Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 nemusi byt cely den, ja ho mavam rano, ked idem prvy krat na WC
@renimac ja ho mavam cely den.
@renimac to máte super aj ja chcééééééééééém 🙂
@kotatko1232
@butterfly333 ty ho nemas??vobec?alebo
@kotatko1232 ja neviem som ho nikdy nespozorovala teda si 2x za celý čas,no asi ho mám na krčku
tot s tym grapom bude asi individualne,lebo ja mozem vypit aj lieter za den a nic podstte sa nezmenilo....iba co do seba cukor tym dzuso pcham......aj ked mam grap Rada.
@baby24 dúfam že áno a samozrejme napíšem 🙂
a tehotensky alebo aky to hlien ma mat aku konzistenciu??
@barbi339 precitaj si 🙂
http://www.mamebabatko.sk/clanok-39/ako-na-teho...
Dievčata moje.mozno si to len namyslam ale dnes od rana mam take tlaky v podbrusku a aj mi je nejako divne tak nejak ako na zvracanie...nic mi nechuty papat.od rana peciem a aj varim kedze dnes poobede mame grilovacku.
z Drahym sme sa uz 3x snazili este pred plodnimi dnami.Neverim tomu ze ked som nemala ovulku by sa to podarilo....
alebo co to moze byt???zeby z toho tepla??
@kotatko1232 kľudne to môže byť aj počasím...A samozrejme nikde nieje napísané že nemôžeš otehotnieť keď nebola ovulka 🙂 mešká ti alebo koľko si pred MS?
@kotatko1232 kolko si dpo
@pepka123
@butterfly333 Utorok mi skoncil menzes a v ten den sme skusali a aj tyzden predtym
@kotatko1232 ja som tiez nemala mat ovulku a vysledok je pozitivny test 🙂
@kotatko1232 tento utorok??a to už máš tlaky v podbrušku??už si mala aj ovu??
@popilka a stratila som hlas 😒 vypila som predvcerom studeny dzus z chladnicky tak som citila ze som si zabarila hrdlo a behala som vcera po obchodoch, v ktorych bolo oproti vonkajsku asi o 20 stupnov menej... 😖 a dnes uz som bez hlasu. je to strasne ☹ nemozem kricat po detoch 😕 😀
@kotatko1232 asi ano aj ja som si ho kupila ale este som neskusala, ale citala som to na viacerých forach
@megica33 ahoj, ďakujem za otázku nebola som tu celý deň, a bol nádherný🙂 ráno som testovala a zajtra dám foto, krásne // čiaročky sa s manželok tešíme a dúfame, že to bude OK. babenky pridávam sa k Vám a ostatním posielam bacilky🙂 prosím Ťa beries nieco na udrzanie plodu? alebo nieco existuje? mozem brat dalej vitami B a C?

@barbi339 ano, ten ruzovy... podporuje tvorbu plodneho hlienu. Uzivat od cca 5 DC az do ovulacie. Staci 3-5 dcl denne.