Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@ajana1 čo to??nejak nechápem si tehu?
@butterfly333 to ťa obdivujem, ja to vydržím max do 10 DPO.
@renimac ja som asi raz tak testovala asi na 12DPo aj to len raz tak skoro no mna to neláka a kedže nemám žiaden tehu príznak neláka ma to už vobec,aj ked teraz čo sa tehu zadarilo som nemala žiaden príznak len som prišla z prace že šak ja už som mala mat 3dni ms 😀 😀 no tak sa nechám perkvapit a ak budu // hned na hemato po injekcie.
@butterfly333 tak ja som na termín svojej MS ešte nikdy nezabudla 😀 😀 😀 teda odkedy sa snažíme.
@renimac no mne sa aj to stáva no som zvedavá kedy sa znova zadarí snád nebudeme musiet čakat zas dva roky 😒 😒
Ahojte..mozno mi budete vediet poradit..prvy krat za moj zivot nemam ziadne bolesti pocas ms..ms trvala den a pol..silna bola dost..ale bola hrozne kratka..je to v pohode?
@esminka85 a nie si tehu?test si neskušala?lebo to je dost málo taká krátka ms.
@butterfly333 skusala som vcera ked mi koncila..a biely...dnes uz ziadna ms...ja fakt nechapem
@esminka85 a BT asi nemeriaš?
@butterfly333 nie..tento mesiac som ani ovu testy nerobila..
ak som mala len slabe spinenie a mrchu som mala dostat 28.6 co si myslite ? len mam ju sem tam nepravidelnu kedze mam cysticky na vajecniku
Dnes mi prisla ms a som prekvapena lebo prisla o 7dni skor
Dobre rano dievcence.Tak zatial nic,stale teta mrcha nedorazila
Test som este neurobila,ak nepride do zajtra,rano pred odchodom do prace potom testnem.Nebudem si predsa kazit nedelu,ak by test vysiel negativny zas by si to odniesli doma.Zajtra rano to potom skor v robote rozchodim.
@mojezlate určite je to ms nieje to uhniezdenie??
@butterfly333 ty ako? Netestovala si? 😉
@senselinka jaaa?? Ešte je čas moja ja len takto zatial.
@butterfly333 pekne 💜
@senselinka to áno snád z toho niečo bude 😉 😉
@butterfly333 zajtra testuuuuuj 😂❤️
@megica33 myslíš že by som mala a bude niečo vidiet ak by sa zadarilo??Neviem nechchem zbytočne ked ms nemešká. 😕
@senselinka ty ako moja? Ja bohužiaľ čakám na MS, teplota klesla a cítim už brucho. Tak to Brno ma neminie ☹.
@butterfly333 ja by som uz nevydrzala ale nechcem ta nahovarat nech niesom potom za zlu 😀
@megica33 ale niee no len ja nikdy netestujem kým ms nemešká aj ked by som rada vedela na čom som kedže budem musiet íst k hemato po injekcie.
@butterfly333 pamatas ake pekne ciarky som mala ja?bolo to na 12dpo takze kludne zajtra testuj 10tkovym rano a uz by sa malo nieco urcite ukazat.🙂
@veronika1603 no uvidím dufam že tam niečo bude 🙂 a už sa napamatám moja ved to už bolo davno A ja som dnes len 10Dpo
@butterfly333 vyzerá to veľmi nádejne. .. aspoň jedna, ja zas nič ☹.

Baby dovolenka sa nam zial konci 😔 Mrcha este stale nedorazila a nakolko som 21 dpo a myslim ze 40 DC Tak ju najblizsich 9 mesiacov neocakavam. Koniec hlasenia