Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 drzim silno palce, aby bolo vsetko v poriadku. Bude to dobre, musi 🙂
@andrejta ďakujem v to dúfam aj ja poviem si nejdem myslieť nato ale nedá sa to a už cítim aj štítnu ma pobolieva
@aluska2999 ocuvaj,ty sa v tej vode radseh cela okup..(pokus o vtip)...ked mas raz nieco so SZ tak je jedno kolko mas rokov.Dufik davaju skoro kazdej ktora uz potratila. Niektore zeny musia prezivat horsie veci pre babo Bud Rada,ze si pocala normalne bez tych vsetkych stimuliek...nalad sa pozitivne a tes sa z leta,slniecka zo Zivota ako takeho..... 🙂
@aluska2999 mysli pozitivne a nestresuj sa, veď jako píses más 25, veď aj keby to dopadlo zle (co nedopadne) este si mladá, más cas, ale lepsie jako keby sa mala stat nieco horsie vo vyssom stadiu tehotenstva, drz sa a mysli POZITIVNE
@junacik vetu "si mlada" nemam radaaaaaa.... strata babatka boli rovnako v kazdom veku, ci uz clovek deti ma, alebo nie.....
@aluska2999 ty klud a nerob si zbytocny stres..... predtym si to mala zle doma, teraz to je fajn, tak sa s buducim tatom teste
@martinaj máš pravdu moja budem sa tešiť z toho co mam a uz
To nechám v Božích rukách
@aluska2999 pozri.Sprv si rano taky motivacny trening.Postav sa pred zrkadlo a usmej sa na seba....je to blbost,ale pomaha to 🙂
@monilik waaaa ja z teba umrem. gratulujeeeeem, len nech silnie a rastie :D :D :D posli mi dake bacilky prosiiim
@monilik a aj si sa citila inak? Alebo si citila skor priznaky ms?
@zunajda tak ovu nemás.bud si uz mala alebo este iba pride
@kotatko1232 ja by som mala mať dnes ms...ovu som mala 15.6. 😉
@zunajda moja to vyzerá dobre a tehu testík nemáš??
@butterfly333 robila som si 25....negatívny 😕
@zunajda tak skus kupit 10kový a čo BT meriaš???
@butterfly333 vyššie mám graf
@zunajda ahaaaa 😒 no tam už to klesá do kelu 😒 😒 😒 😒
@zunajda aha tak skuud ten testik ale 10
@kvetinka18 to je tehu test?
Nie,nie iba ovu.
@kvetinka18 tak este nie je pozitivný :/ este počkaj a urob zajtra ale nie z ranneho moču

@megica33 krásne, držim palceky, mna caka vysetrenie zajtra