Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Ako to ze mam hp v poriadku ked podla tohto mam malo progesteronu? 👿 v ut idem dokimu
@alexwarring tak dúfam že tam budú // a pridáš sa k nám tak ako dúfam že čoskoro aj ostatné žienky... Ja sa bojím pred dvomi mesiacmi som potratila tak teraz je vo mne strach modlím sa každý deň aby bolo úspešné až dokonca je to naozaj dar od Boha zdravé dieťatko
@dejna20 jak 2dc?? 😯 je to normalna ms nieje to len špinenie?
@simisk moze byt, nech sa zadari 🙂 Posielam imaginarny poharik na uspech 🙂
@aluska2999 Neboj sa, tentoraz urcite vsetko dobre dopadne. Treba len verit 🙂
Babyyy, inofolic či femi kvapky? Ďakujem za rady 🙂
@kvetinka18 inofolic podla mňa.Femi som brala asi 3 flaštičky a nič. Minuly cyklus som si dala inofolic aj včeliu matersku kašičku a zadarilo sa. No aj ked v 6tt som potratila ale po dvoch rokoch sa zadarilo.
@butterfly333 to uz je normalna ms
6-9dpo bolo spinenie a na 10dpo dosla ms cize vlastne to je uz 1dc
A teraz v marci som mala bioch. Mohlo to byt aj tym ze nemsla som duphik ale zase ja som mala vtedy plnu pusu herpesov aj pod nosom, cize plod mohol odpalit aj cytomegalovirus. Aj ked kto vie. Lebo vraj ked mavam herpesy bezne ze by to uz nemalo vadit aj ked teraz som to mala po dlhej dobe a velmi silne.
@dejna20 ahaa to je škoda 😯😯😯😯
@butterfly333 no a to uz som si myslela, ze tento cyklus je moj 😧 mala by som marcove ako som ja.
Teraz ak nahodou otehu mam tiez pekny termi, ze 1.4. Tak snad si zo mna ten hore zase nevystreli. Uz mam chut sa nato vyprdnut. Zbytocne mam diery v pupku 👿
@alexwarring ja viem snažím sa veriť ale predsa aj vtedy som verila a ako to dopadlo je to len v Božích rukách
@butterfly333 ja beriem tiež kašičku a kyselinu ale rozmýšľam nad niečim novým. A ja som mala minulý mesiac tiež pozitívny test no potom prišla ms. Díky za radu 🙂
@alexwarring dobre rano,ahoj ty pocuvaj mne sa s tebou aj snivalo 😉👍.No test?!Ja ti neviem,lebo sak ten duch vysiel fakt len ako duch aj to len zo spodu do polovice a od polovice hore len take slabe,ale ze fakt duch 😁😁😁.Tak sa ani netesim moc.Ak mi dcera pozica mobil,tak odfotim,a rychlo z jej mobilu vymazem,lebo tento moj harampach mi nechce fotit lebo ze plna karta,sak co Sony 😔
No baby teraz som bola na wc že čo to utriem sa a tam ružový výtok tak to je už čo?? 😕 😕 😕 😕
@butterfly333 zeby uhniezdovanie?
@ajana1 moja to je moooc skoro šak neviem čia kedy bola ovu neviem 😕 😕 😕
baby kedy je najlepsie mat sex pri plodnych dni.inak mala by som mat od 26 do 1 ale ja nemam ziaden hlien nic sucho.
lebo som citala ze kazdy den je to zbytocne ze spermie nebudu take kvaline
@butterfly333 pri ovu zvykne byt ruzovy vytik u niektorych...nemohla si mat ovu vcera? Sice to asi nie lebo teplota je hore :-/ nechapem
@kotatko1232 podla mna si zacni merat BT...to ze ti to vypocita niekde aplikacia ze vtedy mas mat je prd platne...jasom mavala ovu niekedy aj 22 DC. Takze byt tebou zacnem merat BT a aspon budes vediet ci bola ovu a kedy 🙂
Ahojte pridavam sa k vam. injekcie mam doma len zatial nemam kedy zacat pichat.. test z minuleho tyzdna negativny meskanie uz 20 den, lekar ma dovolenku a ja z toho zacinam byt na nervy.. test este skusime dneska a ked nie tak buduca streda vyvolavacka no uvidime ☹
@megica33 a kolko by mala mat ked bude ovulka?,

@alexwarring tak rano testujeme spolu 💖.Drzim palec nech nam to vyjde,potom si dame rande 🌼