Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Babulky otazka lebo uz som hotova.
na ktory den si mam skusat robit testy ze by tam mozno mohlo byt vidiet nieco...
Ovulku by som mala mat od 25.6 -1.7
najplodnejsi den:30.6
@zunajda že by 8dpo?
@kotatko1232 minimalne 10 DPO, najlepsie aspon 12 DPO
@monilik ok.dakujem lebo uz od 21.6 znasilnujem MM 🙂
ale on netusi preco som taka moc akcna 😀 😀
@butterfly333 prajem Ti to veľmi už si si dosť odskákala a natrápila sa🙂 už si to určite zaslúžiš, vidím že si silná osobnosť a podarí sa to
@junacik dakujem velmi pekne 🙂 🙂 🙂
@kotatko1232 jaaaj, ja som ta asi nepochopila 😀 😀 ty si chces robit ovulacne testy, ze? 😀 ja ze teho... teraz citam este raz tie datumy a nejak mi to nesedi 😅
@monilik normalne teh.testy v ktory den si mam robit
@kotatko1232 aha, tak predsa 🙂 teh. test by som robila najskor 10. den po ovulke ale idealne aspon 12DPO ako som uz pisala 🙂 ja som s druhym synom mala 10DPO este negativny, bol tam len taky duch a 12DPO uz bola slaba ciarka
@kotatko1232 a kolky DC si teraz? ak bude ovulka 30.6. tak potom od toho dna si rataj cca 12 dni a potom mozes testovat
@monilik no pred vcerom mi konecne skoncil Menzes...a este v ten den sme mali styk..
@kotatko1232 ty sa straaaasne ponahlas 😀
@kotatko1232 pokial mas ovulku az 30.6. tak staci snazilkovat 27. a 29.6. a mozno este 1.7. a potom okolo 11.7. testovat...
@kotatko1232 ved 25.6 je v sobotu to už máš ovu tak skoro??ved neskončila ti teraz ms??Ja somdnes 14Dc aovu som ešte nemala
@butterfly333 ovu mam od 25.6 -1.7
@kotatko1232 dnes si kolko dc

@megica33
@kchan babyyyy!!!! na kazdom teste mate napisane ze ak ho odcitavate neskor ako je stanovene tak uz nie je vysledok spolahlivy!!! 😅 😕