Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@scales ak sme v posteli tak rovno zaspim 😀 a ak sme pri telke tak aspon hodku a nie sprchujem sa az rano. teda my sa milujeme iba v noci ked chalani spia 😀 aj to sme ako na ihlach ze ktory z nich nas pristihne kedze nemam kluce od dveri... som ich vsetky poschovavala ked sa mi syn zamkol raz na WC a raz v izbe a nevedel sa odomknut... a teraz neviem kam som ich dala 😅
ahojte, aj my sa už chystáme na to, ešte máme genetické vyšetrenia v ReproGene BA a potom dúfame v september 2016 😀
@elenkataki1 drzim palce!
@butterfly333 podla mna neklesne. Ja som fakt presvedcena ze to tam je. Mozno tomu fakt treba este nejake dva dni. Sorry ze som na teba tlacila :(
@monilik ta neplodnost bola aj predtym ale zrejme nie az v takom rozsahu. Kedysi bolo totizto normalne otehotniet v 18 pripadne na zaciatku 20. Teraz vacsina zien rodi po 30 a ta plodnost predsa len klesa. A na margo minulosti kedysi sa o tom proste nerozpravalo alebo si sa to nemala ako dozvediet nakolko neexistovali socialne media. Sama mam v rodine dve zeny ktore sa cely zivot usilovali o babatko a nikdy sa im to nepodarilo.
@ajana1 nie moja to je v pohode aj tak to chcem vediet lebo potom mi treba inj a máme aj oslavu cez víkend,No test biely no jedine čo ma znepokojuje že mám zasa strašnu kyselinu zo všetkeho presne ako minuly cyklus ked sa zadarilo,inokedy ju nemávam každý den a celý den v kuse,no neviem ved počkám a v sobotu spraví další ak BT neklesne .
@renimac zas to ze sa to nepodarilo im neznamena ze sa to nepodari tebe. Predsa len to bolo v case pred 50 rokmi kedy medicina nebola na takej urovni. Z toho pozitivneho sudka maminkyna dobra kamaratka otehotnela v 50 ked uz ani neverili a zmierili sa s tym ze babatko nebude. Moja sefova otehotnela prvy krat ked mala 42 a teraz ma dvoch junakov. Takze urcite nie je nic stratene len treba verit.
@butterfly333 ti vravim ze si v tom len ten test to este nevie 🙂 Ja som mala tiez prvy test snehobiely. No a na oslave si daj bieleho vina zmiesaneho s vodou v pomere 1:2 aby to nikomu nebolo napadne 🙂
@ajana1 ja som chcela pit teqilu 😀 😀 😀 oslavujeme synove narodky moje a mm meniny 😀 😀 😀
@monilik hej menime pravidelne, a ostavam tento mesiac prvykrat lezat a hned spat... :D
@renimac do diskusie grafy som hodila moj :( aj ovulacny test som si teraz urobila :( som v soku :(
@butterfly333 ja som si inak tiez dala na stretavku tequilu 🙂 sikovna som zas bola. Ale volala som s lekarkou a ta mi povedala ze do toho 6 tyzdna to az tak nevadi ale aby som bola uz opatrna na to co zjem lebo sikovnica si dala aj lososa ktory nebol uplne prepeceny a aj tatarak 🙂 a pri mojom prvorodenom som zo zaciatku aj sushi jedla.
@ignorantka uzivas nejake vitaminy?
@renimac ja kyselinu listovu, Vitamin E a inozito a manzel selen, zinok, vitamin e a folandrol
@ignorantka hmm, celkom fajn kombinacia. Skusila by som ten HP, vazne. Mne podla mna pomohol ustalit grafy Gynastan caj. Predtym mi teploty dost skakali, ale teraz ich mam fakt pekne.
@renimac v septembri ideme na dlhsiu cestu do zahranicia, to je moj termin dokedy to nechcem riesit nejak vynimocnejsie :( ...aj alchemilku som pila ale nepoctivo :-/
@ignorantka wau to mate celu lekaren, viem ze sa omielam jak pokazeny stroj ale nechcete aj vy skusit to vceliu matersku kasicku obaja a vysadit ten zvysok?
@ignorantka a pit alchemilku do ovulky

@scales ja som v 5tt+1 den, ale este som u doktora nebola a neviem kedy sa dostanem asi az buduci tyzden... takze zatial len tak potichu s muzom dufame ze to pojde dobre dalej.