icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

tinka881
autor
22. feb 2016

@mariannamk toto je verejna skupina, kto chce sa prida 🙂 len by nas mohlo byt stale menej a menej v tejto skupinke(myslim, aby cim skor boli vsetky tehulky vratane mna)Aj ja mam 28, aj si brala nejake lieky?

mia295
22. feb 2016

@tinka881 moja a ty ako? už máme niečo nové?

tinka881
autor
22. feb 2016

@mia295 ale kdeeeeeeeee.....stale nic ☹ už ma chyta depka. Rozmyslam nad zmenou lekara, ale vobec neviem kam mam ist. Dnes mi pisala jedna baba, ze ma dobreho gyn, ale plati rocne 300 eur a to je už na mna velaaaaaaa

tinka881
autor
22. feb 2016

Baby, kt. ste z BA. Neviete mi poradit dobreho gynekologa?

mia295
22. feb 2016

@tinka881 jajaj kedy máš ísť znovu k nemu? skús zistiť tu na koníkovi či nemá daktorá z BA dobrého MUDr. a tak zmeniť...

mariannamk
22. feb 2016

@kakatulik z hormonalneho hladiska na tom nie som dobre. to sa skor stanem mamou adopciatka. ale i tak to chcem este raz vyskusat a zamerat sa na prirodne doplnky a este sa chvilu tvarit, ze to cele beriem vazne 🙂

tinka881
autor
22. feb 2016

@mia295 už mi kamoska doporucila ISCARE, ale neviem ci tam mozem ist len tak

mariannamk
22. feb 2016

@tinka881 kludne chod. len si zavolaj na recepciu, povies, ze chces uvodnu konzultaciu a dohodnete si termin. terminy davali rychlo. mozes si dohodnut spermiogram aj v den prvej navstevy. ale bud pripravena, ze vam mozno hned zoberu krv alebo si ta dr. pozrie ultrazvukom. aj ked to zalezi aj od doktora, ktoreho si vyberiete a aky postup zvoli. len aby ste boli prichystani aj na tie vysetrenia v prvy den. ale mozno vam ich rozplanuju postupne. hlavne u teba to bude dolezite, aky den cyklu si. viac ti povie sestricka z recepcie, ked si zavolas 🙂

tinka881
autor
22. feb 2016

@mariannamk ty tam chodis? Ak hej, tak ktoremu dr? Aj sa nieco plati? Bojim sa, aby si nevypytali nehorazne peniaze....no u mna je najhorsie to, ze mrcha meska 39 dni a gyn nic neriesi. Ani vyvolavacka nepomohla a teraz mi nasadil norethisteron-ale o nom som citala, ze sa dava na oddialenie mrchy alebo ked spinis nonstop...tak fakt neviem

mia295
22. feb 2016

@tinka881 skús tam zavolať, aspoň budeš vedieť naistotu

mariannamk
22. feb 2016

@tinka881 chodili sme. minuly rok. odvtedy zas podrazeli. tu je aktualny cennik http://www.iscare.sk/cennik
no spytaj sa samozrejme pri prvom telefonate, na uvodnu konzultaciu a ohladom spg. my sme mali este konzultaciu zadarmo, no este si pamatam, ze zakladny spg bol za 9€, potom neskor sme platili 20€ a teraz vidim, ze je za 30€ 😖
taktiez sme este neplatili odbery krvi, co robili niekolkokrat mne a mm, ani ultrazvukove kontroly a este par konzultacii s dr. teraz by som tam uz kvoli cenam nesla. uz som bola naucena na tie nizsie ceny...

patris11
22. feb 2016

dnes 14DPO a slabá druhá čiarka 😉 čakám na výsledok hcg z krvi

tinka881
autor
22. feb 2016

@mariannamk mna tiez odradza ta cena. Kam chodis ku gyn? Chcem skusit asi najprv zmenit gynekologa. Ale asi ti ani nepomohli, ked už tam nechodis

tinka881
autor
22. feb 2016

@patris11 drzim palceky, potom nam daj vediet a budeme sa tesit na tehu bacilky 🙂

patris11
22. feb 2016

@tinka881 dám vedieť, snažíme sa od mája 2014 tak sa bojím a mám zmiešané pocity.

tinka881
autor
22. feb 2016

@patris11 neboj sa, hlavne nestresuj. A co ti pomohlo? brala si nejake lieky?

denidi
22. feb 2016

@tinka881 vela som citala o p.Kopacovej,to je bylinkarka,pomohla zenam aj s tvojim problemom,nerozmyslala si nad takou moznostou? Tak ma to napadlo,ja sa tam chystam,tak som zvedava

tinka881
autor
22. feb 2016

@denidi nebranila by som sa ani tomu....idem si o nej precitat. Ona je z BA? vy sa ako dlho snazite?

mariannamk
22. feb 2016

@tinka881 ja mam svojho gynekologa v Seredi. v BA poznam iba Janeka, ku ktoremu som chodila tak 4,5 roka dozadu. len sa unho vela plati. nebyt tych cien, tak som s nim bola vlastne spokojna. len som musela chodit castejsie na kontroly a to uz bolo riadne citit v penazenke 😒 pri prvej moznosti som doktora zmenila.
a co sa CAR tyka, to som len minula peniaze. ak uz by som mala ist do CAR opat, vyberiem si Brno. ale i tam ma uz strasili vykonmi drahymi ako prasa, ktore mi este nezarusi uspech (aj ked na druhej strane, tiez nie som povinna si tie doplnkove veci dat robit)

patris11
22. feb 2016

@tinka881 iba inofolic beriem cyklus som mala stále nepravidelný 35-45 lekár tvrdil,že neovulujem ale raz som už tehu bola no v 27tt som o malinkú prišla,viem,že mám ovu posunutú tak aj dnes sa čudoval.

veronika1603
22. feb 2016

@patris11 jeee no vidis...a ja teraz dufam ze to moje prechladnutie bude jak tvoje z tehu 🙂...nebooj bude ok.hlavne hlavu hore

patris11
22. feb 2016

@veronika1603 Juj prajem Vám to baby všetkým,včera večer záchvat kašĺa,som myslela,že vypľujem pľúca.Tak sa liečim iba čajík,med,citrón,zázvor.

veronika1603
22. feb 2016

@patris11 ja takisto.mam taky bylinny sirup ten mi pomohol lebo ked som.zacala kaslat ne a ne prestat.a nadchu mam teda riadnu.ja mam dostat cez vikend tak dufam ze neee

butterfly333
22. feb 2016

Všetky čo su chore otehotneju,ja som stale zdrava ani kašel sopel nič, 😒

denidi
22. feb 2016

@tinka881 ona je vo Vrbovom pri Piestanoch,my uz vyse troch rokov a mala som jedno mmt,celu diskusiu som si o nej precitala a idem tam vo stvrtok

tinka881
autor
22. feb 2016

@denidi potom mi daj vediet ako si dopadla.

adria88
22. feb 2016

@denidi ahoj, tak držím palce, nech to už vyjde 😝

denidi
22. feb 2016

@tinka881 jasne,dam vediet,velmi sa na nu tesim🙂

denidi
22. feb 2016

@adria88 dakujem,aj ja tebe to prajem 🙂 😉

butterfly333
22. feb 2016

@denidi tam sa k nej nejak objednat treba?