzuzuzka nooo o velkosti folikulu mi nepovedala nic :( a aky by mal byt prosim ta? 🙂

rrianna
17. feb 2016

@zuzuzuzka Jaj a ešte hlavne, čo som chcela ... drzim všetky palce, aby to bolo z tehu 🙂 🙂 🙂 a teším sa na správu už 🙂

mia295
17. feb 2016

@nataliuska skúsim 🙂 ako som sa začala pozorovať tak som ešte väčší magor :D už neviem sa občas vyznať v sebe 🙂 dúfam že ešte zosilnie a teda by mohla prebehnúť ovu zajtra alebo piatok? 🙂

nataliuska
17. feb 2016

@mia295 ja som robila ovu prvy krat minuly mesiac... A bolo mi povedane ze ovu prebehne do 24-48 h od najpozitivnejsieho testu. A vraj je fajn sa milovat den pred, v ren den a den po. A podarilo sa ;) Drzim palce

mia295
17. feb 2016

@nataliuska už sa vám aj podarilo? jej gratulujem 🙂 poskúšame a uvidíme čo poviem aj doktor budúci týždeň 🙂

nataliuska
17. feb 2016

@mia295 dakujem, ale zatial som este nebola u dr., tak sa snazim radost neprehanat. Drzim palec

blanch12
17. feb 2016

@veronika1603 tak som si myslela ze neskora ovulka...vajecnik bolel,aj krize trochu-taka klasika...a tot 29dc mrcha mrchava prisla ☹...pri mojich 39dnovych cykloch dost divne ☹...a to som prvy krat zacala s ovu testami...po 18dc som uz netestovala,myslela som najskor ze bud prebehla pred 11dc alebo bude neskoro...a nezistila som nic akurat son zas 1dc...jaaaaj dokedy totooo...ty ako?...citis nejake zmeny? 🙂

blanch12
17. feb 2016

@veronika 1603 nue 29dc ale 20dc mrcha dosla...zle som tukla cislo...🙂

petkazh
17. feb 2016

babulky tak ja som uz po operacii toho myomu... vsetko v poriadku ziadne bolesti...
dva tyzdne pokoj ...potom kontrola...konzultacia v poistovni na umele...tak verim ze to do dalsieho cyklu postihame ....

stevvvka
17. feb 2016

Doktor mi povedal, ze potrebujem stvormesacnu liecbu....12. Den cyklu ma po clostile kontroloval, ukazal na sone 8 malych,, nekvalitnych vajicok a povedal, ze sa stretneme o mesiac....aj sme sa stretli, s takymto vysledkom....ovu bola 27. DC

lululka22
17. feb 2016

@stevvvka gratulujem nech je vsetko v poriadku. a to mi davas nadej ze u mna este ovu byt moze som 26den a stale nic tak dufam ze ju stihneme a ties sa zadari.