icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

pepka123
autor
4. máj 2016

@hopko daj fotto 😉

kchan
4. máj 2016

@butterfly333 škoda 😔 už som myslela, že ti to tento mesiac vyšlo... No nič, ďalší mesiac je tvoj, verím tomu 😊😉😉

martinaj
4. máj 2016

@butterfly333 tak teda nazdravie s inofolicom, tento cyklus je nas vitaznyyyyy 😚

kudusko
4. máj 2016

@butterfly333 zlatko nevadi ideme dalej neboj tento krat to vyjde po laparo skorej co som citala prispevky.Inac mozem sa pridat no uz sme len my Silvi ostali najmladsie z byvalej skupiny ☹ Uz by sa fakt patrilo po tych 2 rokoch 😝

kudusko
4. máj 2016

@pepka123 gratulujem krasne +

renimac
4. máj 2016

@kudusko ešte som tu ja 🙂 2,5 roka 😉

jaannah
4. máj 2016

@esminka85 ahoj tak ako už si testovala?

esminka85
4. máj 2016

@jaannah nie...ja cakam aspon do piatka..dnes som 9/10 dpo

senselinka
4. máj 2016

@kudusko haha, baby, a čo ja? Onedlho 38 a po kyrete sa ešte ani snazit nemozem 😉

matrix87
4. máj 2016

caute, tak aj ja sa pripajam. snazime sa o surodenca pre syna uz od septembra, ale stale akosi nic... v piatok idem k mojmu doktorovi na vysetrenie. Doteraz som to nechavala len na prirodu, skusala som aj ovulacne testy, ale akosi nic... zacala som teraz brat Inofolic, tak dufam, ze pomoze 🙂

zvedava29
4. máj 2016

@martinaj
@butterfly333 tak na zdravie, vy s inofolicom, ja s gynexom, hihi 🙂

jaannah
4. máj 2016

@esminka85 už aby bol ten piatok. ja dnes 8-9 dpo. mas aj nejake pocity?

butterfly333
4. máj 2016

@kudusko Moja a čo koka??sa neozvala nejak dlho.Nevadí moja my to dáme 🙂

butterfly333
4. máj 2016

@zvedava29 nazdravie 🙂dufam že pomože.
@martinaj

esminka85
4. máj 2016

@jaannah momentalne ziadne..ale uz mam nalady ako pocas pms..na zaciatku, teda cca2-4dpo som mala hrozne vela bieleho vytoku a nieco podobne ako herpes sa mi spravilo na pere...ty mas nejake?

renimac
4. máj 2016

@hopko vsak ukaz foto 🙂 my radi aj na cudzie pozerame 🙂

kudusko
4. máj 2016

@butterfly333 co nic noveho ta moja kratka LF este je kratsia dnes uz spinim a to som len 8 dpo co uz :(
@renimac
@senselinka aspon niesom sama 🙂

emakiki
4. máj 2016

Baby, čo.myslíte, môžem ovulovat dvakrát po sebe z ľavého vajecnika? Normalne som minulý cyklus ovulovala z ľavého a teraz to vyzerá zase na ľavý... Chodim na folikulometriu tak to je na 100%, v pondelok som mala 9mm folik na ľavom a uz ma aj začína pobolievať.

renimac
4. máj 2016

@emakiki ano, mozes... Ja to tak mam uz asi pol roka 😉.

emakiki
4. máj 2016

@renimac to vazne? A čo ten druhý? Nerobí? To čo?

renimac
4. máj 2016

@emakiki striedaju sa mi po dvoch cykloch.... 2x lavy a 2x pravy. Potvrdilo sa to na folikulometrii.

emakiki
4. máj 2016

@renimac no tak to som teda prekvapena... Ale hlavne že je to OK, dakujem

renimac
4. máj 2016

@emakiki ja tiez 😀 ale ovu prebehla vzdy, akurat sa nestriedaju mesacne 😉. Neviem ako to bolo predtym, lebo folikulometriu mi zacal robit az moj novy doktor, od novembra. Takze je to podla mna OK. Priroda nefunguje podla pouciek, ta si z nas robi dobry den 😀.

emakiki
4. máj 2016

@renimac tak to mas pravdu... Ale doktori si myslia niečo iné... Aspoň teda tá moja...

renimac
4. máj 2016

@emakiki no to verim... Ja mam teraz tretieho doktora, sice platim rocny poplatok, ale konecne odbornik. Ten mi stale hovori, ze mame sexovat od MS do MS 😀. Ze mam kaslat na plodne dni, lebo ze priroda ma svoje vlastne pravidla.

emakiki
4. máj 2016

@renimac jaj tak to my by sme sa k babatku asi nedopracovali nikdy, pri nasej frekvencii 😀

renimac
4. máj 2016

@emakiki my sme ako kraliky 😀 ale po ovu sa mi moc nechce, to je pravda.

emakiki
4. máj 2016

@renimac aj ja som taká bola, že aj každý deň by som, mm by stačilo aj raz za dva týždne :-0 😉 a ja tak dva krat to tyzdna by som brala 😀

emakiki
4. máj 2016

@renimac teda už teraz.. Ale keď sme spolu začínali tak sme sexovali 10x za víkend 😀

renimac
4. máj 2016

@emakiki och, to muselo v pondelok boliet 😀 😀 😀