icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

babsima
5. júl 2016

@renimac ja som zatial bezdetna ;) a isto je nas tu viac teda aspon dufam :D

renimac
5. júl 2016

@babsima lebo väčšinou čítam, že baby už majú jedno až dve deti. Tak začínam mať pocit, že som tu jediná bez potomka. Ale som rada, že v tom nie som sama 😉.

ignorantka
5. júl 2016

@renimac ja 🙂

renimac
5. júl 2016

@ignorantka tak sme už tri 🙂

babsima
5. júl 2016

@renimac
@ignorantka tak by sme sa mohli na jul dohodnut ze sa nam vsetkym trom podari ;) aby sme tu nekazili statistiku :D

simisk
5. júl 2016

@ajana1 bola som u doky nejako zaciatkom roka lebo som si povedala ze teda este skusim ci sa zadari do konca tohto roka mimi,potom uz by som asi na pilu netlacila nakolko som mala teraz v juny"38".Aj ked tu v tejto nasej skupinke su aj starsie odomna a skusaju este stastie.Doteraz si muz daval pozor 10rokov,takze nic ale teraz som si povedala ze ked nie teraz tak uz potom nikdy.Doky mi urobila krvny rozbor,vyslo ze mam nizku hladinu estrogenu.Tak mi nasadila HAK ze aspon jednu davku(3mesiace)nech sa mi trochu tie hormony daju dokopy,a potom aby som to skusila.Ale vybrala som len 2mesiace,lebo mi to nerobilo dobre.Na konci maja som to douzivala,v juny som dostala o tyzden skor,aj to bolo len slabe krvacanie a teraz mi mrcha meskala 1-2dni a teraz uz mam konecne normalne krvacanie.Ale sa mi zda ze HAK mi to skor este viac rozhadzalo vsetko ako to bolo.Sa mi zda ze ovu mi posunulo z 13-14DC az na 20-21DC.Tak uvidim tento mesiac,pockam pokial skoncim mrcha a budem muza nahanat pre istotu asi kazdy 2-3den.Doky ma dovo 7.8.to pocitam ze ja by som uz mala mat vtedy po mrche,ak zial nahodou pride tak pojdem k nej nech to vsetko pokontroluje a ak by mi mrcha vtedy neprisla tak aj tak pojdem k nej ale uz s velkou radostou.

barborapavlikova
5. júl 2016

Ahojte kočky, som tu nová. Všetko si pozorne čítam A chcem zablahozelat všetkým ktorým sa podarilo zostať tehu aby všetko bolo V poriadku A dotiahli to do úspešného konca 🙂 Tím ktoré sa ešte snažia aby rýchlo zostali tehu.moj príbeh V skratke je 2x potrat 1. V 3 mesiaci,to človek nejako predycha aj keď som si to vyčítala dlho.2. V 6 mesiaci - mesiac pred svadbou.bolo to zlé obdobie pre mňa.no najhoršie bolo že som si niesla svoju mŕtvu dcéru V náručí Z izby až na sálu A ten pohlad- neprajem nikomu. Museli sme nejaký čas počkať na ďalšie bábätko. Až 2r.po svadbe som zostala tehotná,V deň kedy nám zomrela stará mama-som to zistila.po 2 mesiacoch od pôrodu sa snažíme O ďalšie bábätko no bez výsledku resp.dalsie 2 potraty.uz som Z toho zúfalá.teraz som sa rozhodla pre femibion800 A inositol. Tak dúfam že toto trošku pomôže.Ms býva rohodena 26-30 dní.teplotu nemeriam,ani testy ovul.nepouzivam.teraz nastupujem do práce A pri malom to bude zaujímavé. Dakujem že som sa mohla takto vypísať. Držím každej jednej Z vás palce či už čakáte bábätko alebo ste V procese "výroby" 🙂 aby bolo všetko len dobre S úžasným koncom 🙂

kvetinka18
5. júl 2016

@renimac ja tiež 🙂

calmmeadow
5. júl 2016

@ajana1 a aku kratku si mavala lutealnu fazu?kolko dni?lebo ja mam tiez (cca 10-11 dni) a tak rada pocujem ze sa niekomu podari otehotniet aj s kratkou LF

calmmeadow
5. júl 2016

@renimac ja som bezdetná tiež ☹ a stále nejaké problémy 😒 tento mesiac som sa vytešovala že som mala konečne ovuláciu skôr než po 20.dni (na 15.deň) a tešenie ma prešlo,keď mi po troch dňoch teplota zase spadla na predovulačnú 😒 takže neviem z čoho mi vyskočila na tie tri dni,keďže chorá som nebola,ale teraz mám 21.DC a stále nič 😖

ignorantka
5. júl 2016

nuž ja mam tento jul zidealizovany, proste mam pocit ze to MUSI vyjst :D.... o to horsie bude sklamanie 🙂... ale tych uz bolo, rozchodime... moj najvacsi sucasny strach je, ze podla BT zistim ze som nemala ovulaciu... proste teraz si neprajem nic ine len zvysenie teploty :D... to by bolo moje ubezpecenie ze som celkom zdrava....

senselinka
5. júl 2016

@barborapavlikova ahoj, vitaj medzi nami a dlho sa neohrej 💜
Ja mam za sebou 4 potraty pred dcerkou a jeden teraz v apríli, ale snazime sa pekne dalej. Vyšetrenia ti robili nejake? Lebo toto je dost aj na kona... mne zistili trombofilne mutácie a beriem na to lieky, neskor budem pichat injekcie. Ty nič take nemas? Ozaj, a kolko mas rokov? Ja budem mat na jesen 38.

kotatko1232
5. júl 2016

Babulky mohla by som citit priznaky tehulkovania uz teraz??kedze MS som mala naposledy 16.6
ovulku som podla tabulky mala cca 30.6
lebo mam moc tlaky v podbrusku a sem tam ma pichne aj vo vajecniku ...
to som mala aj pred 2 mesiacmi .alebo si to namyslam??

simisk
5. júl 2016

@senselinka tak sme rovnako vekove"38"aj jedno dieta mame-baby 😉.Ja mam depku z toho veku,som si povedala ze skusim do septembra ako sme v tejto nasej skupinke 😉.Ale uz si pomalicky hovorim ze sak este mozno do Vianoc skusim,sal to je este toooooolko casu....len ci sa to podari.Uz potom neviem ci to budem pokusat pred "39",uz asi nie.Ty ako,ako to vnimas v nasom veku?

kvetinka18
5. júl 2016

@kotatko1232 Ahoj. Ja som mala MS tiež presne tak ako ty Aj ovu mi tabulkovo takto vychádzala, ale veľmi som ju necítila, žeby bola. Aj keď test som mala pozitívny. U mňa zatiaľ príznaky žiadne, akurát som včera stratila hlas a cítim sa choro. Tak som si spomenula na @monilik že aj u nej to takto začalo :D

butterfly333
5. júl 2016

@barborapavlikova tak vitaj medzi nami ja som prišla o dieta 5X od 6tt 13tt aj v 22tt a to som tiež porodila mrtve dieta ktoré potom ležalo na stole vedla mna pozerala som nanho bolo to to najhoršie čo sa mi stalo vidiet svoje dieta mrtve,no a teraz cca pred troma týždnami po dvoch rokoch snaženia som prišlao 6tt o dalšie dieta a to už piate.No život ide dalej verím že sa nám ešte zadarí do uspešneho konca.

kotatko1232
5. júl 2016

@kvetinka18 to ani ja som necitila.mozno ma trosku boleli vajecniky ako pri ovulke ale teraz nie tak ako stale..tento mesiac je celi taky divny.
Ona bola alebo je preto chora lebo ma deti chore a od nich sa nakazila. 🙂

ajana1
5. júl 2016

@calmmeadow tak isto dlhu ako ty 🙂 sice to je na hrane ale nie je nic stratene. Pripadne fakt skus tu matersku kasicku.

kvetinka18
5. júl 2016

@kotatko1232 Aha :D tak uvidíme čo bude. Máš mať teda MS tiež 12 -13?

kotatko1232
5. júl 2016

@kvetinka18 Až 15-16

ignorantka
5. júl 2016

@butterfly333 preboha toto mi povedzte ako to mozu tak urobit ze to dieta mama vidi... to je zverstvo.... nechapem, nechapem....

kvetinka18
5. júl 2016

@kotatko1232 A aké máš príznaky?

butterfly333
5. júl 2016

@ignorantka to som ani ja nechápala bola som mladá mala som 19r tažko som sa z toho dostávala tažko 😢 😢

kotatko1232
5. júl 2016

@kvetinka18
tlaky mam v podbrusku dost silne
picha ma vo vajecniku lavom
ale tak mozno si namyslam,len som sa pytala

kotatko1232
5. júl 2016

@kvetinka18 a ty?

ajana1
5. júl 2016

Baby tak 28 ideme k lekarovi Tak snad bude vsetko tak ako ma 😃

barborapavlikova
5. júl 2016

@senselinka áno robili tiež trombofilne boli zle,no lieky nemám.az keď budem tehotná hneď nasadia injekcie.ja som mala posledný abort teraz V januári.Od vtedy zasa nič.ja budem mať teraz 14-ho 28r.

@butterfly333 je to naozaj ten najhorší pohľad.mne mala ešte žila no kým sme prišli na sálu už to vzdala.no ako hovoríš - život ide ďalej A verím že sa zadari aj vám aj každej jednej.

butterfly333
5. júl 2016

@barborapavlikova aj mne teraz zistili na hemto trombomebolicku chorobu a hned ako budem tehu tak inj.Tiež mám vrodené mutácie homozygota a heterozigota no lieky mi nedala až ked budem tehu.

barborapavlikova
5. júl 2016

@butterfly333 už som si veru odvykla od toho pichania. Bola aj kríza keď som si poplakala že to pichat nebudem,ale dala som to 🙂 A tebe by to dala hneď od začiatku tehotenstva? Lebo mne povedala že do 3 mesiaca aj tak nič neoplatí robiť.

baby24
5. júl 2016

@renimac aj ja ☹