@veronika1603 ja som nepochopitelne 😀 5dc...takze idem prvy krat skusit sj ovu testy...a ked nic, tak v aprili\ maji iui...mohli by sme aj skor,ale nie sme na slovensku tak musime cakat...drzim ti pslceky silno 🙂
@blanch12 ja som aj ovu testy skusala aj tak nic.ked to ani teraz nevyjde musi tam byt nejaky problem.a kde ste ked nie na Slovensku?
@maryennn1 čo aj teba stále niečo trápi 😒 ale tak verím, že to bude ok aj ked sa trošku obávam, lebo aj teraz som len tak išla k dr. a potom mi volala, že mám nález ☹ takže tak. ale ja to hovorím, nič sa nedá na 100 % takže by som rada išla do toho a bude čo bude 😉 ale tak môj muž je pedant tak ide aj on na vyšetrenie či ma náhodu nenakazil on lebo chlapi nemusia mať žiadne príznaky a môžu byť prenášači ale tak tieto testu sú do 3 dní ale bojím sa čo bude u gyn. ale musím myslieť pozitívne, všetko bude na 100 % a ideme na to a do apríla budeme vtom 😀 bylinky zaberú ja im verím 😀
Ahojte tak ja uz viem vysledky, moj bol na spemograme a vysledky dopadli dost blbo ma ist este na urologiu a gen. Testy a potom opet na kontrolu. Ma zacat aktivne sportovat zmenit zivoto spravu a brat dake vitaminy na lepsiu pohyblivost a zvecsenie poctu. A ak to nepomoze tak jedine umele oplodnenie. Ale citala som ze ani tak sa to nemusi podarit. Neviem citim sa tak bezmocna a neviem sa dat do kopy. A ktomu aj ja mam neaky znizeny hormon takze myslim si ze spolocne babo uz nebudeme mat
@kakatulik ahoj moja citala som tu príspevok o jadeite objednala som sestre a sebe mesačný kameň náramok uvidíme 🙂 som bláznivá 😀
@aluska2999 kamene mam rada a meracny je dokonca velmi krasny a ked nepomoze,tak aspom skrasli.😊
@kakatulik idem vyskúšať prvý krát 🙂
Ahojte baby,pridavam sa do skupiny .. tento mesiac sme sa poriadne posnazili, dnes je ovulka...tak uvidime.. 🙂
@mojezlate nevešaj hlavu... pekne si naordinujte vitamínky, tvoj nech začne cvičiť a dordžiavať všetky rady, ty si kúp na pitie alchemilku, tá pomáha rastu sliznice (vraj sú na to aj nejaké lieky, ale v tom sa ja nevyznám) a možno by si mohla skúsiť cvičiť mojžíšovej cviky.... veľmi vám držím palca a presne ako písala kakatulik... stačí jedna aby bolo bábo 🙂 vyskúšať treba všetko čo sa len dá a až potom keď nevyjde nič (čo si nemyslím) vešať hlavu. Viem na psychiku je to riadna záťaž, ale netreba sa vzdávať pred bojom 🙂 posielam jedno modré.
@zuzuzuzka jeeej super gratulujem 😉
@kakatulik recept? :D,tak ako prve som zmenila lekarku 🙂,brala som clostilbegit a bola som sledovana (prvykrat), mali sme sexik kedy asi trebalo (mala som dva folikuly) a v piatok sme sa vratili z dovolenky 🙂 boli sme od pondelka do stredy na wellnesse a od stredy na vylete v Ba 🙂 neviem, cim to je, ale este mam aj tak trosku strach z toho mimomaternicoveho tehu. Vyluci mi to hned pri prvej prehliadke? Dnes som 14DPO 🙂
@zuzuzuzka gratulka velkaaaa.iiiha ale sa nam to tu pomaly rozbieha koceny
ahojte, rada by som sa pridala, precitala som aj zopar prvych stran a postrehla som, ze je sukromna skupina. prijali by ste aj mna?
len tak na okraj o mne. mam cerstvo 28, od maja 2012 sa snazime. riesili sme to aj cez CAR, ale po nespokojnosti sme prestali chodit. a nechali sme to len na osud. ja by som tomu este chcela dat do toho maja-juna cas a potom asi zacneme riesit adopciu. alebo aspon zacat okolo toho zistovat veci a rozhodovat sa, ci do toho pojdeme.
a tak do toho maja sa chcem este naposledy do toho vrhnut intenzivnejsie ako doteraz 🙂
@mariannamk ahoj,neviem ci je toto sukromna skupina,lebo mna sem nikto neprijimal. Pridala som sa sama.😊
Neviem aky mate problem vy,ale 28 je velmi malo na to,aby si hadzala flintu do zita.
Vela stastia.😊

@blanch12 este nemeriam.mam zacat po ms.ta ma dojst 27-28.2.tie prsia ozaj nebolia vobec.a kazdy mesiac po ovu uz zacnu.aj 10dni pred ms.ale to je asi jedine.neni som unavena ani nic.no sak uvidime.dnes som 24dc. A ty?