Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@monilik ja sedem dni do a stale ziadne pms , ani by uz nemuseli byt ziadne 🙂
@butterfly333 10.
ak myslis od zaciatku menstruacie a az po dnes
@monilik ja ta chapem.len som to doplietla 🙂 plodne dni mam ten cas co som ti pisala a Ovulku mam toho 30.6 ten najplodnejsi den 😀
Baby je to normalne ze ma bolia krize a picha v podbrusku? Uz si nepamatam z prveho tehu ako to bolo...a tie navaly tepla...no hrozne. Prsia mi doslova horia.
@megica33 to si prajem aj ja ...no uvidíme. Aj ja mám duphaston...doktor mi kázal zobrať prvú tabletku na 15dc ale baby na MK mi poradili zobrať prvú na tretí deň zvýšenej BT po ovu...tak beriem jednu tabl.ráno a jednu večer a cez obed jeden sáčok inofolicu. Ešte otázočka...na obed som nevydržala a urobila si tehu test...duchuje GTMamatest?
Dobre veci tu pisu ale vy to uz urcite viete.....co je skutocnost a co je Mytus
http://sk.clearblue.com/pregnant/myths-about-ge...
@senselinka suhlasim, mamatesty casto duchuju
Ahojte kočky, pridávam sa 🙂 Ešte sme len začali, ale dúfam, že sa zadarí. Práve som štyri dni pred MS... netrpezlivá... už som si nahovorila a vnímala na sebe všetky tehu symptómy, ale samozrejme len 12 DPO je priskoro. Mám i obavy, keďže už nie som najmladšia (33) a toto by bolo naše prvé bábätko. Ale musíme sa navzájom podporovať a veriť, že do Septembra tu budeme všetky jasať radosťou 🙂
@senselinka asi to rovno dam na digitalny celarblue, ten zatial nesklamal..:-/
@butterfly333 odfotila som ti vysledky.... uvidime co ukaze ta reprodukcna imuno
Ahojte,rada by som sa k vám pridala.Planujeme 2. dieťa,malá má 10 mesiacov.Som práve po MS,začíname snazilkovat.Dcerka sa podarila na tretí mesiac,tak verím,že do septembra dáme aj druhé 🙂 Držím všetkým silno palceky
@megica33 mojka to sú na ... hovno testy, tými sa neriad. mna tak vystresovali, že až vôbec nesilneli a ked som si kúpila test v lekárni tak tá čiarka bola silnejšia ešte ako kontrolná a ked dr. povedal, že som tehu tá čiarka bola stále slabšia 😀 na ne sa vykašli, pre pokoj v duši si kúp v lekárni, a ked ti hcg krsne rastie tak to nerieš a testuj tak raz za dva dni. no ja som síce testovala dobreže nie 3 krát za deň a bola som z toho hotová prečo čiarka nesilnie 😀 ber si zo mna príklad, a klud a tie testy by som zakázala predávať !!! 😠
@matilda72 boooze dakujem za odpoved 😀 ani nevies ako velmi si ma ukludnila :-* ja si furt poviem ze uz netestujemale ked mne to neda 😀 trosku mam menej citlive prsia a uz sa strachujem ze ci je vsetko ok 😀 ja viem ze je to chore ale v aprili som mala biochemicky tak sa bojim velmi :-/
@reni1512 no ja som tiez mala niekolko mamatestov a nikdy mi ani jeden neukazal ducha, to je blbost, mozno akurat niekto natrafil na zle balenie
@megica33 pozri ja som mala biochemické a potrat v 21 tt a tiež som stresovala, lebo som si myslela, že budem mať rovnaké prízanky ako pri druhom tehu. ale prsia ma nebolili ani bruško na ms, ma nebolelo, testy no tie one step nesilneli už som si myslela, že nič. aj som sa bála ked som išla na prvé sono a vedela som, že nič vidieť nebude lebo to nevidel ani pri tom druho tehu a ked mi povedl, že je tam 2, cm dutinka a že sa tam črtá žltkový vak tak som bola šťastná a o dva týždne si tam plávala 11 mm machuľka 😀 tak neboj bude dobre a prsia ma začali bolieť tak v 8 tt a to len dva týždne a teraz len ked si dám dole podprdu tak cítim, že trošku oťaželi a že dvorce sú citlivé na dotyk ale nič ma nebolí. to vieš to sú hormony, aj pri tom minul. tehu raz ma boleli ako šľak a potom dva dni nič. dva dni mi bolo na tyčku a potom skoro týžden nič. vieš hormony sú nestabilné a stále kolíšu. hlavne kľud uvidíš pri najbližšom sone. a pozri aj tak to ovplyvniť v takmoto skorom štádiu nemôžeš len čo sa vystresuješ a ak máš v brušku bublinku vystresuješ aj ju a úplne zbytočne, stresovať budeš vtedy ked budeš mať na to dôvod alebo ked ti krpec oslávi 18 a o 4 ráno nebude ešte doma zo žúrku 😀 takže teraz je všetko v poriadku, hcg krásne rastie, na tesítkoch nemáš duch tak vylož nohy a užívaj leto 😀

@kotatko1232 ovulacia znamena uvolnenie vajicka z vajecnika. to je iba jeden moment, nemoze trvat 6 dni. tych 6 dni co si napisala mas asi plodne dni, nie? a ovulka bude kdesi ku koncu...