icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

megica33
24. jún 2016

@matilda72 dakujem pekne 🙂 tak aj urobim 🙂 tebe aspon machulku videl mne absolutne nic ale v utorok idem zas tak snad uz nieco uvidi 🙂

matilda72
24. jún 2016

@megica33 neboj ani mne pri tom druho tehu, ešte mi aj povedal, že nie som tehotná, že testy bývajú falošné 😀 a o dva týždne tam bol drobček 😀 takže kľud 😀

butterfly333
24. jún 2016

@megica33 Ano tieto testy niesu až take kvalitne kup lady max,inak ja som pri synovi ked som bola tehu som nespravila ani jedne tehu test nič,bola som cez ovu u gyn povedal dnes sa snažte a za dva týždne prídte na kontrolu a tak aj bolo dali sme sex o dva týždne kontrola žiaden tehu tes a bola som tehu.žiaden stres či testy tmavnu a pri malej skoro rovnako spravila som len jeden tehu test bol pozit tak som sa obj,ku gyn a bolo. 🙂 🙂

megica33
24. jún 2016

@butterfly333 presne tak som bola pri prvom 🙂 vobec nic som neriesila jeden test a staci ... Myslim si ze tie obavy mam koli tomu biochemickemu

butterfly333
24. jún 2016

@megica33 jasne obavy su no treba verit a bude to v poriadku. 🙂 🙂 🙂

megica33
24. jún 2016

@butterfly333 tvoja ovulka ako? 🙂

monilik
24. jún 2016

@alexwarring tak drzim palčoky nech nic nepride 🙂
ja zacinam mat migrenu takze zajtra cakam 🙄

monilik
24. jún 2016

@anajko drzim prsty nech sa rychlo podari 🙂

luciskooo
24. jún 2016

@luciskooo takze ja uz cakat nemusim..uz to prialo c plnej krase..postupujem do dalsieho mesiaca...porevala som si a mozem zit dalej..budem ro silno drzat prstiky nech to aspon tebe vyjde.. 😉

luciskooo
24. jún 2016

@monilik to bolo pre teba..som seba oznacila 😆

kchan
24. jún 2016

@butterfly333
@megica33 baby tak včera to bol len plany poplach, lady max test biely ako sneh a aj teplota dnes klesla. Nech už tá sviňa príde

monilik
24. jún 2016

@luciskooo no tak to ma mrzi ☹ ale neboj, ja sa za chvilu pridam 😅

renimac
24. jún 2016

@megica33 to hcg Ti rastie krasne, mmt to urcite nebude 😉

monilik
24. jún 2016

@luciskooo ako dlho sa snazite?

kakatulik
24. jún 2016

@kchan 😒 ☹ 😠

luciskooo
24. jún 2016

@monilik uz to bude v septembri treti rok..takze uz je kus sklamania za nami a dufam ze uz len kusok pred nami..

megica33
24. jún 2016

@renimac dakujem pekne velmi v to dufam 🙂

monilik
24. jún 2016

@luciskooo fu tak to je riadna doba ☹ mate aj vysetrenia porobene? riesis to nejak?

megica33
24. jún 2016

@kchan to mi je luto ☹ ale este stale nedosla mrcha

renimac
24. jún 2016

@megica33 a nemyslim ani, ze biochemicke, inak by ti hcg nerastlo. Btw. na tychto testoch nebudes mat rovnake ciarky ani po 2 tyzdnoch meskania 😀. Uz si ich radsej ani nerob 😉.

luciskooo
24. jún 2016

@monilik mame porobene..nie su uplne najlepsie..ale povedali nam ze je mozne prirodzene otehotniet..len bude dlhsie trvat..manzel ma zlu morfologiu..

monilik
24. jún 2016

@luciskooo aj papa nejake vitaminy? selen zinok E-cko?

kakatulik
24. jún 2016

nooo neviem presne ako to funguje,ale pri mensom pocte a zlej pohyblivosti su vitaminy super,ale pri morfologiii...to neviem.

monilik
24. jún 2016

@kakatulik ja si myslim ze zlepsenie zivotospravy, vyvazena strava, doplnenie vitaminov (mozno aj Q10), pohyb, obmedzenie fajcenia a alkoholu by mohli vyrazne pomoct. Ak nie tym "narusenym" spermiam, tak tym zdravym aby boli silnejsie a vykonnejsie.

kakatulik
24. jún 2016

@monilik tak to ano.Urcite su tam ja zdatni jedinci a tym treba pomoct 🙂

monilik
24. jún 2016

@kakatulik
@luciskooo a najvacsi zabijak je mobil vo vrecku... 😕

kakatulik
24. jún 2016

@monilik ....a notebook na kolenach.

kchan
24. jún 2016

@megica33 ešte neprišla ale určite dnes alebo zajtra sa ohlási sviňa jedna 😁 ale nech už radšej čím skôr príde a tým skôr aj skončí a môžem si užívať to pekelne horúce počasie 😁 aj tak sa asi počas leta vyprdnem ma celé testovanie a meranie, človeka to sužuje a znervózňuje

kchan
24. jún 2016

@kakatulik
@monilik
@luciskooo inak na zlú morfológiu není dobrý pycnogenol??

kakatulik
24. jún 2016

@kchan to je co?? To pocujem,teda citam prvy krat 😕