icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

senselinka
7. júl 2016

@renimac zlatko, niekedy ani lodny kufor nie je zarukou plodnosti 😀 😀 😀

renimac
7. júl 2016

@senselinka 😀 😀 😀 som si mohla mysliet, ze sa ozves 😉. Ale vsak ty plodna si, len nevieme prist na to, preco to babatko neostava ☹.

senselinka
7. júl 2016

@renimac 😘

renimac
7. júl 2016

@senselinka pocuj, nepoznaju sa tie nase nahodou? Nesedia vedla seba v cakarni?!

senselinka
7. júl 2016

@renimac je to mozne... treba im dat vediet, ze cakacie hodiny v cakarni skončili a maju sa presunut 😅

renimac
7. júl 2016

@senselinka musim zohnat nejaku bielu holubicu a vyslem ju za nimi... lebo krpci usati asi nepocuju a nevidia 😀.

martinaj
7. júl 2016

@senselinka
@renimac v tom pripade tej moj prdus je tam niekde s tymi vasimi 😂

renimac
7. júl 2016

@martinaj baby, mne to proste vychadza prelom august/september, neviem preco, ja si myslim, ze to bude majove alebo junove. Tak vydrzte dovtedy a potiahneme to opat spolu. Tentokrat do uspesneho konca 😀.

martinaj
7. júl 2016

@renimac no ja dufam, ze sa nam to raz podari. Bojim sa 19.7. ..... este aj mm bude na sluzobke cely tyzden.... to ho asi prerevem

renimac
7. júl 2016

@martinaj zlato, co si... ved statisticky ti kazdy druhy mesiac vyjde... takze ak by nahodou aj jul nevysiel, tak august nam to spolu vyjde 😉. Dobre, mne najneskor september 😀.

martinaj
7. júl 2016

@renimac kazdy treti/stvrty 😂 neprehanaj a hovno z toho

martinaj
7. júl 2016

Baby ked chcm pouzit ovu test na zistenie "akoze" tehu, tak sa robi z ranneho mocu?

renimac
7. júl 2016

@martinaj mne 1 z 33 😀 to je statistika jak hovado 😀 ta co uz, bud zdechnem od smutku alebo od smiechu. Volim to druhe 😉.

aluska2999
7. júl 2016

Žienky pomoooc mne sa asi prvý krát spravil herpes na pere máte skúsenosti čo nato? Bojím sa

alexwarring
7. júl 2016

@ajana1 draha, ono to bolo myslene viac menej zo zartu... asi si to nepochopila... ja som smoklila nad tym, ze nebol sex, nie nad tym jeho pivom... ja som obcas citlivka, co ma ma moj milovany kvoli tomu poslat doprdele lebo placem ked mam blbu naladu? Len tolko na vysvetlenie

alexwarring
7. júl 2016

@monilik ha ha... ty musis mat perfektneho muza... raz musime dat stretko... teda nie s tvojim muzom ale tak vseobecne nejaky vyletik podniknut :D uz potom ked i ja budem mat to babco... aaa kupila som dneska este pepino testy taaak snad bude nejaky dovod na ich pouzitie :D :D

alexwarring
7. júl 2016

@kakatulik ja mavam ovulku klasika na 14 den, som knizkovy pripad aspon v niecom, resp. som aspon bola do nedavna :D uvidim ako pride radsej nepride dalsia

veronika1603
7. júl 2016

@martinaj ano myslim ze treba ranny moc...uvidis daj vediet....ale niesom si ista ci ranny ale podla mna ano aby to hcg bolo najvyssie

korytnacka1981
7. júl 2016

@martinaj ano, z ranneho, aspon 2-3 dni za sebou pre porovnanie ci silneje kontrolna /

butterfly333
7. júl 2016

@martinaj no hod sem tie //

andrejta
7. júl 2016

@renimac aj ja mam takeho doma 🙂

martinaj
7. júl 2016

Mna to len napadlo, lebo mam doma dva ovu testy, ale nejdem to riesit. MS dojde, citim to, resp, necitim tehu. A ani by to nebolo dobre mozno, som chorlava.
Inak baby citam tu knizku: "proc k nam miminko nechce " a je super, velmi mi pomaha 😇

renimac
7. júl 2016

@martinaj mne sa pacil len ten zaciatok 😉 potom je to vsetko to iste 🙂

martinaj
7. júl 2016

@renimac tie otazky este necitam, ale zaciatok je super a citam denne po troche a snazim sa do toho vzivat v realite 😇

kakatulik
7. júl 2016

...ale aleee,coze to tu citam....ake slzaveeee uuudolieee 🙂

kvetinka18
7. júl 2016

Baby femi kvapky sa môžu začať brať hocikedy či od začiatku cyklu už či ako?

monilik
7. júl 2016

@alexwarring jooooooooooooj to ja uz sa budem hadam s troma terigat 😀 😀 ale velmi radi sa stretneme 😉

alexwarring
7. júl 2016

@monilik aspon sa zahraju 🙂

monilik
7. júl 2016

@alexwarring dnes som sa tak zamyslala ze ked sa k mojim dvom certom prida treti tak bude veselo 😀 bud mi to uz bude vsetko uplne jedno alebo nastane doma teror... 😀

martinaj
7. júl 2016

Boooze baby mm dnes zaspal skor ako deti pred osmou.... taky romanticky vecer 😂