Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@senselinka 😝 😝 😝
a vedeli ste otom baby ze Ananas je dobry na uhniezdovanie ?
@senselinka moja malinka spi do 9:00-9:30 od vecera 19:30
@kotatko1232 ty vole... tak ja ked potiahne do 7:30 skacem od radosti. A ked zalomi o 20:30, tak tiez 😀
@kotatko1232 u nas kazde rano budicek o 4-tej 😃😃😃
@lenkastr iiiiiiiha.umrela by som...
@senselinka noo ona aj cez obed spinka od 12:30 do 15:30 😀
@kotatko1232 vedeli moja ja to beriem v tabletkách
Na 60dc dorazila ms. Kým sa mi neupravi cyklus aspoň na 30, dám si s testovanim a meranim pokoj. Čo sa týka Duphastonu, mám ho začať brať na ten 15dc ako mi povedal doktor?
Paraaaada ☺ cista zavist 😃😃😃
@kotatko1232 vedeli 😀 ale uz na to s prepacenim serem 😀 😀 😲
@butterfly333 CO ANANAS?? 😀
@kotatko1232 Bromelain
BABULKY ak by som si nerobila test tak si myslim ze som tehulka.
vecera: melon,šunka,kava,slahacka s grankom a čajik bylinkovy 😀 😀
@butterfly333 CITALA SOM TERAZ OTOM ZE TO JE AJ NA CHUDNUTIE.
SCHUDLA SI NIECO
@kikushaa ach moja nemam odvahu,dostat som mala bud dnes alebo v sobotu,lebo ja som mala naposledy klasicku mrchu este 18.5.,potom som na 17DC zacala mat hnedasty vytok dva dni a potom som tri dni krvacala ale velmi slabo,bolo to od 19DC,obisla som to len na tenkych intimkach.Mrchu som mala dostat az 14.6.ale nedostala som.Tak ak pocitam to slabe jasnocervene trojdnove krvacanie za mrchu tak by som mala dostat dnes.Neviem ci sa pocita aj to hnede spinenie ak ano tak dnes,ak sa pocita az ked zacala slaba krv tak az v sobotu.Ale teraz v pondelok som uz nevydrzala a rano som si urobila test(mamatest tycinkovi)a bol tam slaby duch,nie ze uplne slaby,bolo ho dost vidno.Taaaak mi srdiecko podskocilo.Ale vraj su tie testy nespolahlive,tak som na druhy den kupila Lady Max tycinkovi a vecer skusila ale bol biely.Tak som si povedala ze budem cakat pokial nedostanem(aspon do soboty rana).Ani ma brucho neboli,ani ciciky.Iba semtam vajecnik raz jeden raz druhy,boli ma hlava a som nervna uz dva dni.Tak ja este pockam ci sa mi do soboty nepusti,nech neminam zbytocne testy.Ale vam drzim moc moc palce,potom mi poslete bacilky.
@kotatko1232 neviem nevážila som sa ale ja to beriem od ovu po dobu 7dní
@butterfly333 ano?? a zabera to??myslim uz si tak otehotnela tym?
@kotatko1232 ano minulý cyklus
@butterfly333 super
@barbi339 no mna najskor dopovali v heliose clostilom bez toho,aby vobec vedeli aka je priechodnost a podobne. S tym som dalej nesuhlasila a dr.Bielik mi poradil laparku - mala som zrasty na maternici,urobili drilling a skontrolovali priechodnost. Snad sa uz zadari
Ahojte dnes došli výsledky ja mam THS 7,350 a v tehu ma byt max 2,5 a v treťom trimestri do 3,5... Ja sa tak bojím dúfam že tie lieky pomôžu bojím sa žienky držte palce a pomodlite sa za nás ☹
@simisk ahoj, nie zatial nedorazila, ale prsia ma bolia statocne, respektive len jedno, moja nervozita uz presla, aspon sa mi tak mari, podbrusko pocitujem teraz vecer sem tam take krcove, ked som bola v praci, ale inak nic, zachytila som az jednu alebo dve kvapky takeho hnedastejsieho vytoku... nooo uvidime, ale myslim si, ze este v noci dorazi alebo v priebehu zajtrajska, tak ako som predpovedala, ze bude jeden den meskat.
@kikushaa ahoj holka, no ja zajtra testovat napokon nebudem, nestihla som kupit dnes test po ceste do prace, ale ak mi do obeda nepridu, tak sa zastavim po ceste do roboty v lekarni a kupim a v sobotu by som potom otestovala... tak drz palce, ja budem zajtra na vas silno moc mysliet
@junacik dakujem ,aj ja by som chcela dievčatko dufam že nam to vijde ale moj syn nechce aby sme mali babatko
baby už dve dni som po menstr. kedy začať ,aby som otehotnela alebo ovulacne dni , a hlavne na dievčatko
@marcopollo zalezi od toho ake dlhe mas cykly a ovulku.
@kakatulik 6 dni menstruacia

@renimac to ja tak bezne vstavam a potom meriam, ze par minut... vstavam v noci k malej a tak. Ale myslela som, ze ci nebola hore uz hodinku, kedze ma male dieta, asi do osmej nespi 😝