icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

veronika1603
21. feb 2016

@blanch12 este nemeriam.mam zacat po ms.ta ma dojst 27-28.2.tie prsia ozaj nebolia vobec.a kazdy mesiac po ovu uz zacnu.aj 10dni pred ms.ale to je asi jedine.neni som unavena ani nic.no sak uvidime.dnes som 24dc. A ty?

maryennn1
21. feb 2016

@matilda72 presne mám to rovnako, aj ja už chcem začať pracovať na drobcovi a teda rada byy som začala pri plnom zdraví 🙂

blanch12
21. feb 2016

@veronika1603 ja som nepochopitelne 😀 5dc...takze idem prvy krat skusit sj ovu testy...a ked nic, tak v aprili\ maji iui...mohli by sme aj skor,ale nie sme na slovensku tak musime cakat...drzim ti pslceky silno 🙂

veronika1603
21. feb 2016

@blanch12 ja som aj ovu testy skusala aj tak nic.ked to ani teraz nevyjde musi tam byt nejaky problem.a kde ste ked nie na Slovensku?

matilda72
21. feb 2016

@maryennn1 čo aj teba stále niečo trápi 😒 ale tak verím, že to bude ok aj ked sa trošku obávam, lebo aj teraz som len tak išla k dr. a potom mi volala, že mám nález ☹ takže tak. ale ja to hovorím, nič sa nedá na 100 % takže by som rada išla do toho a bude čo bude 😉 ale tak môj muž je pedant tak ide aj on na vyšetrenie či ma náhodu nenakazil on lebo chlapi nemusia mať žiadne príznaky a môžu byť prenášači ale tak tieto testu sú do 3 dní ale bojím sa čo bude u gyn. ale musím myslieť pozitívne, všetko bude na 100 % a ideme na to a do apríla budeme vtom 😀 bylinky zaberú ja im verím 😀

mojezlate
21. feb 2016

Ahojte tak ja uz viem vysledky, moj bol na spemograme a vysledky dopadli dost blbo ma ist este na urologiu a gen. Testy a potom opet na kontrolu. Ma zacat aktivne sportovat zmenit zivoto spravu a brat dake vitaminy na lepsiu pohyblivost a zvecsenie poctu. A ak to nepomoze tak jedine umele oplodnenie. Ale citala som ze ani tak sa to nemusi podarit. Neviem citim sa tak bezmocna a neviem sa dat do kopy. A ktomu aj ja mam neaky znizeny hormon takze myslim si ze spolocne babo uz nebudeme mat

kakatulik
21. feb 2016

@mojezlate ale no nevesaj hlavu. Nasadte si tie vitaminiky spolu a uvidis,ze sa to zlepsi.😊

aluska2999
21. feb 2016

@kakatulik ahoj moja citala som tu príspevok o jadeite objednala som sestre a sebe mesačný kameň náramok uvidíme 🙂 som bláznivá 😀

mojezlate
21. feb 2016

@kakatulik aj ked jeho spermogram vysiel z 15tisicmilonov iba 400tisic a ja mam nizku sliznicu lebo sa mi netvor

kakatulik
21. feb 2016

@mojezlate tak ale asi sa s tym da nieco robit nie?,.pokial ano treba vyskusat. a na oplodnenie staci jedna sikovna😊

kakatulik
21. feb 2016

@aluska2999 kamene mam rada a meracny je dokonca velmi krasny a ked nepomoze,tak aspom skrasli.😊

aluska2999
21. feb 2016

@kakatulik idem vyskúšať prvý krát 🙂

mojezlate
21. feb 2016

@kakatulik a tak ano ved bojujeme ale ten strach

nera123
21. feb 2016

Ahojte baby,pridavam sa do skupiny .. tento mesiac sme sa poriadne posnazili, dnes je ovulka...tak uvidime.. 🙂

maryennn1
22. feb 2016

@mojezlate nevešaj hlavu... pekne si naordinujte vitamínky, tvoj nech začne cvičiť a dordžiavať všetky rady, ty si kúp na pitie alchemilku, tá pomáha rastu sliznice (vraj sú na to aj nejaké lieky, ale v tom sa ja nevyznám) a možno by si mohla skúsiť cvičiť mojžíšovej cviky.... veľmi vám držím palca a presne ako písala kakatulik... stačí jedna aby bolo bábo 🙂 vyskúšať treba všetko čo sa len dá a až potom keď nevyjde nič (čo si nemyslím) vešať hlavu. Viem na psychiku je to riadna záťaž, ale netreba sa vzdávať pred bojom 🙂 posielam jedno modré.

mojezlate
22. feb 2016

@maryennn1 dakujem alchemilku si tedA kupim a to cah?

zuzuzuzka
22. feb 2016

Este to nemam potvrdene od lekarky, ale dnesny test 🙂 konecne po vyse roku snazenia 🙂 a zajtra mam narodky ;)

kakatulik
22. feb 2016

@zuzuzuzka jej to je krasne😀
...daj rezept...

butterfly333
22. feb 2016

@zuzuzuzka jeeej super gratulujem 😉

maryennn1
22. feb 2016

@mojezlate áno čaj, ja som pila aj liter a pol denne

maryennn1
22. feb 2016

@zuzuzuzka krásny testík, tak všetko najlepšie k narodeninám 😀

tinka881
autor
22. feb 2016

@zuzuzuzka jejooo, velka gratulkaaaaaaaa

mojezlate
22. feb 2016

@maryennn1 dakujem vyskusam

zuzuzuzka
22. feb 2016

@kakatulik recept? :D,tak ako prve som zmenila lekarku 🙂,brala som clostilbegit a bola som sledovana (prvykrat), mali sme sexik kedy asi trebalo (mala som dva folikuly) a v piatok sme sa vratili z dovolenky 🙂 boli sme od pondelka do stredy na wellnesse a od stredy na vylete v Ba 🙂 neviem, cim to je, ale este mam aj tak trosku strach z toho mimomaternicoveho tehu. Vyluci mi to hned pri prvej prehliadke? Dnes som 14DPO 🙂

maryennn1
22. feb 2016

@zuzuzuzka na prvej kontrole ti ho vylúči.. ak teda urobí sono a uvidí gestačný vak, preto nechoď k dr. skôr ako v nejakom 6tt, to by tam ešte nemusel nič vidieť

veronika1603
22. feb 2016

@zuzuzuzka gratulka velkaaaa.iiiha ale sa nam to tu pomaly rozbieha koceny

zuzuzuzka
22. feb 2016

@maryennn1 no uvidim, co mi povie, lebo som s nou dohodnuta, ze mam prist, bud, ked mi zacne MS alebo, ked sa nespusti...ale hadam mi zbytocbe USG robit nebude

mariannamk
22. feb 2016

ahojte, rada by som sa pridala, precitala som aj zopar prvych stran a postrehla som, ze je sukromna skupina. prijali by ste aj mna?

len tak na okraj o mne. mam cerstvo 28, od maja 2012 sa snazime. riesili sme to aj cez CAR, ale po nespokojnosti sme prestali chodit. a nechali sme to len na osud. ja by som tomu este chcela dat do toho maja-juna cas a potom asi zacneme riesit adopciu. alebo aspon zacat okolo toho zistovat veci a rozhodovat sa, ci do toho pojdeme.
a tak do toho maja sa chcem este naposledy do toho vrhnut intenzivnejsie ako doteraz 🙂

kakatulik
22. feb 2016

@mariannamk ahoj,neviem ci je toto sukromna skupina,lebo mna sem nikto neprijimal. Pridala som sa sama.😊
Neviem aky mate problem vy,ale 28 je velmi malo na to,aby si hadzala flintu do zita.
Vela stastia.😊

patris11
22. feb 2016

@lenkastar už si testovala?