Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 ja nemám žiadne
@baby24
@kvetinka18
@calmmeadow
@ignorantka
Veď ale už by sme mali byť na rade, keď ani jedno nemáme. Kde to viazne kua? ☹
@renimac asi uz len tam hore... ja aj rozmyslam co ine mam chciet, ci idem zmenit robotu, alebo dat sa do pisania rigoroznej prace, ale na nic nemam motivaciu...kazdy mesiac cakam ze to uz pride... to je moja najvacsia motivacia, ktora mi berie kopu energie a uplne zbytocne, lebo nic z toho... ale podme mysliet nejak pozitivne! nieco si vymyslime a zabavme sa, nech furt nemyslime na malicke vonave babatka 🙂
@ignorantka ja to aj skúšam, ale bývam pri Draždiaku a tam milión mamičiek, no nemysli na to 😀. Ja už ani neviem akú prácu by som mala robiť, aby ma bavila a zamestnala hlavu aspoň na chvíľu.
@renimac aj ja som z BA :D a koľko máš rokov? som kukla tvoj blog a vidím, že máte od lekárov potvrdené že ste zdraví...čiže to len proste nejde a nejde a nejde?
@barborapavlikova to je riadna hlupost, ze do tretieho mesiaca sa neoplati, to ako ti mozu povedat??? Ved prave vtedy su cievky jemnucke, tenke, upchaju sa raz dva... ach, Boze... a pri uhniezdovani tiez moze prist k upchatiu. Nechapem niekedy... ja mam anopyrin na riedenie krvi a hned pri zisteni tehu aj injekcie
@kotatko1232 zlatino, ja som mala mrchu 13.6. a ovu 26.6 a priznaky zdaleka nemam... takze pochybujem, ze by si nieco citila, ak by si aj 30.6. otehotnela. Jedine, ze by to bolo uhniezdenie. Skoda, ze tie testy nerobis... uz si mohla davno mat od bab na MK za pár centov
@senselinka mne ta moja nedala anopyrin prečo??
@senselinka no to co som pisala tak to som citila tlaky v podbrusku a pychanie vajecnika.netvrdim ze to je z toho len sa pytam....a tak kazde telo je ine
@simisk vies co, ja ten vek az tak neriesim, necitim sa stara, ja by som sa aj na tretie este dala 😀
Skor ide o to, ze mam obavu, ako to zvladne moje telo, ci mam este dostatok vajicok a tak... a nie som zdrava, tehotenstvo je pre mna dost riziko, takze to je taky dalsi strasiak... ale vobec ma to neodradza, urcite aspon do 40 babo riesit budem. Mozno vtedy aj to tretie 😊😝
@butterfly333 lebo anopyrin je na rozpustanie krvnych zrazenien, tie sa robia pri syndrome lepivych dosticiek, co mam ja, ty to nepotrebujes s tvojou dg.
@kotatko1232 jasné, ze je... mas taky divoky cyklus 😀 Neviem, preco, ale ja si aj tak stale myslim, ze ti ovu este len pride... a mozno nepride nic, len babo 😘
@senselinka no ved tomu ani ja nerozumiem. Ale menil sa lekár,tak dúfam že bude mať lepší prístup.aj keď lekárka nebola zlá,len niektoré postupy A vyjadrenia má zarazali. Uvidím ako bude teraz pri novom..
@ignorantka V máji som mala 30. Hej, nejde to a nikto nevie prečo. Boh má so mnou asi rozobratý šach a ten ja hrať neviem.
@senselinka ahaa no ešte že tak, 😀 😀
Bolieva niektorú z vás podbruško po ms?
@barborapavlikova a kde chodis k hematologovi?
@senselinka NEVIEM .no ja mam stale taky divoky 😀 ved uvidim spravim si az 19 test a uvidi sa
@renimac ach :(... a co robis pre zlepsenie sance? myslim nejake vitaminy, meranie BT a podobne... mate v plane aj umele?
@kotatko1232 ja to mavam pri ovulke...pichanie a niekedy aj tlaky ;)
@simisk @senselinka @butterfly333 nepochopil 😀 😀..este mu aj mala nakreslila styri srdievka co sa drzia za ruky ako dva velky my, jedno stredne ona a jedno mini ako babatko...ze vysvetlivky tatovi...ani to nepomohlo 😀...musela som ukaxat test...😀
@blanch12 😀 😀 😀 😀 no a už pochopil?? a čo povedal??
@blanch12
@ajana1 babyyyyy, gratulujem 🙂 😀
@barborapavlikova velmi ti drzim palce, strasne cim si si presla, dufam ze sa babinko coskoro podari.
@blanch12 to je kraaaasne 🙂 na tieto momenty v zivote sa asi fakt nikdy nezabuda 🙂 vela zdravia prajem! 🙂
@senselinka no praveze nikde.mne brali krv V tehotenstve S malym V nemocnici,bola som mesiac čo mesiac hospitalizovana tu poslali do Ba.hned ako prišli výsledky nasadili injekcie.inak mi ich predpisovala moja gynekologička.
@babsima mna zase pri ovulke velmi bolia vajecniky az na dotyk a mam stale lavy az vypuceni von .
@barborapavlikova fuuu, zlatiik, tak rychlo najdi dobreho hematologa, tolko potratov plus krvna diagnoza, to musíš byt pod dohladom a pravidelne sledovana!!! Ja chodim na kontroly aj mimo tehu a ked som bola tehotna, kazdych 5 tyzdnov kontrola. Kdeze do tretieho mesiaca... ach,Boze 😢
@monilik ďakujem 🙂 uvidíme,snáď sa zadari.
@senselinka A to tam môžem prísť sama od seba či potrebujem papiere od môjho lekára.aj keď som bola na operáciách nahlásila som to,ale nikto sa už potom viac nepýtal.v podstate od 2013 roku kedy mi to zistili,sa nič nedeje.mohli mi už V nemocnici niekoho odporučiť - hematológa.no som Z toho zmätená.

@barborapavlikova no mne povedala že hned ako zistím že som tehu mám príst po injekcie.