Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
inak ja som si aj krčok sledovala 😀 moj bol nizko, tvrdy, uzavrety a okolo neho bolo kopu bieleho hlienu 🙂 ak by to niekomu pomohlo 🙂
@megica33 iiiiha tak gratulujeeem aj ja chcem tehu bacilky a aj mna popluuj 😂 aby sa to zadarilooo po 2x 😉
@kotatko1232 stalo sa 😀 tento cyklus sa zadari 😉
@senselinka aj ja 1DPO... 🙂
@megica33 dakujem dufam a verim 👼
@jarushka1981 ahoj,kolko mas prosim ta rokov?Lebo co viem tak na amniocentezu posielaju uz az ked vyjdu 2x zle vysledky krvy.Bolo mi povedane ze uz sa nemusim bat,ze to robia len v pripade zlej krvy,je jedno kolko mas rokov
@kakatulik mas pravdu prog tam neni. Teraz som presla vsetky skratky. Ostatne veci mam vsetky v norme tak to povazuje za dobry hp. Ale nist idem si vytlacit tento graf. Po krsmoch meram zse aj ovu testujem a bud tyzden idem gynovi mu to ukazat. Mala som ist zajtra ale mam ms ala zabijacka tak by ma sni kuknut nemohol.
@senselinka no zena 😁 parada 😍
@renimac
@senselinka ja hocikedy ale v stredu nemozem a jasne, ze idem 😍
@megica33 waaaau to su čo za kolaje pre IC??😃 no aj ja take chceeeeeeem pošli tehu bacilky aj ja chceeem krasne zdrave tehu
@butterfly333 inak celý čas kukam či niesu v ponuke tehu baciliky že vam vsetkym pošlem ale niesu uz v ponuke 😒 ale posielam aspon takto cez comment a nech maš take iste kolajnice tento cyklus :-*
@megica33 ako že niesu v ponuke,? 😮😕
@butterfly333 no ked idem poslať srdiecko tak tam nieje ten text že tehu bacilky 😀
Baby myslíte že keď riadim celý byt zametam umývam a z košmi sa natahujem aj niekedy mojou dcérkou 🙂 neublíži to fazulke? Ja sa tak bojím od toho potratu keď sa zastavil ten vývoj :'(
@megica33 no ved to pozerám ved tam boli čo to vymazali???? 😕 😕 😕
@aluska2999 musis mysliet pozitivne...zensky organizmus je tak stavany, ze proste musi "nieco vydrzat" aj ked deti dvihas aj ked upratujes, ale vsetko s mierou 🙂 ja rada upratujem a cele tehu som len upratovala - pripravovala hniezdecko :D
@lenkastr snažím sa myslieť ale keď si spomeniem ako som sa tešila vtedy a dopadlo to zle už sa aj bojím vytesovat ☹
@aluska2999 ved si mala vtedy len stres...... vsak mas teraz klud, mysli pozitivne
A este som chcela napisat ze som presne 14 den z 27-28 dnoveho cyklu. Dakujem
@veroniq85 nie ešte nieje pozit obe musia byt rovnake
@aluska2999 presne viem ako sa citis, ja som po prvom synovi potratila a ked som znovu otehotnela a cakala druheho bola som psychicky mimo az tak ze som to riesila s psychologickou. vela robili hormony, dost robila moja paranoidna povaha a ten potrat tomu iba pridal, ale ono to v dalsich mesiacoch preslo dostala som sa do psychickej pohody a tie uzkostne stavy prestali. ten stres, ktory si takymto zmyslanim vytvaras ti ublizi viac ako nejake upratovanie ci nosenie dcerky. poznam jednu pani, ktora este v 6. mesiaci precvičovala deep work a nemala v tehotenstve ziadny problem. a to je teda riadna makačka.
takze pohodicka, klidek, tes sa s dcerkou a uzivaj si tehulkovanie 😉

@monilik Homeovox je fajn. Aj ja som ho cucala a myslim, ze zabral. A Rhynallergy som neskusala, ale ked nepomoze, tak urcite ani nezaskodi, vyskusaj. A ten test by si mohla skusit. Som netrpezliva 😀 horsie, ako keby mne meskali 😀 😀