@aluska2999 choroba moze byt priznak tehu 🙂 ...vola sa to tehotenska chipka, mala som to prvy krat pri malej, aj druhy ked to nevyslo
@lanci23 noo ved toto my sa tiez snazim..a potom si zacnem nahovarat ze hmm mozno to vyslo...no a potom bum ms...fakt je to na porazenie..lebo sa clovek uz tak nastavi ze aaaaaa vyslo a potom pride to sproste sklamanie..ale nechapem preco to tak je ale pozorujem to cca 2 mesiace do zadu...
Chapem.Ale mozno tebe sa to podarilo.nikdy nevies 🙂 ja sa uz pozorovat nebudem.vsetky tie priznaky si len nahovaram a zbytocne sa stresujem.pockam do ms a uvidime.
@aluska2999 aj ja som chora.ale nie moc.len kasel dost.nadcha uz skoro presla.necitim ani naznak ze by mala ms prist ale ani naznaky tehu.citim sa jak po ms.tak som zvedava kedy milostiva dorazi..
Ahojte. Som mamina dvoch krasnych chlapcov 3,5 a 2r. Teraz sme si nechali vyratat dievcatko od Jonasa a snazit sme sa mali 20-23.2. Skusili sme sexik 20 a 22 pricom v tom 22.2 to mal byt den D. Akurat, ze so. 23.2 dostala mrchu, tak nevke., ci dajake spermosny cez tu dzunglu sliznice presli ak k dalsiemu vajku. Uvidime. Tak verime v november 2016. Ak nie, tak december to isti aj bez Jonasovych vypoctov 😁
Zase to nevyslo :'(
@reni1512 nesranduuj, hovorim ti vstrebala sa, nie je to prekazka 🙂
Baby, co si myslite o tom? Sa mi zdá, ze čiarka nesilnie. Prvý test v utorok a druhý dnes. Obe testy su mamatesty a obe som si robila poobede. Prvá fotka bola aj s ovulacnym, kvôli tomu, ze som nevedela či vyjde test tak skoro. A druha fotka kde je test sám, je dnešná... Dnes som už 34DC. Cykly mám vačšinou 40 dňové. Dakujem
Ahojte, tak ja dnes hlásim 1DC. Teším sa, že nabehla tak ako mala... verím, že už bude všetko len dobré a snáď pod stromček ešte stihneme to najkrajšie prekvapenie na svete 🙂
@lenivica je to tam gratulujeem.Držím palce
@reni1512
@butterfly333 ďakujem pekne, som myslela, ze po troch dňoch bude čiarka silnejšia, no zľakla som sa, ze je slabšia...
@reni1512 mam volake mokré nohavičky keď to tak mam povedať vytoky biele kremove neviem co to :-/ kiežby to bolo tehu a vôbec by neprišla 🙂
@veronika1603 to som aj ja zvedava neviem kde tu ma pichne a nič viac iba chorá ako nik :-/
@aluska2999 joooj to by bolo prekvapko keby to vyslo.mna nejak zacali pobolievat vajecniky troska.asi sa svinucha rozbieha a dnes mam aj strasnu zravost..no uvidime.modlime sa a dufame

@nikusik0107 ahojky moja skusenost: snazim sa 7 mesiacov. 13 rokov mam menzes 😀 a 13 rokov ma boleli Prsia 5 dni pred ms.od kedy sa snazim prve tri mes ma uz zacali boliet po ovulacii. A posledne 4 mes uz cely mesiac. Opytala som sa doktora ze co to ma znamenat tak je vsetko ok.ze je to normalne.tak co nato povedat 😀 sialenstvo.tehotna nie som. O nervy. 😖