Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@martinaj tak co ako si tehulka alebo nie??? 🙂
trocha citania ale len pre silne povahy https://www.facebook.com/notes/martin-poliačik/...
@ajana1 ja placem uz od nedele, prislo mi to vsetko nejak luto. Bola som aj tatovi na hrobe a som sa tam pred mladsim brachom rozrevala. Ze preco mi nezosle to dietatko na Zem, zeby konecne vnieslo svetlo do nasich zivotov. Nielen mojho a manzelovho, ale aj mojej mamy a brata. Sme vsetci nejaki smutni a nevieme sa toho drobca dockat. Uz teraz je milovane najviac na svete.
@renimac Myslim ze si ma zle pochopila co ma velmi mrzi a ak sa ta moja sprava dotkla tak mi prepac. To fnukanie som pisala o sebe ze ja ked fnukam tak mi je potom este horsie,nenapisala som ze ty fnukas a ani som to tak nemyslela. Bolo to len prirovnanie a chcela som tym povedat ze u niektorych ludi zmyslanie moze ovplyvnit zdravotny stav. V tvojom pripade nie fnukanie ale strach ze sa nepodari a sklamanie ze sa este nepodarilo. Myslela som to naozaj v dobrom ze mozno pomoze sa naladit na taku vlnu ze podari sa nema sa preco. Chcela som ta povzbudit a nie urazit. Mrzi ma to ale tak no co uz radsej nebudem pisat uz nic...
@babsima to su hormony, 1.DC 🙂. Ono, u mna sa to strieda. Pred MS fnukam, pred ovulaciou som optimisticka a verim. Len kazdy mesiac rovnaky vysledok. Tehotna nie som. A vies, uz nechcem verit tym sladkym reciam o tom, ze sa to raz podari a tak... to sposobuje este viac sklamania. Ano, vo vnutri duse velmi verim, ze mama budem, ale to cakanie je na mozog a aj ja, co mi vzdy vsetci hovorili, aka som silna, som sa zlozila. To mimomaternicove tehu vo februari mi na pohode nepridalo, vonkoncom nie fakt, ze som prisla o jeden vajcovod. Takto o tyzden tu budem mozno opat vtipkovat, dnes mi to nejde, lebo mi je velmi tazko. Zivot je ako hojdacka, raz si hore a raz dole. U mna to momentalne velmi zavisi od toho, v ktorej faze cyklu som 😉.
zacali ma boliet vajecniky :D co to znamena :D
@renimac zena pekne pises... Mne preistotu svokra povedala,ze ona sa docka vnucat asitak, ze jej budu chodit na hrob... Morbidacka, velmi ma tonerozveselilo...aj som jej to chcela vykricat, ze uz okolo toho nevladzem vtipkovat,ale pre moje dobro som ostala ticho s " usmevom" na perach... Ale jak ja vravim, dali sme sa na "boj" tak bojujeme😇
@renimac kurnik tak nech sa aj na mna opyta :D :D :D
@ignorantka @zabka12 musim sa jej opytat, ze ake udaje to davala 😀 a potom Vam napisem 😝
@renimac vyborne :D... zase svetielko nadeje :D :D
@renimac ahoj mojko.viem ze je to urcite zdrvujuce ked sa stale nedari.my sme sa snazili skoro rok a ver ci never skoro mi z toho preplo.uz som sa podvedome chystala na vsetky tie vysetrenia ked sa nedari...pisala som si s kamosku ktora sa ani moc nesnazila a podarilo sa jej za 3mes pocat....a my vkuse kazdy druhy den sex,vycitave pohlady mojho trpezliveho manzela ked som sa nanho pozrela ....se zasa????uplne som ho niekedy vystavila az mi to bolo niekedy luto ze ho mozno nutim I ked vzdy ma uistil ze nie...skusala som vsetko mozne...na krku pasik sv.Dominika,na ruke jadeit+krystal modlila som sa kazdy vecer a nikedy aj zopar krat pocas dna a nech sa na mna panbozko neurazi ale vazne som sa citila ako debil niekedy ktory stale tlaci na pilu....a pri otazke znamych ci uz...no mala som nervy nadranc...doktor vravel ze az ked sa zisti ze mi ovulka neprebieha az potom to budeme riesit...tak mi kazal merat bt 3mesiace...ja som sa dopredu zmierila s laparkou a pod.vystereniami...a nejak sa sustedila na to meranie a dala este jednu sancu..gynex...cakal na policke na 1dc....no nedockal sa lebo sa podarilo....a poviem ti pravdu velakrat som aj ja plakala doma ked som bola sama a rozmyslala ze preco niekto len tak a ja si musim vsetko zasluzit.neustale modlidby mi ale davali nadej...nadej ktora prisla ked som to najmenej cakala....a zbytocne som sa vzdy po ovu sledovala ci prsia su zilnate v akom stave mam krcok a pod.kazdy jeden naznak som googlila ze je tehu priznak aked to prislo vsetko vyzeralo na ms...prislo toako blesk z jasneho neba.vobec som to necakala...preto moja nikdy nestracaj nadej ono to urcite prise a ty budes urcite mama len ten spravny cas musi prist a my musime len cakat kedy si ta dusicka co lieta okolo vybere prave nas...prave teba.a raz to bude.....p.s.den pred pozitv.testom som kamoske pisala ake jw to vsetko toto frustrujuce ze ako si to dieta asi nezasluzim a pod.a rano bum...
@veronika1603 nechcem vyzniet blbo, ale mna uz po tych rokoch ani tie modlitby nebavia. Pride mi to ako zly vtip. Ze sa ten hore na mne asi fest dobre zabava, ked ma necha takto prosikat noc co noc. Ale ked mam lepsie dni, hovorim si: "len pod do mna, ja sa aj tak nevzdam!". A potom pride zas depka. Dokola to iste. Dufam, ze raz to skonci. Ci tym, ze dieta pride, alebo sa s tym konecne zmierim. Velmi by som chcela zit normalny zivot bez vecneho cakania na zazrak. Zatial mi to nejde. Ale modlim sa, aby prisiel den, kedy rezignujem. Lebo vtedy najdem silu zit aj bez dietata. Tak drzte palce 🙂.
@renimac nie nemodli sa za ten den kedy rezignujes a najdes silu zit bez dietata,lebo taky den urcite nepride ty a vsetky tu budete mamou.ono to raz musi prist.a bude to coskoro....uz je navyssi cas.drzim silno palce
@veronika1603 dakujem za podporu
@renimac
@kotatko1232 baby ja netestujem a nemeriam..... tehu sa necitim byt..... zmenila som pohlad na to cele..... celkom sa mi dari a ani ma nelaka testovat. Nastastie 😀😍 ckam ms v piatok/sobotu, snad nebude meskat 😊
@martinaj ano??a tak je to na tebe ..ty budes vediet kedy sa citis nato 🙂
ja mam dostat cca 19.7
@kotatko1232 19.7. Som mala mat TP ....
@martinaj ano?? a pracujes niekde??
@kotatko1232 TP- termin porodu
Zamestnana som, ale som na PN

@renimac vidis @ignorantka ti pomoze 🙂 alebo navzajom.