Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 mna ani prsia nikdy neboleli
@butterfly333 mna aj pri prvej ale aj naposledy co som cakala a mala som aj take tlaky ktore sa stupnovali.
@renimac ok,tak nas je 5,na jednu izbu do blazinca akurat 😉.Tak dievcence
@ignorantka
@mojezlate
@alexwarring dievcence tento mesiac to vyjde,tento mesiac to dame,su prazdniny,leto,dovolenky,slnko,more,voda semtam vinko na naladu a daaaaaame to.Mne konci dovolenka 11.8.tak to dufam ze uz budem 2v1 a do prace uz nenastupim.Dievcence ideme na to 👍👍👍👍👍
Dievcata vsetkym este raz dakujem za krasne slova 🙂...
@butterfly333 drxim silno palceky ta neskorsia ovulka dava velkuuu sancu 🙂 a VMK by som ti posunula, ale uz sim si ju zobrala so sebou do AT(akurat vcera som cestovala s malou..)..tak ju dam mm - vsak je dobra na vsetko mozne 🙂..ale tebe uz nebude treba tiez 😉...@ignorantka myslim, ze ty si sa pytala co sa zmenilo, ze sa po takej dlhej dobe zadarilo - no u mna to asi fakt bolo 'v hlave'...nexmenila som absolutne nic..skurat sim si prvy mesiac merala BT aby mi ukazala ci vobec ovulujem, kedze OT stale pozitivne...a vraviame sa z AT na Slovensko a mam super novu pracu a povedala som si, (ako milioooonkrat predtym - no preplo ma az teraz), ze jedneho anjelika mam a keby to uz neslo tsk sa zacnem zas venovat sebe - cvicit a zit a nie fungovat na testoch a ciarkach a pozorovani sa...dim sa tak nejsko nastavila, ze ma caka zmena a novi ludia..a ze uz neudem 'tlacit na pilu'...mam uz dost rokov a preto som tak velmi chcela, ale nejako mi to v tej hlave fakt preplo po tim 2,5 roku....niezeby som sa zmierila s tym ze asi uz druhe nebudeme mat, ale som sa nasmerovala na nievo ine..nove...a tu bum! hned to prislo 😀...sama som prekvapena 🙂... .to je sle dlhy prispevok 😀
@blanch12 ok moja v pohodke ak ms príde ja si ju objednám aj sestra chce tak hned dve,aj ja som si povedala žeaksa do konca tohoto roku nepodarí kašlem na to budem sa venovat viac seba cvičit a tak najdem si prácu a je.No čo už. 😖 😖 a kolko máš ročkov moja?
@butterfly333 pana ved do konca roka je este kolko mesiacov.urcite sa to podariiii.nemysli nato ze sa ti to teraz nepodarilo...urcite anooo.
kedy si planujes spravit test aby si tam nasla // 🙂
@kotatko1232 no asi až v sobotu ked ms nepríde a podla toho aká bude bt
@butterfly333 no ty to mas super uz v sobotu by mala prist a ja az 19.7 mam dostat-nedostat 😠
Ja tento mesiac prvýkrát meriam BT, ovulácie testy nepoužívam, neviem či mám... Stále čakám na ovuláciu až som z toho prekvapená a rozmýšľam či ju ja vôbec mám 😄 Uz som dnes 17.DC
@kotatko1232 ved to bud sobotu pride ale možno aj nie 😕
Ahojte...tak sa skusim k vam pridat.snazime sa uz vyse roka a staaale nic...☹mame sice uz dve deturence ale tuzim este po jednom..velmi dufam ze tento mesiac to uz vyslo...aj BT meriam aj ovu testiky..te to mesiac sme sa fakt posnazili..som 18DC a od vcera mam take pichanie v podbrusku...neviem cim to je ale som nervozna z toho..teplotka zatial 37.2..
@butterfly333 v maji som mala 41 😉...
@blanch12 ahaa no tak ja som si myslela že som už stará na bábo.verím že sa aj mne čoskoro zadarí,tento mesiac neviem či z toho niečo bude no ak nie tak další a možme íst na dovolenku a užívat s dcerou leto 😀 😀 😀 ty sa ako cítiš??
@ignorantka ja som mala tento mesiac az na 20 DC ovu a hned sa aj zadarilo 🙂 a musim povedat ze pouzivani vmk som mala aj brutalne vela hlienu co ja skoro nikdy nemavam alebo minimalne
@ajana1 to vazne?? tak mam byt trpezliva este?? 🙂 normalne si mi nadej dala 🙂 🙂
@ignorantka tak ja som vzdy mavala posunutu ovu a kratku lutealnu fazu. Ovu sa ti moze aj roznymi vplyvmi posunut. Napriklad ked som zacala pit alchemilku raz som mala ovu uz na 9 DC a to som fakt necakala a v ten mesiac som mala aj super skoro svoje dni. Stresom si mozes posunut ovulaciu.
@ajana1
@ignorantka dievcence viete mi poradit?dnes som 18DC a od vcera mam pichanie v podbrusku..ovu som mala na 11DC..normalne ako na mrchu...take pobolievanie...och
@butterfly333 citim sa uzasne 🙂...pomaly mi to dochadza..a rozmyslam ako to poviem mm 😀..akurat prsa ma trosku viac bolua, ale zas konecne aj mam nejake prsa 😀..bo ja inak take detske cislo 😀...a co sa veku tyka - to cislo je 'vysoke', ale citim sa a zijem tak o 8 menej 🙂...takze vek ja az tsk neriesim..skir dom sa bala aby postupujucimi mesiacmi tych vajicok rapidne neubudalo..aj ich kvalita...a ba teba som ja velmi zvedava 🙂..zatial vsetko nasvedcuje tomy, zeby to mohlo vyjst! ...a na priznaky sa velmi nespoluehaj...cakaj na teplotu 😉...velmu velmi ti drxim palce 🙂
@blanch12 a kedy mas v plane mu to povedat? 🙂 uz si to nejak "premyslela"? 🙂 niečo špeciálne? 🙂
dakujeeeem za srdiecka :-*
@ignorantka este neviem..ale dlho to natahovat nebudem..pri prvom som mala plan a nevysiel 😀..pri druhom - neuspesnom - bez planu po telefone - traposina 😀 ...no a teraz nieco isto vymyslim...som niekde citala tu, ze niekto dal fotku dcerky a k tomu text, ze expiracia jedinacika + den datumu narodenia dalsieho ..tak sa mi to pacilo 🙂...tak uvazujem o tom...ale vsetkym ostatnym - rodicia a surodenci - az po troch mesiacoch...🙂
@blanch12 a mm to ešte nevie?? 😀 😀 no som zvedavá čo povie bude sa moooc tešit,a ten vek máš pravdu na nom nezáleží nieže by som si pripadala stará to nie lebo sa tak necítim len ide o to či to moje telo je ešte schopne priviest na svet dieta či je na to ešte pripravene vieš presne ako si písala vekom je tých vajíčok menej tak sa bojím aby to vyšlo dokonca roka aspon.No uvidím Bt sa drží tak uvidíme.
Je v tejto skupine ešte nejaká bezdetná okrem mňa? ☹
Baby mam na vas otazku 🙂 viacere ste pisali ze mm davate selen,zinok,vitaminky...aj ste to konzultovali s lekarom alebo ste si len kupili v lekarni a davali podla odporucanej dennej davky na letaciku?citala som totiz ze selen moze byt aj nebezpeny pokial ho ma muz dostatok a berie este dodatocne,vraj prebytok selenu moze spustit rakovinu prostaty...

@butterfly333 mna zase prsia nebolia ako minule.to som sa isla zblaznit.
tam mi aj pisalo aby som si az cca 19.7 urobila tehot.test 😀