icon

Do mája 2016 budeme tehuľky

tinka881
16. dec 2015

Ahojte baby. Tým, kt. sa to nepodarilo do Vianoc, tak zakladám novú skupinu. A verím, že rok 2016 bude pre nás šťastným 🙂 @juliett99 dobre si mi poradila nazov, dakujeeem srdco moje 😉

lanci23
26. feb 2016

@nikusik0107 ahojky moja skusenost: snazim sa 7 mesiacov. 13 rokov mam menzes 😀 a 13 rokov ma boleli Prsia 5 dni pred ms.od kedy sa snazim prve tri mes ma uz zacali boliet po ovulacii. A posledne 4 mes uz cely mesiac. Opytala som sa doktora ze co to ma znamenat tak je vsetko ok.ze je to normalne.tak co nato povedat 😀 sialenstvo.tehotna nie som. O nervy. 😖

reni1512
26. feb 2016

@aluska2999 choroba moze byt priznak tehu 🙂 ...vola sa to tehotenska chipka, mala som to prvy krat pri malej, aj druhy ked to nevyslo

nikusik0107
26. feb 2016

@lanci23 noo ved toto my sa tiez snazim..a potom si zacnem nahovarat ze hmm mozno to vyslo...no a potom bum ms...fakt je to na porazenie..lebo sa clovek uz tak nastavi ze aaaaaa vyslo a potom pride to sproste sklamanie..ale nechapem preco to tak je ale pozorujem to cca 2 mesiace do zadu...

lanci23
26. feb 2016

Chapem.Ale mozno tebe sa to podarilo.nikdy nevies 🙂 ja sa uz pozorovat nebudem.vsetky tie priznaky si len nahovaram a zbytocne sa stresujem.pockam do ms a uvidime.

veronika1603
26. feb 2016

@aluska2999 aj ja som chora.ale nie moc.len kasel dost.nadcha uz skoro presla.necitim ani naznak ze by mala ms prist ale ani naznaky tehu.citim sa jak po ms.tak som zvedava kedy milostiva dorazi..

patris11
26. feb 2016

@tinka881 ahoj tak hcg rastie zo 68 na 158,kontrola 1.3

matka90
26. feb 2016

@tinka881 vobec neviem preco mi nebral krv ale asi preto lebo by som sa k nemu skor ako za 2 tyzdne k nemu nedostala ked by som tehotna nebola a nedostala by som to. Ale tak zas keby aj som tak to je aj podpora na udrzanie plodu tak uvidime co a ako 🙂

tinka881
autor
26. feb 2016

@patris11 super, drzim palceky 🙂

jlp
26. feb 2016

Ahojte. Som mamina dvoch krasnych chlapcov 3,5 a 2r. Teraz sme si nechali vyratat dievcatko od Jonasa a snazit sme sa mali 20-23.2. Skusili sme sexik 20 a 22 pricom v tom 22.2 to mal byt den D. Akurat, ze so. 23.2 dostala mrchu, tak nevke., ci dajake spermosny cez tu dzunglu sliznice presli ak k dalsiemu vajku. Uvidime. Tak verime v november 2016. Ak nie, tak december to isti aj bez Jonasovych vypoctov 😁

lanci23
26. feb 2016

Zase to nevyslo :'(

korytnacka1981
26. feb 2016

@reni1512 nesranduuj, hovorim ti vstrebala sa, nie je to prekazka 🙂

lenivica
26. feb 2016

Baby, co si myslite o tom? Sa mi zdá, ze čiarka nesilnie. Prvý test v utorok a druhý dnes. Obe testy su mamatesty a obe som si robila poobede. Prvá fotka bola aj s ovulacnym, kvôli tomu, ze som nevedela či vyjde test tak skoro. A druha fotka kde je test sám, je dnešná... Dnes som už 34DC. Cykly mám vačšinou 40 dňové. Dakujem

maryennn1
26. feb 2016

Ahojte, tak ja dnes hlásim 1DC. Teším sa, že nabehla tak ako mala... verím, že už bude všetko len dobré a snáď pod stromček ešte stihneme to najkrajšie prekvapenie na svete 🙂

kakatulik
26. feb 2016

@lenivica lenze ta druha fojo je trosku z väcsej dialky,preto sa to neda velmi dobre porovnat.

lenivica
26. feb 2016
lenivica
26. feb 2016

Neviem, či sa ta fotka pridala, nevidím ju, tak ešte raz... Dnešný test

butterfly333
26. feb 2016

@lenivica je to tam gratulujeem.Držím palce

reni1512
26. feb 2016

@lenivica je tam krasna ciarka...silniet bude postupne, skor si urob rano test, nelakaj sa, je to vidiet ze je to tam 🙂

maryennn1
26. feb 2016

@reni1512 Ahoj moja no a ty si ako na tom? Píšeš o nejakej cyste ale vyšiel ti aj testík?

lenivica
26. feb 2016

@reni1512
@butterfly333 ďakujem pekne, som myslela, ze po troch dňoch bude čiarka silnejšia, no zľakla som sa, ze je slabšia...

kakatulik
26. feb 2016

@lenivica bez ohladu na to,ci je silnejsia,ci slabsia. Je jasna😊

maryennn1
26. feb 2016

@lenivica prilož si ich vedľa seba a tak porovnaj... ale neplaš sa hneď niekomu rastie HCG rýchlejšie a niekomu pomalšie... malo by ale rásť ob- deň, takže urob si testík každý druhý deň a po týždni choď na krv... to už bude jasné, aj keď si myslím, že jasné je to už teraz 🙂

lenivica
26. feb 2016

@maryennn1 práve to, ze ja tie testy zaradzujem, ostávajú mi len fotky... Skúsim si urobiť v v pondelok ráno, snáď bude už silnejsia... Budúci piatok by som mala dostať mrchu, tak sa budem musieť nejako zariadiť s lekárkou...

reni1512
26. feb 2016

@maryennn1 aaahoj, tak ja uz viem ze mam cystu, len tato ma nejako extra boli..mam pocit ze mi rozdrapi brucho... Test som si nerobila, este je skoro :-/

maryennn1
26. feb 2016

@lenivica ak máš dostať mrchu až budúci piatok, tak to máš ešte času a času, sa čudujem, že vôbec paličku už vidno, gratulujem... 🙂

maryennn1
26. feb 2016

@reni1512 vážne? a ako vieš že ju máš? bola si na sono? či to nejako pocitovo? A kedy máš NE dostať MS? ja mám dnes prvý dc po potrate, tak keď mrcha skončí mám ísť k doktorke a tá povie čo ďalej, ale ja verím, že môžeme hneď začať keďže bábo odišlo samo bez kyretu.

reni1512
26. feb 2016

@maryennn1 ja viem ze ju mam, lebo mam kazdy mesiac, uz som si zvykla, presne viem ako boli...Dostat mam okolo 6teho. No mne po potrate gyn. povedal ze 3 mesiace urcite mam pockat, aj ked som nebola na kyret, tak som cakala viac nez tri... nechceli sme hrr hrr do toho

aluska2999
26. feb 2016

@reni1512 mam volake mokré nohavičky keď to tak mam povedať vytoky biele kremove neviem co to :-/ kiežby to bolo tehu a vôbec by neprišla 🙂

aluska2999
26. feb 2016

@veronika1603 to som aj ja zvedava neviem kde tu ma pichne a nič viac iba chorá ako nik :-/

veronika1603
26. feb 2016

@aluska2999 joooj to by bolo prekvapko keby to vyslo.mna nejak zacali pobolievat vajecniky troska.asi sa svinucha rozbieha a dnes mam aj strasnu zravost..no uvidime.modlime sa a dufame