Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@megica33 akurá som si pozerala testy z minuleho cyklu kde sa aj zadarilo a tiež som mala takýto ovu na 12Dc a na 13Dc bol už pozit tak dufam že bude ovu tento mesiac a zadarí sa 😉 😉
@butterfly333 aj ja sa citim super 😊
@martinaj to je dobre moja 😉
@butterfly333 drzim silno palce :-*
@megica33 dakujeeem 🙂
Ja som brala HAK cca 10 rokov,potom som vysadila,mesiac sme si davali pre istotu pozor,aj ked doky mi povedala ze nemusime ze mozme zacat skusat hned,ale predsa sme mesiac neskusali a potom sup hned prvy cyklus som zostala tehulka.Takze v tedy to islo ako po masle.A teraz som nebrala 10rokov nic.Ale ani sme sa nesnazili.Muz si daval pozor.A teraz skusame,uvidime je to 1-2cyklus.Presne neviem,lebo mala som dostat pred tyzdnom a nedostala som.Len to 2-3 dnove slabe krvacanie v 19DC.Ci to bol menzes,neviem.Tak teraz ma pobolieva spodok podbruska,priesvitny vytok uz zacina,tak neviem ci ovu,ci ten zabudnuty menzes....
@lentilka969 mrzí ma to, prajem skoré zotavenie🙂
@simisk Ja som nikdy nebrala HAK a len sme si davali pozor malu sme mali planovanu a hned na prvy krat sa podarila.a teraz sa nesnazime len to davam na nahodu ale idem to sledovat viac kedy je treba sexiku vela velaaa 😀
Takze zeny 😁 dnes som si po 9 mesiacoch ( ktore boli strasne 😢) nafarbila vlasy a nalakovala nechty aj na nohach 😁 ide sa do boja 😄 a spravila som si bavoraka 🍸
@martinaj eeeejha.TAAAK to uz ano.ide sa bojovat 😀
JA sa tak chystam buduci tyzden kedze mam mat ovulku moj MM bude PLAKAAAT 😀
@kotatko1232 ja ju cakam tento vikend 😂 no nefim
Baby ja vam vsetkym tak prajem uspesne tehu,stale vas tu citam co ma ktora nove a ako pokracujete,drzte sa a nevzdavajte 😉
mimochodom mam doma 10 ovu testov od lauritky z MK ak by ste niektora mala zaujem poslem za 4 eura aj s postovnym...
@kotatko1232 ved totok ze nam sa mala podarila hned,takze som nic nesledovala,nic nepocitala.Takpovediac ani som netusila ze mam nejake plodne dni,ci ovulaciu,bazalna teplota to uz ani nehovorim.Zacala som citat a zistujem ze sak ja nemam o niektorych veciach ani sajnu.Tak uvidim ci panbozko da a podari sa....Davam si cas tak koniec leta,max do Vianoc,potom to uz asi stopnem,nakolko som mala pred mesiacom 38 😔
@simisk no ja tiez nerozumiem tym veciam kedze som to tiez nepotrebovala sledovat .malu sme chceli a sup hned.
plodne dni viem konecne kedy mam kedze vtedy sa citim ako keby som neudrzala v sebe moc 😀 😀
a tu bazalnu nemam cas kedy merat...
@martinaj chapem... ja sice s vahou problem nemam, ale pri pohlade do zrkadla som si nedavno povedala "troska". Veskery zivot fuc... a takto ma predsa moj muz nespoznal. Spoznal ma ako temperamentnu, blaznivu, usmiatu babu, ktora sa rada paradila a uvedomovala si, ze sa za nou muzi otacaju. Dnes by ani bicykel o mna neopreli. Takze som si povedala, ze sa pokusim znovu citit zensky a pritazlivo. Sama pre seba 🙂. Preto chceme to leto z hlavy snazenie vypustit.
Dúfam že po uschnuti zostane už taká
@aluska2999 vyzera to velmi slubne! ☺
@lenkastr vieš aký strach je vo mne každý deň aby bolo všetko v poriadku ach nech už je piatok a všetko OK
@aluska2999 vsetky tu ti to prajeme a v piatok bedeme na Teba mysliet ☺
@aluska2999 prajem vela zdravia a pekne tehotenstvo 🙂
Baby takue moj anovulacnycyklus skoncil pozitivnym tehu testom vcera...nechcela som to tu davat lebo sim sa nechvela predcasne tesit a dobre som spravila ☹ dnes rano test bol slabsi taksom utekala k dr a on tam vobec nic nevidel iba cystu na lavom vajecniku tak ma podozrenie na mimomaternicove tehu☹ som uplne hotova nechce sa mi ani zit ... Ak to bude minomaternicove tehu tak mozno pridem o vajecnik ☹ prijladam testy...z lava vcera rano, v strede vcera vecer a vpravo dnes rano ☹

@kotatko1232 lauritke napis 😊 kupovala som u nej 😉