Baby, kt. ste z BA. Neviete mi poradit dobreho gynekologa?
@kakatulik z hormonalneho hladiska na tom nie som dobre. to sa skor stanem mamou adopciatka. ale i tak to chcem este raz vyskusat a zamerat sa na prirodne doplnky a este sa chvilu tvarit, ze to cele beriem vazne 🙂
@tinka881 kludne chod. len si zavolaj na recepciu, povies, ze chces uvodnu konzultaciu a dohodnete si termin. terminy davali rychlo. mozes si dohodnut spermiogram aj v den prvej navstevy. ale bud pripravena, ze vam mozno hned zoberu krv alebo si ta dr. pozrie ultrazvukom. aj ked to zalezi aj od doktora, ktoreho si vyberiete a aky postup zvoli. len aby ste boli prichystani aj na tie vysetrenia v prvy den. ale mozno vam ich rozplanuju postupne. hlavne u teba to bude dolezite, aky den cyklu si. viac ti povie sestricka z recepcie, ked si zavolas 🙂
@mariannamk ty tam chodis? Ak hej, tak ktoremu dr? Aj sa nieco plati? Bojim sa, aby si nevypytali nehorazne peniaze....no u mna je najhorsie to, ze mrcha meska 39 dni a gyn nic neriesi. Ani vyvolavacka nepomohla a teraz mi nasadil norethisteron-ale o nom som citala, ze sa dava na oddialenie mrchy alebo ked spinis nonstop...tak fakt neviem
@tinka881 chodili sme. minuly rok. odvtedy zas podrazeli. tu je aktualny cennik http://www.iscare.sk/cennik
no spytaj sa samozrejme pri prvom telefonate, na uvodnu konzultaciu a ohladom spg. my sme mali este konzultaciu zadarmo, no este si pamatam, ze zakladny spg bol za 9€, potom neskor sme platili 20€ a teraz vidim, ze je za 30€ 😖
taktiez sme este neplatili odbery krvi, co robili niekolkokrat mne a mm, ani ultrazvukove kontroly a este par konzultacii s dr. teraz by som tam uz kvoli cenam nesla. uz som bola naucena na tie nizsie ceny...
dnes 14DPO a slabá druhá čiarka 😉 čakám na výsledok hcg z krvi
@mariannamk mna tiez odradza ta cena. Kam chodis ku gyn? Chcem skusit asi najprv zmenit gynekologa. Ale asi ti ani nepomohli, ked už tam nechodis
@tinka881 ja mam svojho gynekologa v Seredi. v BA poznam iba Janeka, ku ktoremu som chodila tak 4,5 roka dozadu. len sa unho vela plati. nebyt tych cien, tak som s nim bola vlastne spokojna. len som musela chodit castejsie na kontroly a to uz bolo riadne citit v penazenke 😒 pri prvej moznosti som doktora zmenila.
a co sa CAR tyka, to som len minula peniaze. ak uz by som mala ist do CAR opat, vyberiem si Brno. ale i tam ma uz strasili vykonmi drahymi ako prasa, ktore mi este nezarusi uspech (aj ked na druhej strane, tiez nie som povinna si tie doplnkove veci dat robit)
@patris11 jeee no vidis...a ja teraz dufam ze to moje prechladnutie bude jak tvoje z tehu 🙂...nebooj bude ok.hlavne hlavu hore
@veronika1603 Juj prajem Vám to baby všetkým,včera večer záchvat kašĺa,som myslela,že vypľujem pľúca.Tak sa liečim iba čajík,med,citrón,zázvor.
@patris11 ja takisto.mam taky bylinny sirup ten mi pomohol lebo ked som.zacala kaslat ne a ne prestat.a nadchu mam teda riadnu.ja mam dostat cez vikend tak dufam ze neee
Všetky čo su chore otehotneju,ja som stale zdrava ani kašel sopel nič, 😒
@denidi tam sa k nej nejak objednat treba?

@mariannamk toto je verejna skupina, kto chce sa prida 🙂 len by nas mohlo byt stale menej a menej v tejto skupinke(myslim, aby cim skor boli vsetky tehulky vratane mna)Aj ja mam 28, aj si brala nejake lieky?