icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
29. jún 2016

@kikushaa
@popilka
@alexwarring baby, v piatok testujete??? budem na vas intenzivne plut 😉 😀 😀 😀

zaburiatko15
29. jún 2016

@kotatko1232 noo praveze uz par dni..odkedy pijem grepovy dzus, mam hlien..

kotatko1232
29. jún 2016

@zaburiatko15 ja zase nic aj grepovy dzus 2l som pila a aj ten caj a teraz nejako nic...

monilik
29. jún 2016

@popilka no, my nic extra romanticke ani pri jednom co sa oznamovania tyka 😀 so starsim som bola v 5tt a boli sme na chate s rodinou a priatelmi a musela som na pohotovost so zubom (trhat) a vratila som sa s revom a vsetkym vyblafla ze mi trhali zub a museli mi dat lokalnu anestezu a oni ze ved to nevadi, co places a ja ze ALE JA SOM TEHOTNA!!! 😀 tak vsetci si hned nalievali za poharik ze jaka psychopatka 😀
a Dominika - muzovi som hned povedala ked som test spravila bo uz vedel ze mi meska ms a poslal ma spravit test 😀 a rodine sme to tusim pri nejakom spolocnom obediku. dost skoro mi brucho vyskocilo s Dominikom takze som to tajila kratko. s Danielkom este v 5. mesiaci nic nebolo vidno...

kikushaa
29. jún 2016

@monilik ja sa musim aj ked budem len 12dpo, lebo v piatok poobede odchadzame na chatu 😀

monilik
29. jún 2016

@kikushaa 12 DPO by ti uz mohlo ukazat 😉 drzim pršťoky

andrejta
29. jún 2016

@kvetinka18 necakaj kym bude este trosku pozitivnejsi. Sexovat treba ostopatsto 😀, z pozitivneho ovu testu neotehotnies 😉

kvetinka18
29. jún 2016

@andrejta veď som ani nečakala 🙂

renimac
29. jún 2016

@junacik @monilik aj ja sa chcem uz k Vam pridat, kurna 😀

monilik
29. jún 2016

@renimac verim ze sa coskoro pridas 😉 drzim palce!!!

barbi339
29. jún 2016

zienky som myslela ze uz budem v tom ale mrcha naoniec dosla:( uz rok snazenia ma to nebavy :( este mam aj cysty na vajecniku . nic ta asi zvnovu si dam alchemiku do pol cyklu

simisk
29. jún 2016

@junacik veru cas uz hra proti nam....(38)😔

popilka
29. jún 2016

@monilik No ja sa s oznamovanim teraz uz nebudem velmi ponahlat. Aj ked verim, ze uz bude vsetko v poriadku (ked teda budem tehu 🙂 )

monilik
29. jún 2016

@popilka ved ani my neplanujeme nejak skoro to oznamit... vieme len my s muzom a hotovo.

monilik
29. jún 2016

@popilka hlavne si nechcem kazit radost, lebo si viem predstavit tie reakcie - ci sme sa zblaznili 3. dieta a ci sme to chceli a bla bla... uz ako keby som to videla... 😒

popilka
29. jún 2016

@monilik No jasne. Tak to verim, ze hned vsetci zacnu, ze ci ste chceli. Netreba sa s tym ponahlat. Vytesujte sa 😉

aluska2999
29. jún 2016

@junacik moja keďže som po potrate dal mi jeden ráno a jeden večer 🙂

barbi339
29. jún 2016

@monilik a mozem vedet kolko ste sa snazili o male?? a mate nejakeproblemy?? s otehot??

monilik
29. jún 2016

@barbi339 prvy syn na druhy pokus, potom potrat, druhy syn na 4. pokus a teraz snazilkujeme od aprila 🙂

barbi339
29. jún 2016

dufam sa vam podari 🙂 ale nemate problemy nejake??

kotatko1232
29. jún 2016

Babule dnes mam nejake divne pocity v podbrusku...pichanie a tlaky

alexwarring
29. jún 2016

@kikushaa bodaj by 🙂

alexwarring
29. jún 2016

@kikushaa @popilka @monilik ale skor to vidim, ze zajtra dorazi, moj hlien sa prave zmenil a zda sa mi do zlta, pripadne slabucko hneda :( :( :(

marcopollo
29. jún 2016

ahojte baby aj ja sa pridavam aj ja bi som chcela druhe babatko ja mam syna 12 rocneho v oktovbri bude mať ,ale som po laparoskopie cistu som mala na vajecniku v maji, neviem ci sa nam podari o dievcatko co poviete nebude velky vekovy rozdiel

junacik
30. jún 2016

@monilik ahoj, aj ja mám taký nízky tlak ale zatial som to vedela usrážit ze keď som citila že mi je zle tak som si sadla alebo vysla na cerstvý vzduch, dávaj si pozor

senselinka
30. jún 2016

@barbi339 ona @monilik uz tehotna je, caka tretie babatko, treba len poriadne citat 😉
A preco by mala mat problemy? Ved v podstate vzdy otehotnela velmi rychlo...

junacik
30. jún 2016

@kotatko1232 ahoj, ja som začala pit alchemilku a zaroven aj merať BT lebo som si myslela že mám ovulku v strede podľa hlienu, a nedarilo sa nám ale som ju mala až na 20den cyklu aspon tak to vychádza a cyklus 28dni a zadarilo sa. A to som si myslela že tento cyklus urcite nic a uz som si sla aj nieco objednávat ako Femibion, dufam že aj tebe to posunie a nájdes si 2//🙂

junacik
30. jún 2016

@renimac mysli pozitívne, je leto teraz to musi vyjst, budes mat dost D a endorfínov, neboj vyjde to

renimac
30. jún 2016

@junacik hej, hej, hovorim si to uz tretie leto 😀

junacik
30. jún 2016

@marcopollo prečo, je to na každom ako sa rozhodne, niektorí surodenci spolu vychádzaju lepsie keď je vacsi rozdiel, aspon ti bude pomáhat so starostlivostou, my budeme mat 7 rocný rozdiel ak bude vsetko OK, a tiez by sme chceli druhé dievcatko🙂