Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 kazdy to ma individualne...niekto ma pred ovu uplne nizke niekto vyssie. Zacni si merat s zapisuj si ... Meraj vzdy rano v jeden cas bez toho aby si vstala z postele. Maj teplomer pri seb na nocnom stoliku a ked sa zobudis zmeraj si
@butterfly333 nevadi ved meraj dalej BT a uvidis ze co 🙂
@megica33 ano meriam dalej 😉
@alexwarring ano, velmi mu to takto vyhovuje 😀 len mna ide porazit... keby to bolo naopak ze by on stratil hlas tak by sme si ani nevsimli bo on je furt ticho aj ked sa hadame... no teraz by som si ja najradsej vlasy vysklbala od jedu a este sa mi smeje ze - co si hovorila? 😠
@ajana1 na uhniezdenie je velmi skoro, ale mozno sa drobec tak velmi tesi, ze sa ponahla za @butterfly333 🙂
@butterfly333 ak ste snazilkovali tak ruzovy vytok mozes mat z toho ze si si poranila vnutornu sliznicu posvy a to mokro mozu byt kludne vytecene spermie. ono je to hustejsie ked chlap vyvrcholi a teplom to kvapalnie takze to mooze vytekat... ???
@renimac no moja to je nemožné tak skoro šak ani neviem kedy bola ovu kolko som dpo.
@butterfly333 podla teplot to vyzera na 4DPO... sice uhniezdenie byva na 6-10 DPO, ale uz som videla na FF kadejake grafy 😉.
@monilik tak to neviem ale sex bol včera rano bola som po tom v sprche tak pochybujem že by to vytieklo až na druhý den rano včera som celý den niečo robila a nič,a to poranenie neviem nikdy som to nemala žeby z poranenia.no ved uvidím čo ztoho bude.
@butterfly333 jaaaaj tak potom nic 🙂
@kvetinka18 ja ti zase napíšem ze FEMI, je to individuálne treba vyskúšať, čo sadne Tebe🙂
@junacik ????? 😀
Baby pri ovulke mozu boliet vajecniky??
zacalo ma lave boliet 😀
@kotatko1232 jasne 😉
Baby ja som momentalne v stadiu, ze ak to nevyslo nevadi 😊 snad mi to vydrzi 😂
@martinaj cize uz cakas ci sa podarilo alebo nie.ale verim tomu ze sa vam podarilo 🙂 mi od dnes ideme skusat.tak uvidime .
@martinaj ja teraz neviem na čom som bola ovu nebola pokračovat s dufíkom či nie neviem 😕 😕 😕 😕 Už si vo faze čakania???Mala si už ovu??Kolko si DPO
@butterfly333 podla mna pokracuj.... dokedy ho chces brat?
@martinaj možem ho dat bola teda umna už ovu neblokne mi ju??
@butterfly333 neblokuje..... , aj ked nazory sa lisia.... mozno nahoda, kazal ti ho gyndos?
@martinaj ano dal mi ho gyn
@butterfly333 tak ho uzivaj 😊

@megica33 ved to že BT hore inak ja som vždy pri ovu mala takýto výtok no od laparky som to nemala tak neviem či sa mi to vrátilo neviem je ovu nieje bolo a či čo som z toho jelen že čo to. 😕 😕 😕 😨