icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

lanci23
24. feb 2016

@kakatulik a pride menstruacia nie? Ci ako si to myslela, ze hoci si myslis ze pride a neprisla?

kakatulik
24. feb 2016

@lanci23 ano pride...teda ak si myslela,ten moj posledny prislevok.

denidi
24. feb 2016

@lanci23 ja tiez neviem rozoznat tehu priznaky od pms,velmi,ale velmi podobne su,takze ak mas vsetky priznaky ako vzdy,stale to moze vyjst,drzim palceky 🙂

nera123
24. feb 2016

@kakatulik asi, len ja som ho nikdy tak veľa nemala už pred ms...a aj tak bolo,..bola som tehotná, len mi to lekár vtedy ešte nemohol potvrdiť, bolo skoro...ale o 2 týždňe to už bolo jasné 🙂

kakatulik
24. feb 2016

@nera123 ahaaa...nooo ja toho nemamvam vela...trosku,ale citim to. 🙂

matilda72
24. feb 2016

baby držte palce, zajtra idem ku gyn. aby sme vedeli čo a ako a hlavne či sa môžeme už snažiť 😉 😉 trošku sa aj bojím ale snád to budú dobré správy

nataliuska
24. feb 2016

@matilda72 drz sa ;)

denidi
24. feb 2016

@matilda72 vela stasticka🙂 nech vsetko dobre dopadne

adria88
24. feb 2016

@matilda72 držím palce, nech to vyjde 🙂

matilda72
24. feb 2016

@adria88
@nataliuska
@denidi dakujem dievčatá veľmi 😵 😵 už nech to máme za sebou 😀 a plnou parou v pred 😉

zuzuk22
24. feb 2016

Ahojte 🙂 my sa snažíme o druhé od nového roka 🙂 tak dufam ze čoskoro 🙂 uz aj kamoška na ulici je tehu aj bratova žena a priateľova sestra 😀 tak uvidíme 😀 len dufam ze to nevide zasa ze budem rodiť okolo Vianoc ci nového roka 😀

rrianna
25. feb 2016

tak manželovi dopadli výsledky dobre a o mesiac ma prisť na opätovné vyšetrenie ... a ja teraz čakám kým dôjde mrcha, lebo musím ísť na odber krvi na ten hormonálny profil, či také niečo ... len sa bojím, že dostanem mrchu dnes, lebo na tú krv sa má ísť prvé tri dni mrchy a dnes ak dostanem večer, tak to bude zle, lebo zajtra DR neordinuje, tak by som mohla ísť až v pondelok a to už neviem, či bude k niečomu dobre :(

veronika1603
25. feb 2016

@butterfly333 ja uplne citim ze dojde ms.hnusoba jedna.dnes som len tak rano odmerala bt a 36,6.velmi malo aby to bolo tehu.viem ze z jedneho merania sa to neda ale ajstak...urcite pride.uz som.s tym stotoznena.po ms zacinam merat bt.uvidim co to povie.ty ako?

butterfly333
25. feb 2016

@veronika1603 ja tak isto včera 37.2 dnes 37,0 takže zajtra pozajtra je tu ms to už viem na isto aj ked ma nič nebolí iba tie prsia po bokoch cítim vždy pred ms.No čo už,

maryennn1
25. feb 2016

@matilda72 Ahoj, tak ako si dopadla u dr.? dúfam, že máš dobré správy 🙂

veronika1603
25. feb 2016

@butterfly333 uplne som uz z toho zdrvena.zo vsetkeho...bt budem merat 3mesiace v juni budem chodit na folikumetriu ale to bude posledne.budem nastojit na vysetreniach aby som si bola ista ze to chce len cas..a niekedy mam aj chut uz to nechat tak.ze uz babo ani nebudem mat...

kakatulik
25. feb 2016

@veronika1603 dalsia zadepkovana...co sa dejeee...zeby to bolo pocasim? 😅
Ved aj folikulometria je vysetrenie 😀

nera123
25. feb 2016

baby v pondelok bola ovulka,...dnes je štvrtok a bazálnu teplotu mám 37,4...myslíte, že to môže niečo znamenať?

veronika1603
25. feb 2016

@kakatulik noo som.aj pocasim aj vsetkym.aj som nervózna.aj vsetko...mozno ked pride ms a skonci zas dam hlavu hore a bude dobre..len vsetky kamosky okolo mna su tehu alebo maju babo a mne je to luto..to ma prejde...

kakatulik
25. feb 2016

@nera123 ze ti to potvrdilo ovulku 🙂

kakatulik
25. feb 2016

@veronika1603 ja viem,ze zase poradim nejake kvapky,ved asi toho este tolko neberies,ale na take hormonalne a aj psych.vyrovnanie je vraj dobry gynex.

butterfly333
25. feb 2016

@veronika1603 ja to už mám za sebou no jedine že viem že kedy mávam ovu aku mávam BT ,a už ma to viac nezaujíma,Nie som vobec nervozna z toho som v pohode,Ms príde a ide sa dalej.

nera123
25. feb 2016

@kakatulik aha..ja som myslela, že teplota po ovulácii klesne..ale bolí ma ešte žlčník, tak si myslím či to nie je aj z toho..

kakatulik
25. feb 2016

@nera123 to moze byt,ale v kazdom pripade to,ze teplota stupne potvrdi ovulku 🙂

veronika1603
25. feb 2016

@kakatulik aj som o nich citala...aj rozmyslala.ze skusim...a ako sa.to berie?

kakatulik
25. feb 2016

@veronika1603 neviem presne,kolko kvapiek denne,ale mal by tam byt presny popis.http://www.mamazem.sk/http/www-mamazem-sk...
Skus si to tu pozriet.Pisu,ze 21 dni 2-7kvapiek 1-3krat denne a 7 dnimpauza.....tuto je terza vypredany,ale mali vyhodne balenie....pisu ale ze sa da objednat aj tak.

matilda72
25. feb 2016

@maryennn1
@adria88
@nataliuska
@denidi takže u gyn. v pohode aspon to tak vyzerá, bral mi síce stery na ureaplazmu, mykoplazmu a chlamydie ale horil, že by to nemal byť môj prípad, že by som to mala mať. resp. to bola moja žiadosť aby mi tie vyšetrenia urobil. no a výsledky budú za dva týždne. ale že snažiť sa môžeme, že tam nevidí dôvod odkladať to, že tri cykli už prešli tak môžeme ísť na to 😀 uvidíme ako to vezme môj chlap či sa na to dá aj bez výsledkov 😀 😀 no a na hematologii my zistili, že mám nejakú mutáciu homozygot 4G/4G takže si budem musieť v tehu pichať heparín. ale nie je to nič hrozné, je to len nábeh na upchávanie ciev ta nie som jediná má to veľa ľudí. môže sa to prejaviť a aj nemusí 😀 😀 a vy čo ako??

adria88
25. feb 2016

@matilda72 tak super, teším sa s tebou a nech to vyjde na prvý šup 🙂 ja som 21DC, tak čakám ešte niekoľko dní či príde alebo nepríde MS, meriam BT , tak uvidíme čo z toho 😎

veronika1603
25. feb 2016

@kakatulik dakujem pozrem to

maryennn1
25. feb 2016

@matilda72 jaj tak to celkom dobré správy, super, že môžete začať 🙂 a prečo by mal muž niečo namietať?