icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
6. júl 2016

@scales ja som v 5tt+1 den, ale este som u doktora nebola a neviem kedy sa dostanem asi az buduci tyzden... takze zatial len tak potichu s muzom dufame ze to pojde dobre dalej.

scales
6. júl 2016

@monilik A ako dlho potom ležíš? Ideš sa potom aj normálne osprchovať?

monilik
6. júl 2016

@scales ak sme v posteli tak rovno zaspim 😀 a ak sme pri telke tak aspon hodku a nie sprchujem sa az rano. teda my sa milujeme iba v noci ked chalani spia 😀 aj to sme ako na ihlach ze ktory z nich nas pristihne kedze nemam kluce od dveri... som ich vsetky poschovavala ked sa mi syn zamkol raz na WC a raz v izbe a nevedel sa odomknut... a teraz neviem kam som ich dala 😅

elenkataki1
6. júl 2016

ahojte, aj my sa už chystáme na to, ešte máme genetické vyšetrenia v ReproGene BA a potom dúfame v september 2016 😀

monilik
6. júl 2016

@elenkataki1 drzim palce!

ajana1
6. júl 2016

@butterfly333 podla mna neklesne. Ja som fakt presvedcena ze to tam je. Mozno tomu fakt treba este nejake dva dni. Sorry ze som na teba tlacila :(

ajana1
6. júl 2016

@monilik ta neplodnost bola aj predtym ale zrejme nie az v takom rozsahu. Kedysi bolo totizto normalne otehotniet v 18 pripadne na zaciatku 20. Teraz vacsina zien rodi po 30 a ta plodnost predsa len klesa. A na margo minulosti kedysi sa o tom proste nerozpravalo alebo si sa to nemala ako dozvediet nakolko neexistovali socialne media. Sama mam v rodine dve zeny ktore sa cely zivot usilovali o babatko a nikdy sa im to nepodarilo.

butterfly333
6. júl 2016

@ajana1 nie moja to je v pohode aj tak to chcem vediet lebo potom mi treba inj a máme aj oslavu cez víkend,No test biely no jedine čo ma znepokojuje že mám zasa strašnu kyselinu zo všetkeho presne ako minuly cyklus ked sa zadarilo,inokedy ju nemávam každý den a celý den v kuse,no neviem ved počkám a v sobotu spraví další ak BT neklesne .

monilik
6. júl 2016

@ajana1 ahoj, no co, ako cesta domov? dufam ze ste stastne dosli. tak vidis dobre si poznas telo 😀

monilik
6. júl 2016

@ajana1 PRESNE kedysi to bola cisto sukromna vec, pripadne babky klebetnice po dedine poohovarali kto sa snazi a komu sa nedari ale dnes je to uz vec verejna...

renimac
6. júl 2016

@ajana1 toto ma desi, ze by sa mi to nikdy nemalo podarit. Ja by som to asi neprezila. Vazne. Pre mna su deti zmyslom zivota a neviem si predstavit, co ine by mohlo nahradit ich existenciu v mojom zivote.

ajana1
6. júl 2016

@monilik cesta bola v pohode len ti debilni poliaci ma nastvali. Trvalo nam totizto skoro hodinu kym sme natankovali a tym sme stratili cas a dostali sa v Nemecku do jednej zapchy ale dali sme to. A maly bol uzasny ani nemrncal moj hrdina 🙂 Ako bolo u mamky na navsteve?

ajana1
6. júl 2016

@renimac zas to ze sa to nepodarilo im neznamena ze sa to nepodari tebe. Predsa len to bolo v case pred 50 rokmi kedy medicina nebola na takej urovni. Z toho pozitivneho sudka maminkyna dobra kamaratka otehotnela v 50 ked uz ani neverili a zmierili sa s tym ze babatko nebude. Moja sefova otehotnela prvy krat ked mala 42 a teraz ma dvoch junakov. Takze urcite nie je nic stratene len treba verit.

ajana1
6. júl 2016

@butterfly333 ti vravim ze si v tom len ten test to este nevie 🙂 Ja som mala tiez prvy test snehobiely. No a na oslave si daj bieleho vina zmiesaneho s vodou v pomere 1:2 aby to nikomu nebolo napadne 🙂

monilik
6. júl 2016

@ajana1 super bolo u nasich 🙂 len susedia prerabali byt... takze sa veselo vrtalo 😀 😅 😠 este stastie ze bolo krasne pocasie, tak sme boli cele dni vonku

butterfly333
6. júl 2016

@ajana1 ja som chcela pit teqilu 😀 😀 😀 oslavujeme synove narodky moje a mm meniny 😀 😀 😀

ignorantka
6. júl 2016

@monilik hej menime pravidelne, a ostavam tento mesiac prvykrat lezat a hned spat... :D

renimac
6. júl 2016

@ajana1 no len vies, do mojej 40-ky este 10 rokov a dovtedy uz budem na psychiatrii 😀.

ignorantka
6. júl 2016

@renimac do diskusie grafy som hodila moj :( aj ovulacny test som si teraz urobila :( som v soku :(

ajana1
6. júl 2016

@butterfly333 ja som si inak tiez dala na stretavku tequilu 🙂 sikovna som zas bola. Ale volala som s lekarkou a ta mi povedala ze do toho 6 tyzdna to az tak nevadi ale aby som bola uz opatrna na to co zjem lebo sikovnica si dala aj lososa ktory nebol uplne prepeceny a aj tatarak 🙂 a pri mojom prvorodenom som zo zaciatku aj sushi jedla.

renimac
6. júl 2016

@ignorantka uzivas nejake vitaminy?

ajana1
6. júl 2016

@monilik boli ste sa aj vo vyhniach kupat? tam je super a aj v hodrusi na jazerach.

ignorantka
6. júl 2016

@renimac ja kyselinu listovu, Vitamin E a inozito a manzel selen, zinok, vitamin e a folandrol

ajana1
6. júl 2016

@renimac tak to sa urcite nestane! mozno fakt len treba nieco v zivote zmenit ci uz je to praca alebo byvanie a najst si svoj vnutorny pokoj a balans a to ostatne pride.

renimac
6. júl 2016

@ignorantka hmm, celkom fajn kombinacia. Skusila by som ten HP, vazne. Mne podla mna pomohol ustalit grafy Gynastan caj. Predtym mi teploty dost skakali, ale teraz ich mam fakt pekne.

renimac
6. júl 2016

@ajana1 pracu idem menit v priebehu roka uz 2x, vo februari sme si kupili byt, takze ten uz nevymenim a balance... joj ano, ten mi treba. Ale babo rad ako 😀.

ignorantka
6. júl 2016

@renimac v septembri ideme na dlhsiu cestu do zahranicia, to je moj termin dokedy to nechcem riesit nejak vynimocnejsie :( ...aj alchemilku som pila ale nepoctivo :-/

ajana1
6. júl 2016

@ignorantka wau to mate celu lekaren, viem ze sa omielam jak pokazeny stroj ale nechcete aj vy skusit to vceliu matersku kasicku obaja a vysadit ten zvysok?

ajana1
6. júl 2016

@ignorantka a pit alchemilku do ovulky