Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 škoda 😔 už som myslela, že ti to tento mesiac vyšlo... No nič, ďalší mesiac je tvoj, verím tomu 😊😉😉
@butterfly333 tak teda nazdravie s inofolicom, tento cyklus je nas vitaznyyyyy 😚
@butterfly333 zlatko nevadi ideme dalej neboj tento krat to vyjde po laparo skorej co som citala prispevky.Inac mozem sa pridat no uz sme len my Silvi ostali najmladsie z byvalej skupiny ☹ Uz by sa fakt patrilo po tych 2 rokoch 😝
@kudusko haha, baby, a čo ja? Onedlho 38 a po kyrete sa ešte ani snazit nemozem 😉
caute, tak aj ja sa pripajam. snazime sa o surodenca pre syna uz od septembra, ale stale akosi nic... v piatok idem k mojmu doktorovi na vysetrenie. Doteraz som to nechavala len na prirodu, skusala som aj ovulacne testy, ale akosi nic... zacala som teraz brat Inofolic, tak dufam, ze pomoze 🙂
@martinaj
@butterfly333 tak na zdravie, vy s inofolicom, ja s gynexom, hihi 🙂
@kudusko Moja a čo koka??sa neozvala nejak dlho.Nevadí moja my to dáme 🙂
@butterfly333 co nic noveho ta moja kratka LF este je kratsia dnes uz spinim a to som len 8 dpo co uz :(
@renimac
@senselinka aspon niesom sama 🙂
Baby, čo.myslíte, môžem ovulovat dvakrát po sebe z ľavého vajecnika? Normalne som minulý cyklus ovulovala z ľavého a teraz to vyzerá zase na ľavý... Chodim na folikulometriu tak to je na 100%, v pondelok som mala 9mm folik na ľavom a uz ma aj začína pobolievať.

@hopko daj fotto 😉