icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

monilik
7. júl 2016

@senselinka aha, jasne, uz si o tom pisala 😒

renimac
7. júl 2016

@senselinka a mozno prave to vinko by Ti pomohlo 😀 ja som si povedala, ze sa uz nejdem v nicom obmedzovat. Kaslem na vsetko. Ano, budem sa snazit zit zdravo aj nadalej, ale dam si vino, aj pivo, aj sladke, aj rezen! Ked sa obzriem za sebou, posledne 3 roky zijem v samom "mozem, nemozem, musim, co ked" a robi to z nas nestastnych ludi. Moj milovany optimista je coraz smutnejsi a to mi trha srdce. Takto dalej nemozem zit. Tesim sa na Pohodu, strasne velmi moc, mam tam 3 kapely, ktore milujem, ruky/nohy/vlasy budu lietat na kilometre! A mozno o mesiac pride dalsia depka, ale zas sa oprasim, utriem slzy, polutujem, ale vies co? Do prcic, vzdy som to dala! Dokazala opat vstat. Aj ked, uz nikdy nebudem ten isty clovek, tie roky trapenia Ta zmenia, a dost vyrazne, ale raz sa to skoncit musi! Musi vyjst slnko aj pre nas dve! A budeme spolu kocikovat na Drazdiaku 😉.

tinka881
7. júl 2016

@ajana1 ešte som sa neodhodlala, až po lete, skor tu budem pozorovatelka 🙂 prave som volala, že maju moje vysledky.Bud. týžden idem ku gyn s nimi a podla vysledkov ma bude posielat na vysetrenia.

baby24
7. júl 2016

@ajana1 my sme isli deň po hliene a v piatok ideme preč takže som sklamana --(

senselinka
7. júl 2016

@renimac neboj, na dovolenke som si dopriala vsetko, aj rezen, aj vinko, aj sex 😀
A ja sa tiez snazim papat zdravo (aj ked to, narozdiel od teba, na mne moc nevidno 😝), ale sem tam si doprajem aj riadny veternik, rezen, vinko, pivo... prave preto vsetko nechcem obmedzovat muza v sladkom, dost si vytrpi pri mne aj bez toho...
Presne tak, otrasieme sa a znovu vstaneme a babo urcite pride!

renimac
7. júl 2016

@senselinka prajem Ti to 😉

kakatulik
7. júl 2016

@alexwarring co sa toho vlhla tyka,tak aj ja to tak mavam ze ms 5dni a na 9.uz hlienik a 11 ovulka kedy sa mi hlienik kazi.

kareta21
7. júl 2016

@gerry22 ahoj..co noveho??

aluska2999
7. júl 2016

Ahojte žienky hlásim sa od doktora mala by som byť 8TT podľa ms ale podľa fazuľky a gestacneho vaku je to asi menej, doktor zachytil akciu srdiečka ale nie úplne ako má byť objednal ma 28.7. To by mal byť 10tt uvidíme podľa miminka.tehu knižku dostanem až v 11tt aj vy to tak máte? Dúfam že bude v poriadku sa vyvíjať a papame duphaston.

kchan
7. júl 2016

@ajana1 áno chcem.. Nemôžem zas povedať že by sa nesnažil vôbec, berie vitamíny poctivo, umýva sa tam dolu studenšou vodou...je zodpovedný, milujúci, len je toho teraz naňho veľa proste. A viem že bude skvelý otec, len sa k tomu bábätku musíme dopracovať 😁

miminka91
7. júl 2016

Baby uprimne vam drzim palce 🙂 vy to date 🙂

patka33
7. júl 2016

baby trosku odveci otazka ale ako urobim novu temu na diskusiu dik

ajana1
7. júl 2016

@baby24 preco by si mala byt sklamana? Vklude to mohlo vyjst. Na druhej strane ak to aj nevyslo aspon si uzijes Leto nejakym dobrym vinkom na terase 😉

ajana1
7. júl 2016

@tinka881 Tak budem drzat palce aby ste sa dozvedeli co sa stalo a mohli sa vyvarovat nabuduce pripadne nasadit liecbu ak treba

renimac
7. júl 2016

@ajana1 vies co? mas pravdu 🙂 uzijeme si leto s mojou laskou ako v nasich zaciatkoch, vinko na balkone, k tomu syr a melon a budeme sa kochat pohladom na zapad slnka 🙂. Stres si necham na jesen 😀.

ajana1
7. júl 2016

@kchan Tak ja s vami nebyvam a neviem ako to u cas chodi ale podla toho ako si pisete s Alex to moc pozitivne nevyzera a ver tomu ze dieta vela veci zmeni. Podla mna je potrebne mat v prvom rade vybavene zakladne veci ako samostatne byvanie, urcitu harmoniu vo vztahu a as potom riesit potomka. Lebo aky je to zivot sa vkuse s niekym hadat a tu na MK je milion tem o tom ako to nefunguje zit pod niekoho strechou

ajana1
7. júl 2016

@renimac veru a poriadne to na tej pohode roztocte 😉

tinka881
7. júl 2016

Baby rozumiete vysledkom z histologie?

ajana1
7. júl 2016

@tinka881 mozno @kakatulik by mohla pomoct?

tinka881
7. júl 2016

@ajana1 tak pridavam

tinka881
7. júl 2016

Makroskopicky nalez-stredne mnozstvo kolkoviteho materialu.
Mikroskopicky nalez-1.-3. Fragmenty čiastočne nekrotickej deciduy,plodove obaly a choriove klby s nedostatocne vyvinutým cievnym systemom,s presiaknutím až edémom stromy,ložisko s fibrozou ojedinele nekroticke klky,bez patologickej proliferácie trofoblastu.

kchan
7. júl 2016

@ajana1 tak s tým samostatným bývaním s tebou plne súhlasím, no zatiaľ to neviem zmeniť..

zuzik_24
7. júl 2016

@senselinka Zuzanka, jedno dieťatko sa podarilo, určite Ťa čaká aj druhé. Posielam veľa energie, tehu bacilkov a objatie, nech to vyjde. :-*

senselinka
7. júl 2016

@zuzik_24 dakujem, Zuzincek. Ja viem, ze to bude dobre, len ma prevalcoval smutok teraz ☹
A ty sa ako citis? Spinenie ustalo trochu? Ozaj, este si nasad magnezium a nozky hore 😘

senselinka
7. júl 2016

@tinka881 to znamena, ze babo bolo zle vyvinute a odumrelo, nasli tam zvysky plodu a tak plod.obalu. Je mozne, ze ten nedostatocne vyvinuty cievny system je kvoli nejakej trombofilii, ja som to teraz mala tiez uvedene. V podstate mas totozne vysledky ako ja, na ktore mi moj Dr. povedal, ze z toho uz spatne nic nezistime 😔

simisk
7. júl 2016

@aluska2999 ahoj,no vidis dobre je.Ano aj ja som to mala tak pri dcere,sice je to 10rokov dozadu ale tiez som zacinala ako ty.Meskal menzes,urobila test,vysli kolajnice,rano som volala doky,poobede som k nej naklusala,kukla na mna,kukla do mna,vypisala knizku a sup na sono.Ja cela Happy waaaau som teho.Na sone na mna nahukali ako na soplave decko ze ktora mudra doky ma tam poslala,ze dobre ze sa este ani nevie dobre ze som teho,ze uz mam aj knizku v ruke a ze co oni maju na sone vidiet,ze tam nic este neni.Tak som s placom volala doky.Tak ma utesovala ze nech serem na mudrich na sone,ze nech sa nebojim ze vsetko je ok.Mohla som byt cca 5-6tt a je pravda ze mi dala hned knizku.Povedala ze som mlada(mala som 26rokov)zdrava ze ona nevidi problem aby mi ti knizku nedala aj hned.Na sone mi kazali prist o dva tyzdne,ale zas boli mudry ze uz tam je nieco vidno ale este sa nevie ci je to plod.Tak zas o dva tyzdne na sono,a potom uz boli odozvy 💖,tak konecne som bola rada ze teda som ozaj teho.Ale stresy riadne hned od zaciacku.Ale vraj je ozaj bezne ze knizku davaju az od 10-11tt.Neboj vsetko bude dobre 👍💖

monilik
7. júl 2016

@renimac prosim ta preco by si nemohla jest rezne? 😕

tinka881
7. júl 2016

@senselinka to vazne? to si ma nepotesila. Som myslela, ze tam nieco zistili. V stredu idem ku gyn,tak som zvedava. Ale budem trvat na tom, aby mi urobili vsetky mozne vysetrenia. Aj si bola na hematologii? Niekde som citala, že zrazanlivost mozem mat ok, ale zacne byt zla, ked zena otehotnie. Snad ma budu terat lepsie sledovat.

senselinka
7. júl 2016

@tinka881 tak oni z histologie malokedy nieco zistia 😖
Ja chodim na hematologiu uz vyse troch rokov. Zrazanlivost a koagulacne faktory sa prirodzene zvysuju v tehu vsetkym zenam, je to sposobene hormonalne, aby nevykrvacala. Len niekde je to uz za hranicou mozneho zdraveho tehu, preto si dnes tolko zien picha napr.fraxiparin

tinka881
7. júl 2016

@senselinka myslis, ze moze byt aj chyba,ze by mal priatel zle spermie? Alebo ked ma oplodnil bez problemov,tak z jeho strany už chyba nie je?